Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film Lovci a oběti je inspirován skutečnými příběhy a životními situacemi, ve kterých se můžete už zítra ocitnout i Vy nebo někdo Vám blízký. Co máte dělat, když se ocitnete v nekonečné spirále dluhů? Jak se zbavit exekutorů nám hlavní hrdina Jakub (Martin Kraus) ukáže. Ale jak si poradit s partičkou gangsterů toho nejhrubšího zrna v čele s Jakubem Mohamedem Alim, před kterou žádný prachy neschováte? Nebo jak vyřešit podraz drsného lichváře Josefa Vrány a jeho asistentky Evy Decastelo s jejich pekelnými úroky, který naskakujou, jak puchejře v malejch botách? S tím Jakubovi pomůže mafián s ostrými lokty a neskutečně dlouhými prsty - jeho „Anděl strážný" Tomáš Hanák se svým právníkem Markem Vašutem a synem Pájou – Jaromírem Noskem, kterým kryje záda úplatný policista Zdeněk Mahdal se svým kolegou Milošem Vávrou. Tak to je hřiště, na kterém hraje Jakub hru jménem život ve stylu SEX, MONEY AND ROCKńROLL. Tedy až do chvíle než udělá pod nátlakem vymahačů krok vedle – za hranu zákona. V tu chvíli začíná jeho běh o život. Jakubovy problémy se dotknou i jeho rodičů Karla Heřmánka st. a Veroniky Freimanové. Pomocnou ruku se mu snaží podat jeho kamarádi Martin Písařík, Karel Heřmánek ml., zpěvačka EKI, raper JAY DIESEL, ale i psychiatr Zdeněk Podhůrský. A protože životní zoufalec Jakub je opravdu magnetem na problémy, sáhne si na dno i na poli lásky, a to s Nikol Kouklovou a Evou Marešovou. Tenhle film prostě jednou provždy změní Váš pohled na život! Jste připraveni vidět svět takový, jaký je? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (67)

klukluka 

všechny recenze uživatele

Začínající tvůrce, nízkej rozpočet. Polehčující okolnosti? Nejsou na místě. Prostě na to nemám, tak to nedělám. Jasný jak facka. A pokud to udělám, pokud si vezmu takový sousto, že tam chci drahý káry, akční scény a A (mínus) herce, přičemž jsem v branži naprostý ucho, a protože jsem poplatil ty drahý auťáky, tak už mi nezbylo na solidního střihače (například), tak musím počítat i s nepříznivou kritikou. A jestli tu máme zaděláno na nějakýho režiséra bezvadných akčních bijáků? Možná, když z toho vypadne to 'bezvadných'..? Decastelo nebude poslední nešťastník, kterej pustí pár míčů, když se v tom bude smět mihnout jeho stará... Tohle by třeba mohlo být do budoucna Marcusovo know how. Jestli se to potvrdí, tak už mu ale třetí šanci nedám. ()

V_erus_h 

všechny recenze uživatele

Rozhodně povedenej film.. Prostě Češi a akční dramata, tedy dramata všobecně, to by nám šlo.. Pokud by se točili filmy aspoň takovéhle úrovně, budu spokojená.. Dobré herecké výkony, hlavní hrdina mě přesvědčil, že je fakt po krk ve sra*kách a vážně jsem s ním soucítila.. Zaujala mě i výborná práce s kamerou.. Spokojenost.. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Drsný. Ale bohužel ne film, ale drzost, s jakou profíci předložili divákům sotva absolventský pokus. Všechny ty zpomalovačky už musí každému lézt krkem, divím se, že nevyužili i esemeskovou grafiku na obrazovku, to je taky IN. Rvačky jsou jak naprogramované, asi měli borci místo dlouhého nácviku v tělocvičně jít na první dobrou. Škrtnutím naprosto zbytečné postavy Heřmánka jr. mohli ušetřit. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"50 mega. Vždyť to se snad do řiti ani nemůže vejít." Já jsem to tedy nikdy neměřil, ale snad by se to tam vejít mohlo. Jenže ono je to jedno, protože tady jde o hlavního debila Jakuba, který si "chytře" půjčil a pak začal hbitě splácet i těm, od kterých si nepůjčil. Já tedy věřím, že podobně duševně zaostalí padající do dluhových spirál existují, ale fandit jim neumím a sledovat jejich trable je pro mě utrpením. Já totiž nežiju v černobílém světě, takže nemusím být ani lovec ani oběť a rozhodně nehodlám rozdávat své sympatie zadluženému frajírkovi, kterému holky samy skáčou do postele a kamarádi naivně půjčují svou poslední hotovost. Původně mi to připadalo jako zajímavé téma, ale zpracování bylo věrohodné asi jako žádost nigerijského migranta o práci se sbíječkou v šachtě Lazy. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Do dluhové spirály se člověk dostane ani neví jak a jakmile skončí u lichvářů a vymahačů, je vymalováno. Pokud vše zůstává v téhle rovině, je to oukej a lovci i oběti si zaslouží punc věrohodnosti. Jakmile nastupuje na scénu Hanákova postava, film začne působit poněkud vachrlatě. Chápu, že jejím prostřednictvím chtěli tvůrci dát nahlédnout za kulisy podsvětí, policie a politiky, ale je to nejisté a rozpačité. Nicméně celkově mě film bavil a současné hodnocení rozhodně neodpovídá realitě. 70% ()

Galerie (156)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu se objeví několik akčích scén. Hromadnou bitku v autoservisu s kradenými auty kaskadéři nacvičovali několik týdnů v tělocvičně a použité zbraně i scénář jednotlivých bojových scén do detailu konzultovali s producentem. Kromě této hromadné bitky byly všechny akční scény pro zachování autentičnosti natáčeny v reálném prostředí bez jakýchkoliv omezení. Takže například přepadení auta na rušné křižovatce v Praze bylo natáčeno za plného provozu. (Zdroj: Nero Production)
  • Při akční scéně (pronásledování kradeného auta) zasáhla do natáčení skutečná policejní hlídka, která projížděla kolem a přestože nebyly porušeny žádné předpisy, tak ze stylu jízdy 3 aut nabyla přesvědčení, že došlo k trestnému činu. Vysílačkami bylo okamžitě rozhodnuto, že bude obětováno auto s kamerou, které zastavilo. Po zhlédnutí záběrů z natáčení policisty, jsme dostali 30 minut na dotočení scény, za slibu, že vymažeme záběry ze zásahu skutečného policejního vozu. (Zdroj: Nero Production)
  • Závěrečná scéna je ukončena nadsázkou, kterou může mnoho diváků napoprvé pochopit naprosto opačně, než je ve skutečnosti myšlena – což byl i záměr. (Zdroj: Nero Production)

Reklama

Reklama