Reklama

Reklama

Dovolená ze trest je po snímcích 50 x a stále poprvé a Píseň pro nevěstu třetí komedie, ve které exceluje herecké duo Adam Sandler a Drew Barrymore. Po katastrofální schůzce naslepo se osamělí rodiče Lauren (Barrymore) a Jim (Sandler) dokážou shodnout jen na jediné věci: už se nikdy nechtějí potkat. Jenže pak si nezávisle na sobě objednají fantastickou rodinnou dovolenou a celý týden se musí dělit o jediné luxusní apartmá na africkém safari. (Magic Box)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (497)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, co za kentus v poslední době Sandler točí, je Blended jako závan starých časů, kdy jeho komedie byly sice taky kravinky, ale člověk se u nich nejen necítil trapně (tak jako u Jack and Jill anebo u Můj otec je šílenec, což bylo fakt dno Sandlerovi filmografie), ale navíc se i docela pobavil. Takže i do třetice to Adamovi s Drew vyšlo, sice už ne tolik retro zábavně jako u Písni pro nevěstu, ani tak pohodově jako u 50x a stále poprvé, ale hlavně prostřední část šlape tak, jak máme Sandlerovky rádi- tedy mírně retardovaně, dementně, ale zároveň až naivně příjemně. Ještě si k tomu přidejte nečekaný bonus, že tuten děcka nejsou za otravný kokoty, co by tam jen mávaly ajfounama a mlely o fuckbooku (ano, jednou to tam zazní, jednou! :-), ale hlavně starší cyp od Barrymorky je správnej... mno prostě Frodo :-) a jako vždy fajnový soundtrack a máme tu letní kíno jak vyšitý. Jen houšť, Adame, ovšem začátek a konec filmu spálit a popel zadupat... anebo to alespoň přeskočit. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Tohle v New Jersey neuvidíte.“ Před projekcí jsem měl ta nejnižší očekávání. A ta byla také (víceméně) naplněna. Blended představuje přesně ten typ americké rodino-romanticko-komediální jednohubky, který ze srdce nesnáším (ale jednou za čas chci dávat těmto žánrovkám šanci, zda mě třeba nějaká z nich něčím neosloví). Film je plný scén dojímavých, klišovitých, předvídatelných, rádoby roztomilých, stejné vtipy opakujících (v tomto případě až recyklujících) či prostě „jen“ trapných (u nichž se stydíte za postavy/jejich představitele). Humor, kterým vládne, je zas místy až obdivuhodně jednoduchý (v tom nejnenegativnějším slova smyslu). Na druhou stranu, musím uznat, že sem tam jsem se dokonce zasmál a kupodivu nejen nechtěnému (což mě překvapilo). A vzhledem k tomuto „sympatickému“ faktu (že mi komedie dokázala nabídnout i něco zábavného, ehm) dávám ještě 2*. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Akosi to v tomto prípade dvojke Sandler-Barrymore pristalo. Ich vzájomné štengrovanie a vtípky či už o deťoch alebo o nich samotných ma neskutočne bavili, to bolo aj hlavným korením tejto komédie. Po dlhom čase nežná, milá a hlavne nie tak schématická Sandlerovka s pozerateľným príbehom. Celý čas pôsobí príjemným a relaxačným dojmom, preto ten, kto nemá dobrú náladu, po filme ju určite bude mať. Pozitívny, hrejivý film, a to doslova. 80/100 ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Musíte mít filmy Sandler & Barrymoreová rádi, aby se vám to líbilo a nadšeně jste tleskali ručičkami. Jinak maximálně oceníte občasnou účast nekorektního humoru a především to, že to není, ačkoliv se jedná o rodinou komedii, debilně sladkobolné a totálně mravokárné. Vůbec ne. Nicméně, vystihl to StuntmanMIKE ve svém komentu, tak se vyplatí to dohledat a přečíst si to. Ono takhle, vyplatí se vám, dát si MIKA do topky a číst si jeho názory na filmy. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Ať si Adam Sandler recykluje, co chce, já se bavím. Když si vezmu jeho Klik, Chucka a Larryho, 50x a stále poprvé nebo třeba nedávnou komedii Zkus mě rozesmát, nestydím se za to, že mi padly do noty. Do té si naopak nepadli Sandler a Drew Barrymore, kteří si dali jedno rande naslepo. Scénáristé tomu ovšem chtěli, aby se o pár dní později zrovna nepohodli jeho prachatý šéf a její kolegyně, toho času po uši zamilovaní, a zrušili snovou dovolenou v Africe (měl jsem pocit, že se to na černém kontinentě vůbec neodehrává). Naši hrdinové (ona se dvěma syny, on s třemi dcerami) zájezd nezávisle na tom druhém odkoupí a na romanci je zaděláno. On (vdovec) pomůže jejímu synovi s baseballem, ona (opuštěná od děvkaře) zase udělá z jeho dcery kočku, kterou byla, jen jí tatík tak trochu stříhal na kluka atd. atd. Sandler je značka, divák si může v klidu odškrtávat, s čím ještě přijde. Někdy je to za hranou, jindy milé, pak zábavné. Samozřejmě můžeme zas a znovu namítat, že scénář je spíš sledem jednotlivých gagů ve snesitelném (v závěru zbytečně natahovaném) celku. Ale to se na podobné kousky, které prostě nemají veleinteligentní pointy, nemusíme vůbec koukat. Mnoha scénám navíc nechybí slušný emocionální náboj. Příjemná rodinná komedie se špetkou romantiky. Drew vypadá mnohem lépe, než třeba patnáct let zpátky. Terry Crews je slušný přešlap!! Tři až čtyři hvězdy.. ()

Galerie (120)

Zajímavosti (22)

  • Stejně jako ve filmu Zkus mě rozesmát (2011) si i zde zahrála malou rodi Sandlerova manželka Jacqueline. Mohli jsme ji spatřit ve scéně, kdy jedna z matek v kroužku kreslení říká, že jí její dítě pořád tak trošku nenávidí, a Jacqueline jí na to odpoví, že se ráno probudila s polštářem u obličeje. (Tessx)

Reklama

Reklama