Reklama

Reklama

Už je to pár let, co Veronica Marsová hodila svou mladickou kariéru soukromého očka za hlavu. Teď se po čase vrací do rodného města, kde ji kromě třídního srazu čeká i bývalá láska Logan. Ten je zapleten do záhadné vraždy a potřebuje pomoc... V předvečer promoce na právnické fakultě se Veronica Marsová (Kristen Bellová) rozhodla pověsit svůj život amatérského detektiva na hřebík. Zatímco hledá práci u prestižních právnických společností, obrátí se na ni její bývalý přítel Logan (Jason Dohring) s žádostí o pomoc – je totiž obviněn z vraždy. Veronica odjíždí do rodného města, aby Loganovi zajistila pořádného obhájce. Kolem jeho případu se však děje něco, co jí nedá spát. V příběhu natočeném na motivy slavného amerického seriálu z roku 2004 se Veronica rozhodne vypátrat pravdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (169)

Topco 

všechny recenze uživatele

Celovečerného pokračovateľa prvej série Veroniky Mars som dopozeral asi až na tretí raz. Zdĺhavé a herecky fádne až mdlé (jediná pozerateľná bola samotná Bell) a nebavil ma žiaden z nastolených vzťahov. Po formálnej stránke potešilo titulkové intro, ozvláštňujúci voice-over či občasná práca so žalúziami a šerosvitom. Jeden z tých slabších neo-noirov 2010´s. ()

zelvicka. 

všechny recenze uživatele

Jasně, bez znalosti seriálu se asi ani nemá cenu na film dívat. Kdo by to byl čekal? Film pro fanoušky. Je tomu dávno, co jsem se díval na Veronicu Mars (tehdy byla stejně stará jako já teď, sákra), a Kristen Bellovou si dost oblíbil. Film se nese v naprosto stejném duchu a pro mě byl jako pokračování starého příběhu prostě super! Jasně, že sem tam něco zahapruje, ale kvůli té blondýnce jsem ochoten leccos přehlédnout. ()

Reklama

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Ze seriálu jsem neviděl jedinou minutu a po tomhle veledílu už o to ani nestojím. Jako bych byl v sále plném tupých lidí, kteří se baví o hovadinách, které by mě nezajímaly ani kdybych byl batole, školák, student, dospělý pod třicet, dospělý nad třicet, senior či Metuzalém. Taková to byla zábava. Po hodině mě přestalo zajímat, jak to dopadne. Odpad! ()

Luteka 

všechny recenze uživatele

Pro mě naprosto důstojné a vymodlené pokračování seriálu. Cameo Daxe mě nejvíc rozesmálo :) Celý film - ano filmem to nazývat budu! - byl pro mě nadprůměrným počinem z jinak šedé hollywoodské produkce. Jakožto i jeden z 91 585 přispěvatelů jsem s výsledkem naprosto spokojená a všem fandům seriálu samozřejmě doporučuji :) P.S. A po velmi velmi velmi velmi dlouhé době je to jeden z filmů, který mě donutil tu zanechat komentář! :) ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Tak nějak to dopadá, když si děcka hrajou na dospěláky a pustí se do řešení „zapeklitých” zločinů. Věrohodné jak blázen a o žánr mysteriózní to nezavadilo ani omylem. Zaláskovaná linka taky ničemu nepomohla, stojí totiž za starou belu. Seriál jsem neviděla a po zhlédnutí tohoto filmu s ním určitě nebudu ztrácet čas. (40%) ()

Galerie (31)

Zajímavosti (14)

  • Také fanoušci, kteří stáli o realizaci filmu, finančně přispívali studiu Warner Bros. Těmto lidem bylo dovoleno stáhnout si film zadarmo. Ovšem někteří fanoušci začali tvrdit, že je ze zvuků z filmu bolí hlava a chtěli své peníze zpět. Warner Bros. proto poté vyplácelo deset amerických dolarů zpět. (Patw)
  • Na policejní stanici zmiňuje Leo (Max Greenfeld), že slyšel, že Veronica (Kristen Bell) pracuje u FBI. Ta mu odpovídá: "Možná v příštím životě," čímž naráží na zrušenou 4. řadu, která se měla odehrávat právě u FBI. (BlackJoanna)
  • Na začátku filmu hraje muž na ulici v New Yorku píseň "We Used To Be Friends" od Dandy Warhols. Tato skladba sloužila jako opening k původnímu seriálu. (BlackJoanna)

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Reklama

Reklama