Reklama

Reklama

Poté co dostala výpověd v práci a odhalila manželovu nevěru, rozhodne se Tammy (Melissa McCarthy) přehodnotit svůj život a odjíždí se svojí excentrickou babičkou - alkoholičkou (Susan Sarandon) na výlet jejich života. (Magic Box)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (84)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Komédia, ktorá akosi komediálna nieje. Sú tu badateľné znaky, že sa tvorcovia nevedia rozhodnúť, či ísť smerom hrubej komediálnej žánrovky, rodinnej drámy alebo morálneho indie art filmu. Čo je však okúzľujúce, sú momentky s Melissou McCarthy a jej Babkou ( Sarandon ). Pre príjemný večer v rodinnom kruhu, to však stačí. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Na "Tammy" som sa neskutočne tešil. Melissu McCarthy mám veľmi rád, takže som dúfal v príjemnú zábavu. Bohužiaľ to "naj" (ako to už býva zvykom), divák nájde v trailery, takže mimoriadneho návalu smiechu som sa nedočkal. Múdra v záverečnej štvrťhodinke vyzneli skôr ako klišé, takže tento snímok, rovnako ako mnoho iných užívateľov (aj keď pár "zajeb*v" stálo zato), s ľútosťou so skysnutým úsmevom - neodporúčam. Je to škoda. Nápad aj herecké obsadenie je skvelé. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

V road trip komediích to jsou samé pánské jízdy, takže tato dámská byla takovým zajímavým osvěžením. Bohužel, celkově nic extra. Pár nevšedních situací, nějaké to uvědomění a nic víc. Pointa prakticky jasná už dopředu. Hrdinka těžce nesympatická. A humor? Hodně slabý. Takže osvěžení se zvrtlo v silný podprůměr. 40% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Melissa McCarthy moc dobře věděla, co vymýšlí a do čeho to jde. Tammy je totiž dost nekorektní komedie, která není úplně blbá, ale na druhou stranu si taky nemyslím, že by byla úplně vtipná. No, jak kdy. Pro americké publikum je ale ideální. Nejenom, že tenhle film Američani v kinech zaplatili, oni ho ještě ve velkém podpořili, protože se tu Melissa ukázala v takové roli, ve které si sama ze sebe dokázala udělat legraci. A to má Oprah ráda, co si budeme povídat. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

"Tammy, Tammy jede - Je moje, je tvoje! Nemá chybu"! Pokud se budeme bavit o žánru nekorektní komedie, tak co se týče dámského pohlaví, je Melissa McCarthy nekorunovanou královnou. A co víc, svůj majestát si umí plnými doušky užít....nebo se tak alespoň tváří. Tammy jede na šílené horské dráze, která nezná mantinely dobrého vkusu....pro puritány může být tato pouťová atrakce až přes čáru, ale já se bavil. Když budu chtít nasytit svoji intelektuálnější část mého já, tak si zajdu do univerzitní knihovny a když tu stále pubertální, tak proč nedopřát sraženému jelenu dýchání z úst do úst? ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Herečka a režisérka snímku Melissa McCarthy vyhodila z natáčení ženu, která chtěla udeřit své neposlušné dítě. (Patw)
  • Film se natáčel v Sevrní Karolíně v USA. (rafix)

Reklama

Reklama