Reklama

Reklama

Poslední dva roky se Ben (Kevin Hart), strážný ze střední školy, snaží dokázat detektivu Jamesovi (Ice Cube), že není blázen jenom do počítačových her, ale i do detektivovy sestry. Když Bena konečně přijmou na policejní akademii, James ho posadí na místo spolujezdce služebního auta, aby ho pořádně vystrašil a ukázal mu, že na práci u policie nemá. Události divoké noci je ale zavedou k nejnebezpečnějšímu zločinci ve městě a James na vlastní kůži pozná, že Ben nemá od prudkých slov daleko k činům. (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (184)

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Na hláškující parťáky jako jsou Glower/Gibson, Smith/Lawrence nebo Tatum/Hill tahle dvojce nemá. Ale když se Kevin Hart promění v Omara, tak to musí rozesmát každýho. Mě tenhle novej šaškující černoch docela baví. Ačkoliv celkovou kvalitu filmů kde hraje bych nechal bez komentáře. A že přehrává? To přece tak trochu ke komickým černochům patří ne? Jen vzpomeňte na Eddieho Murphyho nebo Martina Lawrenceho. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jak to tak vypadá, užvanění afroameričani pořád táhnou. Už tu byli Eddie Murphy, Martin Lawrence, Chris Rock a k nim se teď přidal i Kevin Hart. Snímek je obyčejnou popkornovou akční komedií, jakých už vzniklo tucty, ale nakonec, proč ne? Dle zavedené šablony tu máme spoustu hlášek, prostořekostí, akce a komediálních situací, které jsou zárukou dobré zábavy a které zaručují i nějaké to napětí. Proti gustu žádný dišputát. Takovéhle filmy jsou prostě stále třeba. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Pro zasvěcené určitě postačí, když napíšu, že se jedná o komedii s Kevinem Hartem, Ice Cubem, režírovanou Timem Storym. Naštěstí to není vyložené peklo, ale celá první věta, dokonale vystihuje kvality filmu. Jako přesvědčení pomůže i trailer, který přesně ukazuje, jaký film je a pokud se divák zeptá, proč tohle neustále vzniká, stačí se podívat na náklady a tržby. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Ice Cube, je celkom solídny drsňák. Alebo tak iba vyzerá vedľa toho žaluďa Harta. Kevin sa úspešne stáva mojím najneobľúbenejším černošským hercom. Už v Grudge match bol jedinou slabinou filmu. Jeho otravnosť je unikátna. Plusom je, že tu mal celkom solídnu pipku, ktorá keď bola v nohavičkách vyzerala viac ako dobre. A pár krát som sa fakt zasmial. Nie často. Ale asi trikrát fakt schuti. A občasná akcia padne vhod. Slabé 3*. 50% ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart i Ice Cube jsou moji oblíbení herci, spojit je do jednoho komediálního filmu se jevilo jako geniální nápad a záruka skvělé zábavy spojené s drsnou akcí. Zpočátku to vypadalo nadějně, postupně se ale snímek začal měnit v cosi nudného, nezajímavého a nevtipného, nemluvě o naprosto nefungující chemií mezi ústřední dvojicí. Hodina a půl se neskutečně vlekla, nijak mě nezaujaly ani vedlejší postavy, byť třeba John Leguizamo nebo Laurence Fishburne ještě jakžtakž ušli. Přišlo mi to strašně zbytečné a o ničem, Cube i Hart mají rozhodně na víc. 3/10. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Po titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)
  • Během rozhovoru o gangsterovi Omarovi se Ben ptá, zda má jizvu na tváři. Jde o odkaz na postavu jménem Omar Little. Omar je zápornou postavou seriálu The Wire s jizvou na tváři. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama