Reklama

Reklama

Úspěšný armádní inženýr (Bradley Cooper) se vrací na rodný ostrov na Hawai, na místo svých největších kariérních úspěchů. Znovu se zde setkává se svoji dávnou láskou Tracy (Rachel McAdams), ale zároveň se postupně zamilovává do své nové kolegyně (Emma Stone). (Cinemart)

Videa (1)

Trailer

Recenze (186)

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Je to opravdu, ale opravdu zdlooouhaaavéééé. Ten film by se dal sestříhat tak na tři čtvrtě hodiny. Upřímně nevím, jak autor nalákal osm známých herců a hereček, z toho pět hodně populárních, do podobně slabého scénáře. Na druhou stranu se ve filmu vyskytují dvě velice zajímavé role - Emma Stone jako vojačka je hodně cool a nemluvný John Krasinski je taky super. Do role bezohledného miliardáře pak nemohli sehnat nikoho lepšího než Billa Murrayho, který opět hrál sám sebe. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Filmový ekvivalent čekání u doktora, když si zapomenete knížku, máte vybitý mobil a časopisy jsou pět let staré. Konverzačka naprosto o ničem s otravnými postavami jejichž osudy vám jsou naprosto ukradené. Ani herci to nevytáhnou. Bradley Cooper tady hraje úplně stejně jako všude jinde s tím rozdílem, že tady zrovna jeho postava nemá problémy se vztekem. Emma Stone mi tu lezla na nervy jako nikdy předtím a zbytek je tam jen jako zahradní dekorace. Aloha je zajímavá jen svou lokací, protože ve filmech je Havaj stále poměrně neokoukaný... jinak je to ale banální story o tom, jak si chlap okolo středního věku musí srovnat priority, nejlépe za pomoci o deset let mladší partnerky. A u toho zachránit svět. Ugh. ()

Reklama

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Tazko hladat slova na film od rezisera, ktory vie natocit schopne romanticke filmy, ktory vsak musel byt pocas natacia asi v katatonickom stave. Inak si neviem vysvetlit, ako je mozne, ze na tomto filme jednoducho nefunguje NIC!!! Herecke obsadenie dava v inych pripadoch zaruku dobre odvedenej prace, avsak pod taktovkou Camerona Crowea je to vsetko zle...Chemia nefunguje ani omylom, dialogy su strojene, vyvrcholenie vztahov na zaplakanie neuveritelne...Aloha je jeden velky omyl a cierny bod vo filmografii kazdej jednej zucastnenej osoby. ()

Larushka 

všechny recenze uživatele

To jsem zas vybrala film... Nepochopila jsem nic. Zamýšlený "humor" šel mimo mě. Rozhovory byly prapodivný. Díky tomuhle filmu asi nikdy nepojedu na Havaj, protože jsou tam očividně všichni magoři. Ale asi se to stalo v posledních letech, protože ještě v roce 2011 (The Descendants) mi přišli relativně normální. Mám pocit, že došlo k totálnímu failu, co se týče obsazení herců. Bradley a Emma - žádná chemie, nic, nula na entou. On byl spíš jako její táta. Bylo docela nechutný se na ně koukat, zlatej Jamie a Cersei. ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Neverila bych, ze to napisu, ale malem jsem vypnula film hned na zacatku kvuli Emme Stone. Neco tak priserne napsanyho a afektovane zahranyho jsem uz dlouho nevidela (evidentne ji ta "upjata" role vubec nesedla, protoze kdyz se jeji postava konecne uvolnila, byla i Emma najednou jak vymenena). Jinak film o nicem. Nekdo nekam prijde, chodi sem a tam, do toho rika hrozny repliky a nakonec jen tak omylem zachrani svet. Wow. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (8)

  • Film je možné nájsť aj pod viacerými alternatívnymi názvami, ako napr. Deep Tiki, Hawaii, Untitled Cameron Crowe Project, Welcome Back či Volcano Romance. (MikaelSVK)
  • Filmovanie snímky prebiehalo na havajskom ostrove Oahu, kde sa nachádza hlavné mesto Honolulu a tiež vojenská základňa amerického námorníctva Pearl Harbor. (MikaelSVK)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama