Reklama

Reklama

Kameňák 4

  • Slovensko Kameňák 4 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalý policejní náčelník Pepa se stal starostou. Po svém předchůdci zdědil přizpůsobivého tajemníka Bohouše. Jejich první společnou misí na radnici je založení městské policie. Náčelníkem se stane místní Rambo, Franta Cloumal, čímž konečně stoupl v očích své ženy. Šetřílek Bohouš musí ještě stihnout levně zařídit jeden pohřeb. V místní čínské restauraci mezitím dojde k nečekanému objevu. Kuchař Lojza zalévá své marihuanové bylinky známým Modrým pramenem, který povzbuzuje chuť na sex. Když si ubalí jointa z takto zavlažovaného výpěstku, propadne nekonečné pravdě a všeobjímající lásce. V Kameňákově vyrůstá i další parta výtečníků, ti nainstalovali do dívčích sprch webovou kameru a vsází se, která z dívek nemá oholené intimní partie. Celou kameňákovskou společnost doplňuje několik romských občanů, kteří mají zájem o měděné trubky z okapů. Pepa prostě nebude mít jako starosta lehký život. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (645)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

K 10. výročí původní trilogie se parta kolem Pavla Páska a Jiřího Pomeje rozhodla, že pokračování je potřeba. Kdybych na to měla nervy, tak se tady vypíšu z té frustrace, ale ve zkratce bude stačit shrnout, že ačkoli nad projektem viselo stále všudypřítomné sluníčko s tváří Zdeňka Trošky, tak ani 14 verzí scénáře nepomohlo vůbec ničemu. Svým způsobem je až fascinující způsob (ne)navázání na původní trilogii, nekonzistence v typologii postav, nekonzistence v logice, ale hlavně, že je to pořád třeskutá řachanda. Kameňák 4 je navzdory svému číslu dílo vysloveně solitérní ve své zoufalé snaze si vydupat místo na mapě české lidové komedie. ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Herci se nesnaží hrát. Příběh se nesnaží vyprávět. Vtipy se nesnaží být vtipné - jenom tam jsou a divák jich většinu zná už léta. Plakátové varování "Od producentů Kameňáků a Babovřesek" zafungovalo špatně a já se naivně zkusil přesvědčit, zda se s Troškovým odchodem od nechvalně proslulé značky něco změnilo. Nezměnilo. Pokud si chcete otrávit pár vydařených anekdot, které v obrazové formě nefungují a tvůrci je navíc natočili jako banda nesvéprávných lemplů, směle do toho. P.S.: V tomhle filmu se objevuje celá plejáda herců a jiných "umělců", kteří by pro vlastní dobro měli být evakuováni z plátna. Dlouhodobě. ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Kameňák 4" je naozaj veľmi zlý film. Scenár je len chaoticky riadeným tokom navzájom prepojených vtipov. Čo je v podstate zaujímavý nápad, ale samotná realizácia nie je vôbec uspokojivá. obzlášť keď sa to opakuje už stvrtý krát. Zdeněk Troška je režisér, ktorého ja raz nedokážem pochopiť. Mne ten jeho štýl príde desne buranský. Najviac svoje filmy ničí tým, že obsadzuje nehercov alebo totálne podpriemerých babrákov, ktorí nedokážu presvedčivo zahrať ani prd. Bolo mi z toho až trapne. "Kameňák 4" je odpad! ()

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

Zlatý Troška, z toho je vám aspoň špatně od žaludku. Tenhle film doslova vysaje z kina na 88 minut veškerou existenci, a vy se tak cítíte jako uprostřed ničeho, bezbranní, bezradní a bezmocní tváří v tvář nekonečnosti prázdnoty všeho vesmíru. Intenzivnější než u Gravitace, fakt že jo. A je to děsivý pocit. Ani ty nuceně vecpané rasistické vtipy už nepobuřují, jak bych si přál. Prostě jen mechanický typicky český film, na který mě ani nadávat nebaví. Jinak zároveň jsem už dlouho neviděl film tak objektivně technicky špatný, kde obrazová a zvuková složka vypadají jak pořízené na kameru iPhonu. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hm. Tak tady je to hodnocení trošku přepálený. Opět se hodnotí to, co Kameňák představuje a ne to, co se odehrává na plátně či obrazovce. Netvrdím, že čtyřka je nějakou nadprůměrnou zábavou a pořád mi přijde šílený, že podobný filmy patří u nás k njnavštěvovanějším, ale marná sláva. Ze všech Kameňáků je tenhle nejlepší a to zejména díky několika fakt povedeným fórům, kterým se zasmějete i když do filmu jdete s přesvědčením, že váš inteligenční koeficient musí podobnou zábavou pohrdat. Možná, že kdyby si to někteří připustili, ocitl by se film v modrých číslech. Zábavní jsou i cikáni, opakující ty nejprovařenější topinkový fórky. Hláška o jednom jejich soukmenovci, kterej je pro prachy schopnej udělat cokoliv, třeba i pracovat, má svoje kouzlo. Takže 30% a z mýho pohledu docela překvapení. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (27)

  • Zdeněk Troška se v rozhovoru vyjádřil, že se nepodílel na čtvrtém dílu z toho důvodu, že je tato série už pro něj zcela uzavřená. Také se prý vždy řídil u filmů heslem "třikrát a dost". (SidneyP)
  • V úvodní scéně diskuze Pepana (Václav Vydra nejml.) a Leo Kohna (Josef Laufer) má Pepan špatně hodnost majora. Tato hodnost má správně velkou hvězdu uprostřed a ne malou hvězdu ke kolejnici. (Horryx)
  • Hned první natáčecí den došlo k nepříjemné nehodě. Aby autoři natáčení zahájili stylově, rozhodli se šampaňským polít klapku, čímž chtěli první den natáčení pokřtít. Elektronická klapka za 60 tisíc korun se se šampaňským příliš nepřátelila a její tvůrci ji tak hned první den zničili. (Dlee)

Reklama

Reklama