Reklama

Reklama

Elvira se během uvádění televizní hororové show dozvídá, že se stala jedinou dědičkou velkého sídla v Nové Anglii. Do domu se přestěhuje a časem zjišťuje, že je plný magických předmětů. Před tím, než se vyrovná se strašidelným sídlem, se ale musí poprat s nevolí starousedlíků, kteří jí vyčítají vyzývavý vzhled, ostrý jazyk a bezprostřední chování. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

Han22 

všechny recenze uživatele

Elvíru si pamatuju ještě jako stačičkou hru na PC a dnes jsem měl konečně šanci vidět i z čeho to vychází. Elvíra je "dark lady" s obrovskýma přednostma a naprosto ulítlým životním stylem. Co čert nechtěl, zdědí dům v tom nejpuritánštějším zapadákově v celých Státech. Samozřejmě místní strážce morálky její chování těžce rozčiluje a Elvíra málem skončí na hranici, aby ve finále zachránila celé město před zlým čarodějem. Dá se říct, že film jsou koncentrované osmdesátky - první cca hodinu je to nefalšovaná komedie s pár skvělýmí zápichy (vaření, Flashdance, oprava domu, pes), poslední půlhodinu je to celkem hororová záležitost plná magie a skvělých efektů. Ani jedna část není úplně úžasná, i samotná Elvíra vypadá tuze staře na sexbombu jakou má být, nicméně dohromady to tvoří velmi pohodovou osmdesátku na kterou se určitě ještě někdy rád podívám. A ten finální klip je luxusní. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná osmdesátková horová komedie těžící z osmdesátkové estetiky a předností hlavní herečky. Jestli vás nezaujmou její talenty, tak máte smůlu. Film není ani vtipný, ani strašidelný. Cassandra Peterson je živel a přiznám ji určité charisma, jenže sama to neutáhne. Navíc je většina ostatních postav zahraná strašně dřevácky. Vím že je to nejspíš záměr a pocta klasickým hororům, jenže dojem to nevylepšuje. ()

Reklama

Antaeus 

všechny recenze uživatele

//"HLAVNÉMU CHODU SOM PREDKRM EŠTE NEROBILA."// Áaale.. Ber to čert! Zhorím v pekle, alebo na hranici, ale mňa to bavilo. Škoda toho varietného vystúpenia na konci. Obrovským +om pre film je fakt, že sa neberie vážne. Inak pekelná pohoda, ktorá ma bavila. I keď je pravdou aj to, že celý (nie len) film je postavený na Elvírinom výraznom talent.. pardon, dekolte. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Patrně nejstrašnější dabingový výron všech dob. Cassandra v originále totiž nehovoří stylem zlitého retarda, takže děkujeme, Kořínkovic obludko. Film sám o sobě není žádný majstrštyk, důvody, proč jsme naň hleděli my, slušní lidé, a s námi i několik neslušných nelidí, tedy žen, se dají obejít za pomoci následujícího postupu: spusťte své Atari - po hodinové čekačce na naběhnutí strojovny klikněte na ikonku internátu - do obdélníčku Vašeho Seznamu napište (hned poté, co dojucháte nad obrázkem pejska v krkolomné pozici) google obrázky - i tam Vaše oko vyslídí ten správný plac pro vtlační písmen. Po naťukání Cassandra Peterson naked již nemáte důvod čučet na biják. Přeji příjemné chvíle s hairy girl. ()

masw 

všechny recenze uživatele

Ale jo, jsem moc rád že jsem Elvíru mohl poznat. Je to unikátní postava, Cassandra Peterson jí hrála v době, kdy ženské komičky byly považovány za vtipné, jen když měli nějakou vadu na kráse, takže byla unikátní a takovou ženskou postavu v té době, mezi kolegama v televizi, nebo ve filmech prostě nevidíme. Mohlo to být hororovější a efekty mohly být lepší, ale samo o sobě je to zábavný film a ono to i stačí. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (27)

Reklama

Reklama