Reklama

Reklama

Star Wars Povstalci

(seriál)
Trailer 1
USA, (2014–2018), 27 h 30 min (Minutáž: 22–44 min)

Hudba:

Kevin Kiner

Hrají:

Vanessa Marshall, Tim Curry, Freddie Prinze Jr., David Oyelowo, Steve Blum, Greg Ellis, Taylor Gray, Jason Isaacs, Billy Dee Williams, James Arnold Taylor (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(71)

Obsahy(1)

Star Wars přichází na Disney Channel s novým animovaným seriálem vyprávějící příběh čtrnáctiletého pouličního zlodějíčka Ezry a posádky povstalců z lodi Stín, jenž neúnavně bojuje proti všepohlcujícímu Impériu sužující celou Galaxii.
Děj se odehrává mezi původními epizodami Pomsta Sithů a Novou nadějí, přesně 5 let před událostmi Nové naděje v době temna, kdy jsou rytíři Jedi rozprášeni a císař pomocí svých nemilosrdných stoupenců vládne tvrdou silou. (Disney Channel)

(více)

Diskuze

Merengues9

Merengues9 (hodnocení, recenze)

A prezila Ahsoka nebo ne? Protoze jestli ano tak by to byla neskutecna blbost a zesmesneni Vaderovych schopnosti.

na příspěvěk reagoval jh666

M@rťas

M@rťas (hodnocení, recenze)

SeTTi

Naopak pro mě bylo finále druhé řady asi nejlepší Star Wars od Pomsty Sithů, strčilo to do kapsy i vychvalované Force Awakens. Chyběla mi tam snad jen zmínka o Revanovi, k dovršení všech linek chyběl už jen Obi-Wan. A ten závěr, Vader je snad nesmrtelný. Jinak naprosto skvělý příspěvek do světa SW, škoda že víc dílů není takových, potenciál to má dohnat Clone Wars. Snad třetí řada půjde kvalitou výš.

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

CCCPrincess

Se jen objali... :( Ale tak já jsem nikdy tyhle ženský náznaky nechápal... přineslo mi to do života věru spoustu společenských problémů :( :D

na příspěvěk reagoval CCCPrincess

CCCPrincess

CCCPrincess (hodnocení, recenze)

Helo

Pokud si viděl poslední epizodu tak o tom nemůžeš snad pochybovat, jasněji to snad ani už nemohli potvrdit :D

na příspěvěk reagoval Helo

CCCPrincess

CCCPrincess (hodnocení, recenze)

Tak Hera s Kanaan jsou pár tam není co řešit, náznaků je tam až až, ale Sabina snad s idiotem Ezrou skončit nemůže o tom snad ani nikdo neuvažuje :D :D :D :D 

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Darth_AK

Mohli by jí dát do Darebáka Jedna, pokud by našli sedící herečku. By pak byl pořádnej nerdgasm.

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

SeTTi

Pokud jsou pravdivé ty zvěsti o tom, že Ezra v další sérii zestárne, tak si myslím že by to naopak bylo velmi zajímavé, nějáká jejich romanticka dejova linka. Leda že by Sabinu sbalil Lando :D. Pro mě je Sabina asi nejlepší osoba opačného pohlaví v tom serošu, protože minimálně v tom mandaloriánským brnění vypadá normálně a ne jak zmiňovaná Hera, co je oblečená jak automechanik.

na příspěvěk reagoval Helo, M.a.t.t.

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

M.a.t.t. , SeTTi

Já spíš čekal že Ezra sbalí Sabinu,ale pak to nějak utichlo. Kanan a Hera jsou bez debat-neviděli jste ten díl nad Rylothem? Jak se představoval jejímu otci, ta příprava nervózní, mi to přijde jasný.

na příspěvěk reagoval SeTTi

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

SeTTi

Ale tak nemůžou spolu bejt takhle roky bez toho, aby tam byla jen ty náznaky... Obzvlášť, když jsou spolu zavřený v malý plechovce. To už tam bylo víc náznaků, že Aladin jede po Sabine, ale asi ho v tý druhý řadě přestala nějak brát, že ubral plyn...

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Helo

Když se to tak vezme. Kolikrát se za ty roky v CW líbali Anakin s Padmé. Tam také převládaly náznaky.

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

M.a.t.t.

Tak oni byli vždy pár. Tady není co řešit. Jestli je to proti kodexu... no on v prvé řadě nebyl jedi pouze padavan. V podstatě má stejný status jako Ahsoka. Navíc SW universe (teď legendy) nám dává spoustu dalších příkladů z minulosti.

na příspěvěk reagoval Darth_AK

M.a.t.t.

M.a.t.t. (hodnocení, recenze)

CCCPrincess

Tak nie som jediny, komu to napadlo :D Ovsem Kanaan nemusi mat vycitky svedomia, aj tak to nie je skutocny Jedi a nemusi sa drzat nejakeho kodexu :D

na příspěvěk reagoval SeTTi

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Hayden Christensen se vrátí v hrané Ahsoce

Hayden Christensen se vrátí v hrané Ahsoce

24.10.2021

Studio Disney se naplno začalo soustředit na produkci nových hraných Star Wars seriálů, jež zatím alespoň u fanoušků sbírají daleko lepší ohlasy jak ty filmové. Po Mandalorianovi tak už letos o… (více)

Lucasfilm oznámil nový Star Wars seriál

Lucasfilm oznámil nový Star Wars seriál

14.07.2020

Streamovací služba Disney+ si objednala nový animovaný seriál od společnosti Lucasfilm. Novinka The Bad Batch bude vycházet z animovaných Klonových válek a bude vyprávět o titulní skupině klonových… (více)

Reklama

Reklama