Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Letní komedie Zdeňka Trošky je úsměvným obrázkem ze života v současné vesnici, která s nadhledem a komediální nadsázkou, tak trochu v duchu Slunce, seno, sleduje kupící se nedorozumění a souhry náhod, které pořádně zamotají hlavu její obyvatelům. V příběhu nechybí láska, žárlivost, závist, intriky a zejména vtipné okamžiky, v nichž se někteří i najdou. Příběh začíná tam, kde první díl skončil: drbna Horáčková vybíhá z domu naproti mladým hokejistům, kteří přijeli navštívit svého dobrého kamaráda a spoluhráče na nedalekou chalupu, aby tu aspoň pár dní trénovali i odpočívali. Horáčkovou okamžitě napadne pozvat svou vnučku, šikovně ji narafičit sportovcům do cesty – třeba se jí nějaký všimne a holka udělá terno. Nevydrží a pochlubí se svým nápadem ostatním babkám. Zápletka se dále točí okolo pomsty Horáčkové starostovi Stehlíkovi, kvůli kterému musela opustit místo tajemnice na místním úřadě..... do vesnice přichází kontrolor z „kraje" a netuší, co tu na něj čeká, co všechno bude muset řešit a právě díky tomu se odehrává spousta humorných situací... A nad tím vší bdí mladý farář s trochu netradičním a dvojsmyslným jménem... (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (413)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Já si myslím, že napoprvé dobrý.. Zejtra už budete chytřejší !!" No, a nakonec ani napodruhý vlastně ani náznakem !! Prázdnota, recyklace a vykrádání sebe sama, prostě trapnost, i když veskrze očekávaná.. Není toho už Trošku příliš, pane režisére ?? Opakovaný vtip není k smíchu, zvlášť v podání o třídu, dvě horších "herců" !! ()

PBLead 

všechny recenze uživatele

trošking se s tím nesere a nakládá další 2 hodiny hnoje. Na druhou stranu, když má člověk zkouškový a jeho IQ po celém dni ležení v knihách klesne někam k bodu nula, tak se to celkem dá. lhal bych, kdybych tvrdil, že jsem se nezasmál. Asi budu vypadat jako idiot, když jsem strašně nadával na prvé Babovřesky, ale evidentně se ukazuje, že když člověk má chuť i na totální kktinu, tak se to dá a i člověk se i pobaví... Jinak ale upřímně řečeno tohle snad už ani troškič nemůže myslet vážně, absolutně dekadentní počin, což však je taky největší plus, protože to je jediný důvod proč se na to koukat... ()

Reklama

insurgentes 

všechny recenze uživatele

Je jasný, že vstupenkou do mužských rolí ve filmech pana režiséra Trošky je řádně nalubrikovaná prdel. Buzeranti a kryptobuzeranti mají v Babovřeskách rej. Zpočátku je alespoň nějaké tempo, avšak náznak zápletky se velmi rychle vytratí jako pára nad hrncem a co zůstane, je už jen čistá rezignace a beznaděj. ()

LexBarker 

všechny recenze uživatele

S přivřenýma očima musím přiznat,že je to lepší než jednička...ale jen o fous.Troška se zoufale snaží vrátit ke stylu jeho o něco povedenějších filmů Slunce,seno a zoufale se mu to nedaří...Možná si myslí,že v komediích herci nemusí hrát,že divák nad vším přihmouří oko...že není třeba zapojovat logiku...No výsledek moc přesvědčivý není...110 minutová nuda,žádný zapamatovatelný gag a přehlídka herecké trapnosti,toť vše. ()

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

Panenko skákavá! Jejdanánku! Můj ty skutku! Dvě hodiny naprostého vzduchoprázdna, tedy krom scén věnovaným církvi, které si nejspíš odskočily z nějakého propagandistického opusu Otakara Vávry. Jinak film, který neexistuje. Film, který není. Není to sled trapného humoru a nefungujících vtipů, jde o velké "nic" podávané s až exploatační důsledností. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • Ve chvíli, kdy si starosta Stehlík (Pavel Kikinčuk) prohlíží zprávu o zpronevěření peněz na webu EuroZprávy.cz, je vidět, že ve skutečnosti není na zpravodajském serveru, ale dle rámu pouze v Prohlížeči obrázků a faxů. (David7)
  • Na začiatku filmu sa jedna z babiek na pionieri namiesto púšťania pohýna stlačením spojky, čo je nereálne. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno