Reklama

Reklama

Armády lovců čarodějnic, bojovníci „Sekery a kříže", vedou svou válku proti hrozivému nepříteli po celá staletí a bojují s čarodějnicemi na všech místech Země. Jeden z nich, Kaulder, zničí samotnou čarodějnickou Královnu a ta ho s posledním dechem prokleje k věčnému životu. Navždy odtržen od své rodiny pak Kaulder tráví stovky let tím, co umí nejlépe – loví a zabíjí čarodějnice. Dnes je posledním svého druhu a prořídly i řady nadpřirozených nepřátel. Jeho příběh ani boj ale nemají konec, zlé čarodějnické síly tu stále jsou, ukryty našim zrakům. Navíc se jim konečně povedlo přivést zpět k životu svou Královnu a ta žije jedinou myšlenkou. Rozpoutat na Zemi peklo, ukončit Kaulderovu nesmrtelnost a postavit lidstvo tváří tvář zkáze. Posledního lovce čarodějnic čeká v knize jeho života epická a bojem naplněná kapitola. Bude poslední? (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 4

Recenze (511)

verbal 

všechny recenze uživatele

Sedmý syn ryloudyt aneb rychle a zběsile vyždímejme z těch náctiletých mongoloidů co se dá, dokud jsou ještě nakaženi zhoubnou nemocí jménem zápal plovacích blán z poslintání Herym Potratem. Ach jo! V seriálech už sice trošku ten přiteplený homovítr foukat přestává, ale za trochu temné krvavé áčkové fantasykinovky šel bych světa kraj. Šel s pérem vztyčeným a šel bych bosý. Však stále obut jsem a povislý a v jednom kuse hážu kosy. Ano, deset minut je to fuckt temné, protože se to odehrává v noci, ani v nejzmasakrovanější oběti těch „strašlivých“ čarodějnických rejdů by se jeden krve nedořezal, protože by z toho mohl mít nějaký desetiletý pičus trauma, největší obludou je tu Švankmajerův strom s turbomotorem a pan Nafta s povislým podbradkem, pokrčeným zátylkem a blahoslaveně oduševnělým výrazem Medvídka Pů při sraní vypadá spíše jako lovec downů než ježibab. Scénář by mohla z fleku paní Rohlíková literárně vykrást, jak je jejím dobrým zvykem, a vydat jej třeba pod názvem Vindýzl a kámen úrazu jako novou škvárovou ságu pro diváky Teletabís. A já bych celosvětově tak na 30 let zakázal rozmnožování a nařídil plošné práškování ginkobilobou a homocidy, aby tu alespoň na chvíli převládli jako cílová skupina Holého údu mentálně vyvážení heterodospělí. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Vizuálne príťažlivé poctivé béčko, aké podľa mňa Dieselovi idú. Áno, mám preňho slabosť už od Pitch blacku a nehanbím sa za to :-) Posledný lovec čarodejníc mi pripomenul dva filmy s Nicholasom Cageom - jednak Čarodejovho učňa, ktorý bol oveľa slabší (u mňa len za 2*) a druhak Hon na čarodejnice, ktorý je pre mňa dôstojným príbuzným tejto čarodejníckej dieselovky a tiež ma bavil svojou temnotou i témou. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Naprostý hnus.Vin Diesel si asi myslí, že když udělá z čarodějnické fantasy módní přehlídku, ve které je nejvíc důležité co má kdo na sobě a jakým jezdí fárem, bude mu to stačit a udělá si takové fantasy Rychle a zběsile.Ne Vine, fakt ne.Fakt se nechci dívat na to, jak za celý film s rozpočtem 90 míčů 2x sekneš mečem, jednou vystřelíš z brokovnice a jednou se popereš s tlustým retardovaným prasetem.Vykleštěná kokotina která se snaží podivným způsobem křížit Constantina, Van Helsinga a Lovce čarodějnic a je to celé k smíchu.Když se tam ten holohlavý píčus promenáduje jak navoněná děvka mezi modním polem, kde jsou modelky čarodějky, chtělo se mi zvracet.Diesel je nafrněný debílek a já už mu tyhle sračky nežeru.Má drahá po 15 minutách šla spát se slovy, ''že se na tu blbost odmítá dívat a že Wood je určitě zlej''.Zlej je hlavně fakt, že tuhle ukecanou mrdku psalo trio scénáristů a režiroval to Eisner, který měl po svém výtečném filmu Podivní našlápnuto skvěle a utopil se v egu Vina Benzina a módních trendech pro náctileté sráče.Žumpa.30%. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Při pohledu na výsledek právě kvalitám scénáře divák těžko věří stejně jako zprávě, že už se plánuje druhý díl. Příběh totiž není ani originální, ani důmyslný: titulní hrdina ve středověku zabil královnu čarodějnic, ta na něj uvalila kletbu nesmrtelnosti, a zatímco muž stovky let likviduje její následovnice ve velkém až do současného křehkého příměří, zlo se chystá znovu povstat. Slátanina? Jistě, ale navíc stereotypně rozvržená – lovcův tým tvoří starý kněz, mladý kněz, mladá „hodná“ čarodějka – a provázená dutými sděleními typu „Páchne to zde smrtí“ nebo „Černá magie je velmi zlá.“ Navíc se málo pracuje s humorem, takže typický zastřený hlas Vina Diesela v titulní roli postrádá vděčnější „hláškovací“ prostor. Tím víc místa naopak zabírá vetešnický čarodějnický folklor. Meče, sekery, kůly, pochodně, mouchy, červi, přízraky dětí, oživlé kořeny, slizy, kostry, lebky s vyceněnými zuby, tváře rozpadající se v prach. Plus čarodějnická rada připomínající šílenou kapelu z 80. let, jak trefně poznamená nepřítel, a hlavně digitální trikový kolovrátek. Třikrát deset procent lze vykutat za maličkosti. Za dekadentní podobu čarodějnického baru, za pokus o památeční selfíčko s lovcema zejména za okamžiky, kdy film pracuje s prvky detektivky. Kdykoli však hrdina odloží bizarní rekvizity speciálního vyšetřovatele na stopě zápachu shnilých pláňat a začne se prát, jsme zpět na půdě akční béčkové fantasy, byť za áčkové peníze. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ha! Eisner! Přišel nečekán, nezván, dolary otočil a nezájem probudil! Marně pátrám v paměti, kdy jsem naposledy viděl film, který se mě celou dobu snažil tak ostentativně přesvědčit, že je o naprostém hovně. Mytologie pod úrovní dění u Rákosníčkova rybníku, uzívaná změť digitálních triků, scénář během natáčení zřejmě zcizený dlouhou rukou Saxany a v hlavní roli pryžový panák, který stále nemůže pochopit, že mimo točení volantem a deratizace vesmíru pro něj není ve filmovém průmyslu místo. Chudák Michael Caine, ve 23. roli mentora za poslední dekádu působil poněkud vyděšeně. Jako by tušil, co přitahuje mouchy.. ()

Galerie (150)

Zajímavosti (10)

  • Zranění, které utrpí Kaulder (Vin Diesel) během souboje s královnou čarodějnic u mostu v New Yorku, se po několika scénách zázračně vyléčí i přes to, že Kaulder ztratil v té době svou regenerační schopnost. (dickens)
  • Vin Diesel (Kaulder) si film vysnil a přispěl k jeho vzniku. Vin Diesel je totiž velký fanoušek  hry "Dungeons a Dragons" (v ČR pod názvem "Dračí doupě"). "Dračí doupě" je desková hra, při níž je nejdůležitějsí fantazie hráčů. (Yoshitsune)
  • V 79. minúte filmu, keď vstúpia do kostola Kaulder (Vin Diesel) spolu s Chloe (Rose Leslie) a Dolanom (Elijah Wood), má Chloe rozpustené vlasy. Nasleduje strih a vlasy má zopnuté. (Jayem)

Související novinky

Kolikrát bude Vin Diesel lovit čarodějnice?

Kolikrát bude Vin Diesel lovit čarodějnice?

19.06.2015

Chystat pokračování nového filmu ještě před jeho premiérou už je dnes běžná věc. Některá studia dokonce plánují své ságy na mnoho let dopředu, většinou se to ale dělá u prověřených značek. Slyšeli… (více)

Underworld míří do Prahy

Underworld míří do Prahy

16.05.2015

S filmovou sérií Underworld to po třetím díle vypadalo bledě, ve čtyřce se ale vrátila Selene s tváří Kate Beckinsale (Letec) a zase bylo dobře. Není tedy divu, že se věčný boj upírů a lycanů chystá… (více)

Vin Diesel: Lovec čarodějnic

Vin Diesel: Lovec čarodějnic

06.08.2014

Nedávno skončilo natáčení Rychle a zběsile 7 a Vin Diesel se tak mohl přesunout ke svému dalšímu projektu. Tím bude nadpřirozený akční thriller The Last Witch Hunter, ve kterém si plešatý bijec… (více)

Dwayne Johnson: Lovec démonů

Dwayne Johnson: Lovec démonů

02.09.2013

Hon na všelijaké ošklivé potvory a ježibaby je pořád v kurzu. Jeníčkovi a Mařence to šlo pěkně od ruky, Vin Diesel se čarodějnicím podívá na zoubek v akčním hororu The Last Witch Hunter a teď touží… (více)

Reklama

Reklama