Reklama

Reklama

Vzkříšení démona

  • USA The Lazarus Effect (více)
Trailer 1

Skupina vědců se snaží se posunout poznání až na samou hranici božství a získat nepředstavitelnou možnost přivést zpět k životu mrtvé tělo. Zatímco Ježíš si vzkříšením Lazara vydobyl víru svých následovníků, vědecký experiment narazí na úplně opačné síly a jeho následky se ponesou ve znamení zkázy. První pokus skupiny mladých vědců oživil mrtvého psa, při jeho opakování se ale věci zvrtnou a po zásahu elektřinou jedna z členek týmu zemře. V okamžitém šoku se ostatní rozhodnou pro vyzkoušení svého zázraku na lidském těle.. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (271)

choze 

všechny recenze uživatele

Tady se Blumova fabrika na levné, kvalitní a hypervýdělečné horory pro jednou utnula. Podíval jsem se na to jako všichni kvůli Olivii Wilde a nic moc nečekal, takže jsem z tohohle slabého odvaru HRÁČů SE SMRTÍ ani nemohl být zklamán. Příběh nepřekvapí a je zajímavý jen na chvíli, když hrdinka začne po návratu z druhé strany objevovat svoje nové schopnosti. Chtělo by to zatlačit na klaustrofobickou a paranoidní atmosféru noční podzemní laboratoře a vykašlat se na lekačky, protože ty tvůrcům fakt nejdou. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Hororová stránka filmu už v dnešní době opravdu vyděsí asi jen publikum předškolního věku, ale jako thriller je to fajn jednohubka, má dobrou atmosféru, herci jsou sympatičtí a pro jednou se většina z nich nechová ani kdovíjak švihle. Až na vyjímky, žeee? Každopádně já u tohohle díla nečekal, že se budu klepat hrůzou a začnu ječet pokaždé když se na obrazovce objeví "démonická" Olivia. Já čekal, že se mrknu na mou oblíbenou Olivii jak občas někoho sejme a k tomu bude sexy no a to jsem i dostal. Že to bylo málo krvavé je mi šumák, protože tohle není a ani si to nikdy nehrálo na žádnej brutální gore slasher nebo jak tomu já říkám - krvák. Tohle je prostě pohodovka s démonem a mně se to líbí. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $3,3miliónaTržby USA $25,801,047Tržby Celosvetovo $36,143,981Tržby za predaj Blu-ray v USA $835,010 //počet predaných kusov 21,451Tržby za predaj DVD v USA $1,670,550 //počet predaných kusov 86,839║ odbité, bez poriadnej atmosféry, na rýchlo upečené /40%/ ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Vyzerá to tak, že hororový žáner tohto roku dostáva jednu facku za druhou. Musím priznať, že som od "The Lazarus Effect" nečakal nič špeciálne a s tým za nami môžem iba dodať, že to úplne naplnilo moje očakávania. Mali sme tu proste jeden nie veľmi dobre spracovaný hororový film, ktorý má pár dobrých nápadov, no vôbec ich nevie správne využiť a výsledne len tápa v nezmysloch, ktoré v minulosti boli spracované lepšie. Myslím si, že film mohol ísť trošku pomalejšou atmosféru a vedieť nám trochu viac vysvetliť. No miesto toho urobí pár náznakov, ktoré po chvíli absolútne zlyhávajú a jediné čoho sa pri tomto filme bojím je, že k tomu urobia sequel. Najhorší je však koniec, ktorý len film dorazí obrovským K.O. útokom na podlahu lebo v tom momente už skutočne nič nedávalo zmysel a stratilo to aj to málo, čo to malo. Plus potom porovnania s "Lucy" sa tu človek nevyhne a hoci mám stále problémy s tým filmom, tak bol jednoznačne spracovaný lepšie. "The Lazarus Effect" nevie ako dosiahnuť atmosféru a ako povedať čo chce a tak to skúša všetkými možnými spôsobmi. Mimo iným - lacnými klišé. Potenciál bol, ale film absolútne nevie komunikovať s obecenstvom a vychádza z toho len veľký bordel. Hodnotenie: D+ ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Příjemná posedlá duchařina, která nás nabádá k tomu, aby jsme si nehráli na Boha, protože Ježíš byl jen jeden a Lazar vlastně taky. Mělo to atmosféru, solidní lekačky, sem tam film dokázal postrašit a navíc se tu sešlo celkem sympatické obsazení v čele s kráskami Sarah Bolger a Olivií Wilde. Gelb se navíc nesnažil za každou cenu natahovat stopáž, což filmu velice prospělo. Podle hodnocení jsem čekal další průšvih, ale jsem mile překvapen. 70% ()

Galerie (54)

Zajímavosti (12)

  • Film bol dokončený v roku 2013 a následne mal byť distribuovaný spoločnosťou Lionsgate. Nakoniec si diváci na jeho uvedenie museli počkať ďalšie 2 roky a za ten čas sa zmenila aj spoločnosť zodpovedná za distribúciu v USA, stala sa ňou Relativity Media. Spoločnosti Lionsgate zostali len distribučné práva do zahraničia. (beso74)
  • Natáčelo se ve městě Santa Clarita v USA. Natočení filmu trvalo tvůrcům necelé dva měsíce. (willy1)
  • Většinu filmu nosí Olivia Wilde (Zoe) speciální černé kontaktní čočky přes které nebylo nic vidět. Orientovala se hlavně sluchem. (Narcis)

Reklama

Reklama