Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pětadvacetiletý spisovatel a režisér Justin Kerrigan na základě své vlastní zkušenosti natočil film, který nepostrádá humor, svěžest a bezstarostnost mládí. Film se odehrává během jednoho víkendu. Hlavními hrdiny hudebního filmového příběhu je parta šesti kamarádů (tří chlapců, tří dívek), která má před sebou vidinu zábavného a vzrušujícího tanečního víkendu na velkolepé taneční party - po ubíjejícím pracovním týdnu. Film začíná pátečním odpolednem, kdy se kamarádi ve spěchu připravují na velkou taneční událost, a končí nedělní kocovinou, kdy se všichni po skvělém víkendu rozcházejí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (254)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Za geniální hymnu, nezapomenutelné řeči o Star Wars, filozofování, pár dalších skvělých nápadů (vysvětlovací titulky) a za ty dvě zhulený holky musím chtě nechtě dát čtyři. Human Traffic je bez debat kvalitní film a kultovní je naprosto právem, navíc má skvělej českej dabing a super obsazení, ale první skoro půlka mně zas tak neoslnila. Ale pak přišlo mejdlo a já se báječně bavil. A je to bez debat naprosto skvěle natočený, je v tom vypravěč a různě to skáče v čase, takže já jsem spokojenej. 75%. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

V jednom životnim období to byl můj nejoblíbenější film. Teď už na to koukám trochu s nadhledem, ale rozhodně Human traffic řadim k těm lepšim filmům. Celej film svižně ubíhá, je nabitej slušnou muzikou a super hláškama. Neni to ovšem pro každýho. Jako zajímavý zpestření je Carl Cox v menší roli majitele klubu. Trochu to kazí akorát posledních pár minut, který měly ukázat tu špatnou stránku drog a samotnej závěr pak končí takovym romantikou zavánějícim happy endem. Jestli se vám líbil Human traffic, tak si rozhodně nenechte ujít film Život v tranzu, kterej je podle mě o dost lepší a hlavně neobsahuje žádný poselství typu "Drogy jsou špatné, áno?". P.S. Titulky (ve verzi, co běžela na ČT2) dělal asi někdo, kdo viděl drogy maximálně z ponorky. Já jsem to viděl i s dabingem a ten mi přišel tak o třídu lepší. Takže pro ty, co neuměj anglicky, v tomhle případě doporučuju spíš dabovanou verzi. ()

Reklama

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Není to extrémně nadupaná ani výjimečně objevná jízda, ale víkend s partičkou sympatických lidí si užijete a jejich pocity vás budou zajímat, protože jste je už někdy určitě pocítili. Občas mě lehce rozčilovala práce s kamerou spolu se střihem a několik málo scén bych vypustil úplně, ale to jsou jen subjektivní technické mouchy, které většině diváků vadit nebudou a které rozhodně nekazí celkový dojem. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nakoľko veľa užívateľov film porovnáva s Trainspotting, prevláda u mňa sklamanie. Jeho parametre nedosahuje ani zďaleka. Na rozdiel od spomínanej kultovky v Human Traffic chýba poriadna nosná línia. Všetko sa tu točí okolo blbých dialógov, často zbytočne vulgárnych, užívaní drog a tancovaní na nekonečných diskotékach. Samozrejmosťou je obsadenie typických britských držiek, čiže žiadny festival spanilosti sa nekoná. Humor zabral len v určitých chvíľach a tak jediným zapamätateľným momentom ostáva originálne zaspievanie britskej hymny. ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Výborný film, skvělý soundtrack, přesvědčiví herci a nezapomenutelná scéna v music shopu! Škoda, že druhá půlka se tak vleče a vyprchává z ní humor, který byl na začátku. Ovšem to se dá parafrázovat jako samotné odeznívání účinků "taneční drogy" (ale spíš je to chyba scénáře:)). Kultovka - musí se vidět v originálním znění. "Nice one, bruvaaaa!!!" ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • Majitele klubu Azyl (Asylum) Pablo Hassana si zahrál legendární britský Dj Carl Cox, který spolupracoval také na tvorbě soundtracku. (maxXxic)
  • Malé cameo má ve filmu i legendární pašerák marihuany Howard Marx. Objevuje se jako postava s kázáním o "špekové politice". (Terva)
  • Když Jip (John Simm) telefonuje v kanceláři manažera klubu, je vidět v záběru na stole zavěšený telefon. (Fenk)

Reklama

Reklama