Reklama

Reklama

V hlubinách země

Trailer

Skupina horníků zůstane po důlním neštěstí uvězněna bezmála dvě stě metrů pod zemí. Vzduch je stále toxičtější a mužům pomalu dochází čas. Začínají propadat stavům šílenství a obracet se proti sobě. Příběh na motivy skutečných událostí. Film V hlubinách země je drsný psychologický horor, který se odehrává bezmála dvě stě metrů pod zemí. Příběh se soustředí na skupinu horníků, kteří po katastrofálním důlním neštěstí bojují o život. Slábnoucí přísun kyslíku dává volný průchod nejtemnějším stránkám jejich lidské povahy. Už tak dost mizerná situace se ještě zhorší, když začnou přeživší slyšet záhadné zvuky a trpět děsivými vidinami. Zatímco se mrtvá těla hromadí a zásoby vzduchu jsou každou minutou toxičtější, horníci musejí rychle přijít na to, kdo nebo co jim jde po krku. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (100)

tron 

všechny recenze uživatele

Strata času. Veľa tomu ubližujú nesympatické postavy, nelogické správanie, ktorým si rozhodne nepomáhajú (hystéria v podstate už po pár minútach zasypania a slabá odolnosť voči stiesneným priestorom, troška zvláštne u profesionálnych baníkov) a čudný, nezrozumiteľný, nudný scenár. Snaží sa kombinovať Pád do tmy a Môj krvavý Valentín s Hory majú oči, ale pochopil som to tak, že nakoniec o žiadny „klasický“ horor nešlo. I tak je ale trúfalé TOTO vydávať za „podľa skutočných udalostí“. ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Stále stejný hororový problém - strach mám, lekaček se leknu, ale zřejmě se dokážu bát i nudit zároveň. A to, myslím, není lidská anomálie. Beneath nenabídne příliš zajímavého, vyjma nakouknutí do práce horníků/dolníků s ochutnávkou klaustrofobie. Na primární reakce to funguje, ale hlouběji zasáhnout neumí. Dokonce dokáži usnout a bát se zároveň...a to už možná zvláštní je. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Zvláštne, o tomto videohorore som doteraz nepočul absolútne nič, a napokon sa z toho vykľulo jedno z najväčších prekvapení tohto roka. Skupinka baníkov ostane uväznená po tom, čo sa im to tam všetko pekne zosype, míňa sa im vzduch, začne im pekne švitoriť a začne boj o život. Pekne nakrútený, atmosferický, klaustrofobický podzemný survival, ktorý ma bavil stále viac a viac. Je to inšpirované skutočnosťou, hm... prečo nie? Pôsobilo to na mňa dostatočne reálnym dojmom. Hororové momenty však nechýbajú, a nešlo len o pár pekných krvavých mordov, ale keď hlavným hrdinom dochádzal vzduch, párkrát vyskočili pekne desivé vízie a dalo sem tam aj zľaknúť. Sadli mi aj postavy, nikto ma vyložene neotravoval a v danej situácii sa s nimi dalo súcitiť. Samozrejme z toho nemohol vzniknúť ďalší Descent, ale kto má rád napínavé podzemné horory, smelo do toho. Ja osobne tlieskam, výborne odvedená práca vo všetkých smeroch. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Prostředí je bezpochyby vynikající - zasypaný důl a záchranná komora měly v sobě velký potenciál. Atmosféru to má velmi dobrou, bohužel ji narušuje samotný děj a počínání postav. Působilo to na mě chaoticky a neuspořádaně. Sice se to snažilo o jakési postupné budování napětí, ale "ti druzí" to z mého pohledu dost kazili. A to nejvíce asi ke konci, celou dobu jsem chtěl dát čtyři hvězdy, ale závěrečné dění mě od toho nějak odradilo. 60% ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se obával, že Beneath bude (zase a opět) spíš drama než horor, ale postupem času se z toho vyloupla slušná hororová podívaná (byť Livingdead to vidí jinak a když to tvrdí zrovna on... :-), sice ne tak dobré, jako před pár dny viděné Pod zemí, ale i tak to svojí (hustě klaustrofobickou) atmosféru má, krví se taky nešetřilo a navíc to má od zmíněného Pod zemí i lépe zvládnutý závěr. Pokud by vypadaly všechny hororový videofilmy jako toto, tak to by se to kurde žilo. Jediná výtka tak letí k prostřední části filmu, kde tomu malinko spadl řetěz, ale poslední třetina to zase nakopne. Dech vám to, narozdíl od těch permoníků, asi nevyrazí, ale po tu hodinu a půl budete rádi, že dýcháte krásně čerstvý vzduch (teda v případě, že nemáte, jako já, za sousedy kretény, co musí každý večer hulit na balkóně :-). ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama