Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nešikovný zloděj Alex Cardo ukradne vzácný meč jednomu bohatému překupníkovi. Prodá jej čínskému gangsterovi Tommymu. Chytnou ho ovšem policisti a zavřou na tři roky do vězení. Zde Alex narazí na mistra Lee, který ho zasvětí do tajů bojového umění s názvem Prázdná dlaň. Po třech letech Carda propustí, je však okamžitě nalezen muži překupníka, kterému byl meč odcizen. Zbraň má nevyčíslitelnou hodnotu, jelikož se dává jako první cena za výtezství v nejuznávanějším bojovém turnaji Kumite. Alex zde musí bojovat, aby meč získal zpět... (matestlust)

(více)

Recenze (43)

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Sotva sa dopovie jedna celistvejšia veta a už "bitka". Zámerne to dávam do úvodzoviek, pretože takúto komickosť si mohli zainteresovaní ponechať v telocvični a nie servírovať to do filmových obrazov. Jednotka nech je akokoľvek béčkovitá a kostrbatá, disponuje silným nostalgickým čarom a mimo bojových sekvencií (i v nich) nepôsobí ani trochu debilne. Bloodsport 2 je len sračkofilný failure. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Kdybych tohle viděl ve 14 letech, hodnotil bych určitě výš. Když to dnes srovnám například s Undisputed 2, tak je to úplně směšné. Scott Adkins by zmlátil 90% všech zdejších bojovníků jednou rukou poslepu. Spousta rádoby "fighterů" by totiž neprošla ani okresním přeborem, udeří a pak dvě vteřiny čekají bez krytu až je soupeř zasáhne a po zásahu odskakují salty, vruty a kotrmelci. Na tohle jsem už moc starej. Nejlepším zápasníkem je bezpochyby Ron Hall, který má zajímavý způsob boje, různé strhy, akrobacii (sklopky přes hlavu, salta) a působí energicky (stejně jako v Double Blast). Daniel Bernhardt vypadá v soubojích slušně, díky své výšce (190 cm) a dlouhým končetinám jsou jeho údery a kopy poměrně elegantní. Jakmile ale sejde z žíněnky a má přepnout do alespoň trochu hereckého módu, je to tragédie. Stejně jako příběh, který už nemohl být triviálnější, vykrádá svými prvky předchozí díl, Karate Kid a další. Nic jsem nečekal, nic jsem nedostal. ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Bezva arénovka. Nečekal jsem, že by to mohlo být dobré a mýlil jsem se. Je to fajn občas se splést :-D Soubojů je spousta, některé vydařené, jiné méně, ale jako celek to funguje, ani chvilku to nenudí a herecké obsazení je sympatické. Daniel je za JCVD úctyhodná náhrada a vrátil Donald Gibb mě osobně potěšilo. Záporák v pohodě i když samo Chong Li v podání Bola je Chong Li, ale to snad nečekal nikdo, že by se objevil lepší záporák než v jedničce. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak Krvavý sport 2 už je o dost slabší než dobrá jednička. Jean-Claude Van Damme citelně chybí a Donald Gibb už je tu dobrý leda tak na balení ženské, která se taky přihlásila na turnaj. Sem tam hodí nějakou hlášku, ale to je tak vše. No a náš hlavní hrdina Daniel Bernhardt opravdu moc hereckého talentu nepobral. Jasně, co se týká bojových choreografií, tak ty mu celkem ještě šly, ale nejvíc se mi z celého filmu líbil jeho černý protivník Ron Hall a jeho styl. To hlavní záporák byl citelně slabší než „ksicht“ Bolo Yeung. A ta kaše okolo ohledně vězení, ukradeného meče a mafiánů mě taky zrovna moc nebrala. Nejvíc jsem si užíval souboje různých bojových stylů, však o ty tu taky šlo nejvíce. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Vsetkymi zatracovany Bloodsport 2 nie je az taky spatny film, ako sa vacsina uzivatelov tuna snazi nahovorit. Jasne, ze scenar vykrada Van Dammovky jedna radost, dialogy su uplne dementne a chyba samotny Van Damme /v tych dobach mal chlap tak kvalitne filmy/. Ale pre divaka, ktory sa rad pozera na martial arts filmy, je to prechadzka rajom takmer. V kumite sa opat stretli majstri najroznejsich bojovych stylov sveta, aby sa pobili a aby tak poskytli fanusikovi martial arts filmov dokonalu pastvu pre oci. Filmu sice uz nevladne Van Damme, ako som spominal, ale sympatak Daniel Bernhardt, postava Donalda Gibba z jednicky je vsak aj tu. Pan Bernhardt sa vie bit na urovni, takze zase tvrdim, ze Bloodsport 2 nie je az taky spatny, ako si vacsina mysli. Jeden nadherny suboj strieda druhy, sem tam aj drsna hlaska odznie .... proste podarena arenovka se vsim vsudy, no na Bloodsport 1 uz nema : 69 % ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Philip Tan, který si zahrál Johna. posloužil tvůrcům také jako choreograf bojového umění. (KucC)
  • Donald Gibb, který hrál Raye Jacksona, je jediný, který hrál v původním filmu a následně i v pokračování. (KucC)

Reklama

Reklama