Reklama

Reklama

Detektiv z Hongkongu

  • USA Skiptrace (více)
Trailer 1

Policejní detektiv Bennie Chan (Jackie Chan) dostal náročný úkol. Musí vystopovat a dopadnout amerického hazardního hráče Connora Wattse (Johnny Knoxville), který v Hongkongu dluží téměř každému, na koho se podívá. Bláznivý sled událostí z této nesourodé dvojice nakonec učiní spojence, kteří se rozhodnou zúčtovat s jedním z nejmocnějších čínských zločinců - Matadorem. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (123)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Téměř nekoukatelná nudná blbost. Pokud máte dvojici Chan - Knoxville, komediální potenciál tu máte obrovský. Renny Harlin se na to ale vykašlal a místo toho si dal za úkol zjistit kolik toho vydržím. Nezasmál jsem se ani jednou, vtipný to není ani v náznaku a celý to je pocitově šíleně dlouhý a utahaný. Dělalo mi obrovskou práci to dokoukat. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Táhne se to chvílemi jak smrad, občas to působí jako turistický průvodce po krásách Ruska, Mongolska a Číny, některé vtípky jsou zcela mimo mísu, samotný příběh mi přišel poněkud zmatený (kdo je kdo, proč, oč komu jde) a taky je patrné, že se Jackie šetří, jak to jde. Ale na druhou stranu, když překousnu ten zbytečný a zmatečný mnohonásobný úvod, následuje akce za akcí a některé vážně vtipné scény (matrjošky, velikost podprsenky, bahno, musíte zazpívat apod.), takže jsem se docela bavil. A nakonec i ten filmový průvodce krajinou a místními zvyky nebyl tak špatný, ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ďalšia ,,buddy,, chanovka neponúka naozaj nič nové, je zameniteľná s tuctom podobných kusoviek a potvrdzuje krízu originality vo filmovom umení. Rukopis Rennyho Harlina tu ani nebadať, žiadne spektakulárne akčné scény nečakajte ( viď jeho DIE HARD 2 či CLIFFHANGER ) a nečakajte ani Jackieho krkolomné kúsky, u neho ale predsa len rešpektujem vek. Rada na záver, nič nečakať rovná sa primeraná spokojnosť. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

jackie chan ma uz svoj vek tak sa od jeho filmov nedaju ocakavat akcne orgie, johny knoxville mi nikdy neprisiel vtipny ale co je najsmutnejsie je fakt ze toto je asi posledny kliniec do reziserskej truhly rennyho harlina (i ked mal film najvacsi otvarak v cinskej historii) je po reziserskej stranke uplne nemohuci... ()

Magika82 

všechny recenze uživatele

Velmi nepovedená snaha o humornou krimikomedii. Jackie Chan by měl také umět stárnout s důstojností, a uvědomit si, že opravdu není mistrem Šaolinských chrámových škol, a tudíž nemůže udržet své tělo v takové kondici, jako jejich absolventi, potažmo, skuteční mistři. A krimikomedie, během níž mne ani jedna scéna nepřiměje alespoň k úsměvu, je opravdu z mého subjektivního pohledu špatně odvedeným počinem..... 40%, a tedy 2 hvězdy. ()

Galerie (204)

Zajímavosti (8)

  • Bennie ve filmu řekne, že neumí plavat. Ve skutečnosti jeho představitel, Jackie Chan, neumí plavat. (kellne)

Související novinky

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

24.10.2013

Neříkal Jackie Chan něco o tom, že končí s akčními filmy? Každopádně to dlouho neplatilo. Už v lednu začne natáčet akční dobrodružnou komedii Skiptrace, ve které se určitě nevyhne pokusům o… (více)

Reklama

Reklama