Reklama

Reklama

Všechny roztleskávačky zemřou

(festivalový název)
  • USA All Cheerleaders Die (více)
Trailer

Obsahy(1)

První mrtvou roztleskávačkou ve filmu je Lexi. Její tragická nehoda přijde vhod novopečené kapitánce středoškolského týmu roztleskávaček Tracy, která chodí s Lexiným bývalým přítelem, fotbalistou Terrym. Lexiyně kamarádce Maddy se ale Tracyina romance nelíbí, a proto vstoupí do družstva roztleskávaček, aby se Tracy a Terrymu pomstila. To se ale zase nelíbí Leeně, která k Maddy chová mnohem hlubší, než jen přátelské city. Ještě menší radost jí ale udělá, když Maddy a dalších několik roztleskávaček zemře při nečekaně drastickém incidentu s chlapeckým fotbalovým týmem. Leena naštěstí ovládá černou magii, takže přivede mrtvé roztleskávačky k životu. Jenže, aby se udržely při životě, musí obírat ostatní o jejich životní sílu. Tvůrce hororové morality Žena Lucky McKee tentokrát zvolil mnohem odlehčenější přístup k žánru a spolu s Chrisem Sivertsonem natočil krvavou komedii připomínající teenagerské horory z osmdesátých a devadesátých let, kde ke každé pořádné středoškolské párty patřila duchařská seance a kde se puberťáci měnili v ohyzdné zabijácké démony s gustem trhající hlavy svým někdejším kamarádům. Jejich přehlídka zábavné brutality dušičkově rozjímajícím divákům napoví, že smrt může být i velmi komickou událostí,... zvlášť když se jedná o smrt někoho jiného. (Festival otrlého diváka)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (105)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Prvních 5 minut bylo naprosto super a jen za ně bych dal 5*, protože se mi fakt líbily. Následujících zhruba 10 minut ještě ušlo, ale pak to začalo být nudné, něco se začne dít až kolem 35 minuty a to, co se začne dít, je naprosto pitomé, nevtipné a všechny postavy se staly tak strašně nesympatickými, že jsem při tom masakru ve finále doufal, že všichni chcípnou, včetně té lezbické čarodějky, co mi lezla na nervy už od začátku. Jo, to je zajímavý, všechny hlavní hrdinky jsou evidentně bisexuální. Sice nápad to má dobrý a ze začátku to není špatný, ale to jsou snad jediné klady, co ten film má. Jo, má to super název, ale to ten film fakt nemůže zachránit ani trochu. Strašně nudná a nevtipná kravina. 2* ()

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem pochyboval. Po smíšených ohlasech z Toronta jsem šel do kina bez nějakých očekávání, spíš jen abych naplnil "kvótu" hororového fanouška a nevynechal příležitost vidět na plátně. Lucky McKee ale do toho šlape hned od začátku a definitivně potvrzuje status nejpodvratnějšího amerického hororového režiséra současnosti. Tolik nápadů, uvědomělosti, pohrávání si se žánrem a nekompromisnosti se jen tak nevidí. Po Ženě i tady probleskují vážnější tóny, ale tentokrát jde hlavně o zábavu. Energické, svižné a černohumorné, McKee s kolegou do nás za minimum peněz pumpuje jednu audiovizuální bombu za druhou a ve finále nás vyplivne s příslibem pokračování (které nejspíš nikdy nepřijde). P.S. Musím poděkovat Jiřímu Flíglovi, že už několik let takhle tříbí vkus a hlavně nám dopřává vidět tyhle kousky na velkém plátně. A zapříst rozhovor s Davidem Čeňkem, potácejícím se v alkoholovém oparu (kulantně řečeno) nočními žižkovskými ulicemi byla už jen taková třešnička na dortu...P.P.S. František Novák bude tento film milovat. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Šílenství dát tomuto výplodu vysoký hodnocení a obhájit si to tím, že tam hrajou pěkný roštěnky... Ze začátku se mi to docela líbilo, byl jsem zvědavej, co se z toho vyvrbí, hádka v lese byla velmi dobrá, ovšem po nehodě to šlo všechno do kytek. Prostě šíleně blbej nápad, ale doufal jsem, že se ho podaří aspoň nějak zajímavě zužitkovat, ale bohužel to, co se začalo odehrávat, byla jedna velká tragédie. Měl jsem problém to vůbec dokoukat, bylo to utrpení. 40% ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Tak čekání je u konce a já se tak mohu již konečně vyřádit na tomto skvělém, oddechovém kousku. Výborný snímek ze střední, kde nechybí fotbalový mančaft s klasickými typy hráčů, rozstleskáváčky, které jsou prostě k nakousnutí (ty jejich zadečky, vrrr) a v neposlední řadě jedna nehoda, která vše změní. Jsem nadšen, protože jsem se nehorázně bavil, scénář hezky vyšperkovaný, hezky natočené i zrežírované. Chytnul mě samozřejmě i příběh a nějaké ty mordy, ikdyž jich je vážně po málu. Postě úžasná oddechovka na odpoledne. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

První půlhodina se ksichtí jako klasická teenage-blbost, co se jich na emerických háj skůl natočilo, jenže pak se tyhle roztleskávačky (btw trapnější než tyhlety už jsou snad jen mažoretky) zlomí do docela hustý psychárny a jsou vším možným, jenom ne tím, co jsem očekával. A je to tak samozřejmě dobře, (aspoň trochu) originálních hororů není nikdy dost. Jen škoda, že poměr kecy-akce se přiklání víc k prvnímu jmenovanému. Páč pubertální kecy jsou nudný všude stejně. A ještě plusový body za hudbu, dobře úderná. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Jednou z lokácii, kde prebiehalo natáčanie, bola škola Cathedral High School v blízkosti Čínskej štvrti v Los Angeles. Škola bola založená roku 1925 na mieste, kde stal kedysi cintorín. (beso74)

Reklama

Reklama