Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robotník v továrni na výrobu vaní Jerry Hickfang je milý, ale podivný človek. Skrýva v sebe tajomstvo v podobe lásky ku kolegyni z účtovníckeho oddelenia. Ich vzájomný vzťah však naberie vražedné rozmery.  Následne začínaú k Jerrymu prehovárať jeho domáci miláčikovia: diabolská mačka a benevolentný pes. Tí ho navedú na fantazijnú cestu smerujúcu k jeho spaseniu.
Mysteriózny psychologický thriller režíruje iránska režisérka Marjane Satrapi (Persepolis). V hlavných úlohách sa predstavia Ryan Reynolds, Gemma Arterton a Anna Kendrick. (ywo666)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (287)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Takové celé divné. Ryan zahrál parádně to bez debat a zvířata byla taky super. Jenže mi tu něco chybělo. Po první vraždě jsem čekal, že se to rozjede více co se týče gore a ono to bylo první a poslední. Anna se mohla předvést ve své kráse více a nejen ona. Škoda, mohlo se více přitvrdit. Na mě to působilo až moc pohádkově. Slabší 3* ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Díky už bezmála dvoutýdennímu The Wire maratonu mám hroznou chuť psát teď komentáře západním Baltimorským nigga slangem ale vzhledem k tomu, že *zrovna* tenhle film opravdu není nic víc než obyčejně natočený, docela dobře obsazený, přesto nijak překvapující příběh jednoho celkem běžně nemocného masového vraha s kapku bizarnějšími vedlejšími postavami, tak to vlastně ani nemá cenu. A ano, jsem naštvanej protože Gemma nic moc neukázala a nezkoušejte mi nikdo tvrdit, že vás to taky nezklamalo! God damn bitches, all insecure and shit. ()

Reklama

kareen 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem šla do The Voices bez toho, že bych si přečetla obsah či komentáře, protáčela jsem zhruba prvních patnáct minut oči s tím, že se jedná o další z řady nemastných neslaných amerických komedií. Což se naštěstí vzápětí změnilo a můj zájem se začal stupňovat v přímé úměře s tím, jak často stačil Jerry zaplňovat svou ledničku. Bezduchý výraz Ryana Reynoldce v romantické komedii? Grrr! Bezduchý výraz téhož, v černohumorném, mluvícími hlavami obklopeném, úletu? Sama bych nevěřila, že to jednou napíšu, ale zdá se, že alespoň jednou našel chlapec své uplatnění a taky mu docela sluší růžová. Když k tomu připočtu moji velkou slabost pro rejpavé, cynické kocoury, tak se dá říct, že jsem si to nakonec docela dobře užila. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Zdanlivo neškodný chlapík s rodinnou psycho históriou sa pokúša zbaliť sexi kolegyňu z práce a doma sa rozpráva so svojim (good) psom a (evil) cat. Žije pri tom vo svojom svete s trochu prikrášlenou realitou a hoci mu niekedy nie je kryštalicky jasné čo sa deje, dosť toho tuší... a divák ešte viac... Čo sa vyplní je možno predvídateľné, ale spracované je to tak, že divák to napriek tomu v pohode zhltne. Svieža, chytľavá, čierna komédia s výrazne temným nádychom, ktorá sa nebojí krvavých scén ani bizarných nápadov. A Reynolds je v tej psycho polohe až prekvapivo dobrý. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Já na filmech oceňuju preciznost a čistotu, ale tohle je i na mě až moc precizní, čisté... a jaksi samozřejmé. Všechno tu je tak moc přesně na svém místě, že pět minut od začátku už se nestane jediná překvapivá věc. Rozhodně je to velmi povedené a nemůžu si na nic stěžovat (jakkoliv mě mrzelo, že je hrdinovi poskytováno alibi typu "první vražda omylem", aby sympatie vůči němu mohly zůstat nezkalené). V důsledku mě ale zhlédnutí ničím neobohatilo a ni nepřekvapilo - ten film byl ve své povedenosti jen přesně takový, jaký být musel. A to pomíjím, jaká sázka na jistotu je tohle atraktivní téma. Nejvíc ze všech filmů poslední doby jsem si vzpomněl na námětem i formou vypočítavého, myšlenkově poměrně mělkého, trendům poplatného a rovněž zvládnutého Birdmana. 3 a 1/2 ()

Galerie (34)

Zajímavosti (8)

  • Jerry Hickfang (Ryan Reynolds) se zmíní o Luciferovi, který je antagonistou básně „Ztracený ráj“ od Johna Miltona, po němž je pojmenováno průmyslové město – čítající 4 504 obyvatel –, ve kterém se odehrává děj filmu. (ČSFD)
  • Pan Whiskers, jehož nadaboval Ryan Reynolds, mluví se skotským přízvukem a zní jako Craig Ferguson. Reynoldse inspiroval jeho skotský kamarád, kterého zná už 20 let. (Zdroj: bustle.com) (Maulincio)

Reklama

Reklama