Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před dvaceti lety byla Země zničena nukleární apokalypsou. To, co zbylo z lidstva, se ukrývá na Měsíci - který se ale rozpadá úplně stejně. Jedinou nadějí lidstva je vyslat malý tým do středu Země a získat mýtický svatý grál. Vše, co jim stojí v cestě, je starověká rasa ještěrovitých humanoidů a armáda dinosaurů. (valmez79)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (74)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Ježíši, co tady blbnete? Stejně jako jednička si film dělá prdel stejně ze sebe jako z diváků. Tady se víc vrazilo do efektů a výpravy a výsledek je znát. Hodně se trefovalo do dnešních problémů a myslím, že fakt povedeně. Líbily se mi herecké výkony, málo známé tváře se celkem předvedly... no ona to musela být asi i zábava tohle točit... za mě super. A rád bych vyzdvihl hudbu!! ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Dlouhé čekání a pak tohle. Pokud pominu pár vtipných scének ze středu Země, tak se nepodařilo prakticky nic. Největší problém je v tom, že tvůrci nenašli nějaké pořádné téma. Měsíční náckové na Zemi dávali jedničce celkem velký prostor, který se dařilo solidně vyplnit a navíc v kurzu byla Sarah Palin, což byl pro satiru ideální cíl. Tady se nic takového nenašlo. Jediné, co film mohlo zachránit, byla pořádná řezničina ve středu Země, ale ani tady se Vuorensola nevyznamenal. Efekty v dnešní konkurenci působily lacině, akce mě také z ponožek nevystřelila a o nějakém gore si může člověk nechat tak akorát zdát, ačkoliv uznávám, že to se tady ani čekat nedalo. Nijak zvlášť mi nesedli ani herci, takže suma sumárum se jedná o jedno velké zklamání. 25% ()

Reklama

Warle 

všechny recenze uživatele

Hergot to byla pitchovina. :D Naprosto ujeté béčko, u kterého nevíte, jestli zaslouží odpad za to, jak neskutečně stupidní je a jak moc nedává smysl a je plné kýčů, klišé a příšerných hereckých výkonů, nebo plnej počet za tu odvahu narvat do jednoho filmu Hitlera, Stalina, papeže, Margaret Thatcherovou, džihád a další nespočet osobností bez ohledu na to, jestli je čeká žaloba za užití, nebo ne. Narážky na Apple a Donalda Trumpa ale bezvadné. :D Příběhové slabší, herecky a muzikou též, ale jako jednohubka za mě solidní ujeťárna. Díky tomu, že se film zřejmě nebere nějak extra vážně, tak asi kolem 55%. Kdyby to ale nebylo myšlené jako satira, tak by to bylo o pár procent méně. ()

Milky. odpad!

všechny recenze uživatele

První Iron Sky miluju, ale tohle bylo vyloženě zklamání roku. Naprosto prázdný, nudný, nebavící film s pitomým scénářem a veškerým dějem tak plochým a nezábavným jakoby pocházel z nějakých devadesátek na Nově. První díl měl absurditu jako klad a guilty pleasure, tady už je to ale jen odbytý film se kterým si tvůrci prostě nevěděli rady. Bez napětí nebo čehokoliv, člověku je úplně jedno co se děje. A veškeré cool scény byly už v trailerech, takže se člověk nemusí na film ani dívat. Jediná opravdu dobrá věc byl nástup na scénu "Sieg Heil, Mutterfickers!!!" Zbytek stál za vyližprdel. Smutné ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Co se stalo s ostatními?" „Hitler je sežral!" Bláznivá parodie na sci-fi příběhy s řadou odkazů - Poslední večeře Páně, Indiana Jones (Dobyvatelé ztracené archy), Cesta do středu Země, Star Wars či hledání sv. Grálu jsou jen ty nejkřiklavější. Příjemný vizuál, jednoduchý příběh a nesmrtelný Udo Kier. Celkově podobné prvnímu filmu. Na jedno podívání a na odreagování dostačující. A rudý Mars si logicky museli zabrat soudruzi z Ruska.... ()

Galerie (48)

Zajímavosti (2)

  • V závěrečných titulcích se objevují kresby z Voynichova rukopisu. Jedná se o tajemnou ilustrovanou knihu napsanou neznámým písmem, která je předmětem zájmu mnoha kryptologů a má spojitost s českými zeměmi, jelikož zde byla možná napsána. (pajik)
  • Na film se vybralo přes 600 tisíc dolarů na Indiegogo.com. Za vyšší příspěvek vás mohl ve filmu např. sežrat T-Rex. (BloodMax)

Reklama

Reklama