Reklama

Reklama

At the Devil's Door

  • USA Home
Trailer

Mladá, ambiciózní realitní makléřka Leigh (Catalina Sandino Moreno) dostane na starost prodat nemovitost jednoho staršího páru, který chce dům prodat v co nejkratší možné době. Jediným háčkem je jejich dcera, se kterou není něco v pořádku. Její stinnou stránku, která je ovládána nadpřirozenými silami, mají Leigh i její sestra Vera (Naya Rivera) pocítit na vlastní kůži. (juta)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (72)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

The Pact sice nepřekonán, ale i tak je tahle novinka slušnou strašící zábavou. McCarthy zde potvrzuje, že i na první pohled obyčejné náměty se v jeho rukách mění na povedené žánrovky. Žádné explicitní záběry, snad ani žádná krev. Jen klasické hororové cvičení (delší záběry, neustálé napínání) o několika interiérech, co o půlnoční projekci dokáže nejen nahnat příjemné mrazení, ale v několika chvílích i hezky postrašit. Navíc, šatní skříň už dlouho nebyla tak děsivá. Snad jen v The Conjuring. Závěr je však už docela průser. (60%) ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Průměrná krimi duchařinka, která sice neoslní, ale taky u toho nebudete brečet nudou. Co mě bavilo byl příběh, který je pěkně zpracovaný i natočený. Herci jsou sympatičtí, ale mění se díky nekompromisnosti scénáře docela často. Taktéž atmosféru se daří filmu výborně zvyšovat i ztemňovat. Nebude to horor roku, ale na nedělní podvečér je to dobrá volba. Ps. Taktéž adept na nejsprzněnější konec roku ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Na začiatku vidíme holku,ktorej sa niečo stalo vo svojej izbe.Potom sa objavy mlada realitná agentka a ide si prezrieť dom ktorý je na predaj a zoznámi sa aj z majiteľmi domu ale niečo jej tam nesedí a ma recht dievča.100 krát prevarené téma na posadnutosť alebo zlý bubák sa ukrýva v dome a čáka na vhodnú kandidátku k splodeniu dieťaťa.Vadili mi tam nejaké pasáže ktoré boli nudné.Atmosféra tu bola niekedy mrazivá.Tento film sa tváril jednoducho ako napr.dom a v nom niečo temné ale na druhej strane aj prekombinovane ako napr. z predaným svojej duše.Preto si myslím že je toho tu až priveľa na riešenie a tak sa naskytá veľa otázok a nie zas toľko odpovedí.Jedna scénka ma zaujala parádne dusným napätím a s tými dunejúcimi zvukmi bola silno efektná,ale škoda že tu je to len výnimka.Ako to na začiatku vyzeralo nezáživne a nudne ale ako sa chýlil ku koncu,potom sa to aj rozbehlo a pripomenulo mi to film prichádza Satan a ten naozaj môžem a preto troška nadhodnotím ako som zamýšľal. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Kdyby vám někdo tvrdil, že satanistické duchařiny už dneska nemají co říct, tak mu řekněte že kecá a pošlete ho do háje. Důkazem je tenhle skvostný temnohustoatmosférický kousek, pomalý, těžkomyslný, neradostný, s nádherně zlověstnou hudbou... vlastně spíš jen zvuky. Strašidelný sice moc není, ale jeho relaxační účinek na mou psýchu je blahodárný. Nikterak složitý děj skýtá několik drobných a milých překvapení a například to, co se mi v jednu chvíli jevilo jako roztříštěná časová posloupnost jednotlivých scén, se ukáže být důmyslnou scénáristovou hříčkou. A moc se mi líbil konec, který mi dal vzpomenout na legendární Rosemary's Baby. O nic slabší než McCarthyho prvotina, silné čtyři. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ale jo, byť film není velmi atraktivní a adrenalinová jízda jak mám rád, tak přesto mě film zaujal obzvlášť díky velmi solidnímu zpracování, perfektní temné atmosféře a solidním příběhovým zvratům, kde jsem naposled viděl tak velkou nekompromisnost s herci ve Snowpiercerovi. Ač na mě ani jedna lekačka nefungovala, Bavil jsem se celkem fajn . 65% ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama