Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Záchrana světa

  • USA Justice League: The Flashpoint Paradox
všechny plakáty
Trailer

V této napínavé adaptaci komiksu z roku 2011 cestuje Flash v čase s cílem napravit klíčové události v životě své rodiny. Jenže to způsobí řetězovou reakci a dojde k vytvoření katastrofální roztříštěné alternativní reality, ve které Liga spravedlivých nikdy nevznikla a Superman není k nalezení. Uprostřed nového světa pustošeného nelítostnou válkou Wonder Woman a Amazonek s Aquamanem a Atlanťany se Flash musí spojit s mnohem krutějším a násilničtějším Batmanem i vládním agentem Cyborgem, aby se společně pokusili obnovit Flashovu původní časovou linii. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

Adasin 

všechny recenze uživatele

Jeden z nej superhrdinských animáků, co jsem kdy viděla, z těch od Marvelu se mu zatím vyrovná jenom seriál Avengers: Nejmocnější hrdinové světa. I ve srovnání s komiksovou předlohou (u nás vyšla až na podzim 2019) dopadl naprosto skvěle. Kéž by takhle povedené byly i současné hrané filmy z DCEU. Někde jsem četla, že místo druhé Ligy spravedlnosti a sólovky Flashe chtějí natočit právě hraný Flashpoint (ale těžko říct, jestli se toho filmu někdy dočkáme) tak snad se kromě přečtení předlohy aspoň jednou kouknou na tohle. 9/10 ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Naprostej luxus a rozhodně jeden z nejlepších DC animáků, co jsem doposud viděl. Tohle kdyby bylo ve filmu v nějaké podobě převedeno, tak bych byl mega spokojený. Uvidíme jak si s Flashpoint Paradox poradí nadcházející 3. řada Flashe PS: Flashpoint Batman naprosto nejlepší postava!...10/10 ()

Reklama

cjmafia 

všechny recenze uživatele

Jelikož k nám v zimě 2014 dorazí seriál Flash, rozhodl jsem se, že se na něj navnadím tímto snímkem a docela se to povedlo. O snímku jsem si nic nezjišťoval a tak jsem byl velice překvapen příběhem, který se velice povedl. Děj zasazen do jiné reality byl skvělý nápad, realita je pěkně temná, tak to snad v komiksech umí jen DC. Máme tu pár pěkných akčních epických scén, desítky hrdinů a pana Waynea, ale tentokrát trošku jinak. Komiksový fanda by měl být potěšen 7,5/10. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Pokaždé když se dc nebo marvel odkloní od tradičního dušínovského pojetí, bývá výsledek dobrej. Tady se podle mého všechno povedlo, krom jediného - díky naturálnějšímu ztvárnění ostatních hrdinů působí Flash podobně jako čivava s mašličkou uprostřed hejna divých, vyhladovělých vlků z tundry. Jinak si ovšem nemám na co ztěžovat, krom mé tradiční nelibosti nad jednotným vzhledem všech superhrdinskejch animáků, který je tak neoriginální a nudný, až mě z něj bolí sklivec, díky tomu pak i dobře ztvárněná akce nepůsobí tak dobře, jak by mohla. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejlepší animák, co jsem kdy viděl. DC je na animáky prostě machr, zde je tolik brutality a drsných scén, až to hezký není, opravdu v některých situacích to není pro děti. Výborný film ze světa DC trochu jinak, u mě naprostá spokojenost...byly momenty kdy se mi téměř zastavil dech a kdy jsem jen s napětím očekával, co bude dál. Nemám nic, co bych vytkl. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (6)

  • Film je založen na komiksové sáze od DC Comics "Flashpoint" z roku 2011, kterou napsali Geoff Jones a Andy Kubert. (Shadowspark)
  • Jedná se o první animovaný film o Justice League, kde se neobjeví Martian Mannhunter. (jh666)

Reklama

Reklama