Reklama

Reklama

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti

  • USA Batman v Superman: Dawn of Justice (více)
Trailer 2
USA, 2016, 151 min (Special Edition: 183 min)

Režie:

Zack Snyder

Předloha:

Jerry Siegel (komiks), Joe Shuster (komiks), Bob Kane (komiks) (více)

Kamera:

Larry Fong

Hrají:

Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Jesse Eisenberg, Diane Lane, Laurence Fishburne, Jeremy Irons, Holly Hunter, Gal Gadot, Kevin Costner, Scoot McNairy (více)
(další profese)

V době, kdy svět řeší otázku, jakého hrdinu skutečně potřebuje, v obavách z naprosto nekontrolované moci téměř božského superhrdiny se střetává respektovaný a mocný ochránce spravedlnosti ve městě Gotham s nejuctívanějším spasitelem moderní doby ve městě Metropolis. A zatímco mezi sebou Batman a Superman válčí, rychle se vynořuje nová hrozba, která představuje pro celé lidstvo ještě větší nebezpečí než kdy v minulosti. (Freeman Ent.)

(více)

Diskuze

Claude Speed

Claude Speed (hodnocení, recenze)

Litvicek

K diskuzím často pouze přihlížím, ale když někdy vidím, co lidi píšou za blbosti, nedá mi to a taky se ozvu.. Tady Methew by dal do Nolanovy trilogie Supíka... Jak by to proboha vypadalo, kdyby se na konci TDKRises snesl k zemi... Ačkoli jsem všemi deseti pro tenhle film, obávám se, že lidi stejně půjdou radši na pohádky od Marvelu. Jak dobře víme, stačí flusnout na zem, dát na to nálepku Marvel a máme hit....

na příspěvěk reagoval Methew

Litvicek

Litvicek (hodnocení, recenze)

Methew

Samozřejmě, že se do role Affleck nehodí ale film ho nebude prezentovat od úplného počátku, jak si lze povšimnout, takže bych to nehrotil. Co se herecké práce týče, Affleck umí a umí to zatraceně dobře, takže bych se nebál nějakého zklamání. Ještě jsem nikdy neviděl, aby si Zack Snyder vybral své herce špatně.

Methew

Methew (hodnocení, recenze)

Claude Speed

No o Supermanovi viem toho mnoho, nakoľko na Smallville som vyrastal :) ... a videl som aj staré Batmanovky, síce komiksy som nečítal, to je pravda... No podľa mňa sa Affleck na Batmana nehodí vôbec...

na příspěvěk reagoval Litvicek

Litvicek

Litvicek (hodnocení, recenze)

Claude Speed

Divím se, že si dáváte vůbec tu energii přesvědčovat takového ignoranta. Filmaři sice pracují s jádrem, nicméně to neznamená, že si neupraví různé podrobnosti ve svůj prospěch, aby svůj film co nejlepe představili publikum a samozřejmě, aby ho co nejlepe prodali. Jednoduše řečeno. Přečti si původní komixový příběh a pak teprve můžeš psát moudra.

na příspěvěk reagoval Claude Speed

Claude Speed

Claude Speed (hodnocení, recenze)

Methew

Očividně toho víš o Batmanovi (potažmo Supermanovi) opravdu mnoho.. Ale věř mi, že vidět Nolanovu trilogii nestačí. Jediné, co má Nolanova trilogie s opravdovým Batmanem společné je jen vzhled. Jinak bude opravdový Batman až Ben Affleck, ať se ti to líbí nebo ne.

na příspěvěk reagoval Litvicek, Methew

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Methew

no, jasně vidět, že tvůj problém je, že Batmana znáš maximálně z Nolanovy vize a teď se tu snažím dělat chytrého, když nevíš vůbec nic :)

Methew

Methew (hodnocení, recenze)

Beckett51

Stavať zbrane? Aké zbrane, že to on postavil? Všetky zbrane, obrnené vozidlo, oblek, mal od svojho zamestnanca prerobené. Neviem o tom, že on by nejakú zbraň postavil, on mal skôr potenciál bojovať proti nespravedlivosti a stať sa veľkým bojovníkom, čo aj dokázal, v perfektnej trilógií, ktorú teraz zdehonestuje blbý ksicht Afflecka. Ako herec je celkom dobrý, ale jeho tvár sa na Batmana nehodí ani náhodou, mali tam pekne nechať toho istého herca, malo by to omnoho väčší zmysel.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, Claude Speed, Beckett51

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

Methew

Stejně jako měl Bruce potenciál stavět zbraně už od narození, ale rozvinulo se mu to až když dostal do rukou peníze.

na příspěvěk reagoval Methew

Litvicek

Litvicek (hodnocení, recenze)

Co na to říct? Trailer je tady a já si připadám jak malé dítě, které dostalo kousek narozeninového dortu na ochutnávku o pár dní dřív, než bude nakrájen celý a bude se moci sníst. Vypadá to nádherně. Očekávání je veliké a já budu doufat, že Zack Snyder tímhle snímkem trhne svůj předchozí výkon, který podal ve filmu Muž z oceli, který jsem si upřímně zamiloval a to jsem nikdy nebyl žádný velký fanoušek Supermana... 

na příspěvěk reagoval Redi

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Bruce má v tom případě jistě taky potenciál, jen by musel najít planetu s mnohem mladší hvězdou a byl by taky Superman..

Methew

Methew (hodnocení, recenze)

dragon94

Ale narodil, iba ich nemal tak vyvinuté, ako sa mu vyvinuli na Zemi prirodzeným pôsobením Slnka, ale potenciál na to mal už od narodenia, logicky.... Takže to je úplne niečo iné, nepleť tu prosím ťa jabká s gaštanmi :D

na příspěvěk reagoval Beckett51

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Methew

Superman se rozhodně nenarodil se schopnostmi ;). Stejně jako jsou Supermanovou zbran jeho schopnosti tak stejně takt ou Batmanovou jeho oblek a vybavení.

na příspěvěk reagoval Methew

Uživatel Qantas smazal svůj příspěvek.

Methew

Methew (hodnocení, recenze)

dragon94

Akých schopností? Však Superman sa narodil ako Superman, on je hrdina aj bez obleku, on nemá žiadne umelo vytvorené schopnosti, to je predsa jeho prirodzenosť. Batmanova prirodzenosť nie je ten oblek, to je už len umelý technický výtvor, ktorý ho má chrániť a pomôcť mu zničiť prirodzene silného a schopného súpera. Takže Superman určite nie je ako Batman s tým brnením...

na příspěvěk reagoval Beckett51, dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Alena77

Oba jsou jiní a paličatí a neústupní. Oba dva jsou v kontroverzní situaci co se vnímání společnosti týče. Navíc Superman je obrovská hrozba. Co se toho týče, ve filmu je něktěří lidé budou považovat za klaďase a někteří zase za záporáky.. Takže nelze říct, že jsou to oba klaďasové.. V tento moment se navzájem vnímají jako záporáky, které z nich navíc dělá společnost.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Methew

Batman bez brnění je jako superman bez schopností. Batmanovou schopností je postavit si to brnění. Kdyby byli oba bez schopností (Superman bez schopností - Batman bez brnění) Vyhrál by Batman.

na příspěvěk reagoval Methew

Shakers

Shakers (hodnocení, recenze)

dragon94

Zimmer si nevedel dať rady už pri Batman Begins, vtedy zavolal kamoša Jamesa Newtona Howarda, s ktorým už niečo dokázal zbúchať do kopy. Teraz je to zas Junkie XL. Pár krát síce spolupracoval zo Zimmerom a skladal hudbu už aj do Man of Steel, ale nieje to žiadne eso, čo si budeme klamať. Na James N. Howarda ťažko nadviaže, ale zas tak veľa na práci nemá, takže snáď jeden motív dokáže zložiť. Na druhú stranu v akčných pasážiach by sa mohol vyblázniť tomu ide 300, Divergent

Methew

Methew (hodnocení, recenze)

No ono je to podľa komiksu. Ale príde mi trocha stupídne na tom, že vlastne musí ísť na Supermana s nejakým speciálnym brnením, inak by ho Superman zničil malíčkom :D Takto je jasné, že mu to nandá, keď sa skryje za brnenie...

na příspěvěk reagoval dragon94

Odurko

Odurko (hodnocení, recenze)

dragon94

Ja som nikde nenapusal ze sa nepodarila ale nepamatam si ziadnu toninu ani temu a o tom hovorim. Williams tema a zimmer vylepsenie a ine...

na příspěvěk reagoval Shakers

Související novinky

Superman: Legacy nabírá další herce

Superman: Legacy nabírá další herce

12.07.2023

Režisér James Gunn pokračuje v obsazování svého nadcházejícího snímku Superman: Legacy, v němž si hlavní role zahrají nedávno oznámení David Corenswet a Rachel Brosnahan. Ve filmu, jenž má sloužit… (více)

Snyderovo obří sci-fi dostane eRkové verze

Snyderovo obří sci-fi dostane eRkové verze

24.03.2023

Režisér Zack Snyder plánuje pro svoji obří fanouškovskou základnu koncem dubna třídenní speciální událost, na které promítne svoji komiksovou trilogii Muž z oceli, Batman vs. Superman a Liga… (více)

Nový šéf Warnerů by chtěl více Pottera

Nový šéf Warnerů by chtěl více Pottera

04.11.2022

Studio Warner Bros. Discovery čerstvě oznamovalo čísla za třetí kvartál a podle očekávání to není žádná hitparáda. I proto se musel před investory poměrně rychle ujmout slova nový šéf společnosti… (více)

Reklama

Reklama