Reklama

Reklama

Úspěšný armádní inženýr (Bradley Cooper) se vrací na rodný ostrov na Hawai, na místo svých největších kariérních úspěchů. Znovu se zde setkává se svoji dávnou láskou Tracy (Rachel McAdams), ale zároveň se postupně zamilovává do své nové kolegyně (Emma Stone). (Cinemart)

Videa (1)

Trailer

Recenze (186)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ježkovi voči, kam som sa to zas dostal. Podla hereckého obsadenia a známeho mena na režisérskej stoličke, ktoré ja, vlastne ani nepoznám, som si myslel, že to bude fajn film. A nedopadlo to najlepšie, pretože som myslel. To tak väčšinou býva keď ja myslím. Ale k filmu. Je nudný, nezaujímavý, pomalý, nezáživný ale prvotriedne obsadený. Moc ma to síce nebavilo, ale ani neviem prečo som to dopozeral do konca. Podla žánru si poviete fajn a herci vás raz dva presvedčia, ale romantiku som tam moc nenašiel. Ak tam bola mal som potom špatne naladené rádiové vlny. Komédiu v tom nehľadajte už vôbec, pretože každý sa tu len vážne tvári a mám pocit, že ani nevedia prečo. A na záver o dobrodružstvo ani nezakopnete, keď sa to odohráva na jednom ostrove a poväčšine v jednom dome, kde žijú ľudia, ktorý vyzerajú, že moc dobrodružstva v krvi nemajú. Zhrnutie. Nepozerajte to a dajte si radšej niečo iné s vyššie uvedenými menami. A keď už to budete pozerať, nejaké drobnosti sú aj za titulkami. 50% - 2* ()

Michi88 

všechny recenze uživatele

2,5* Pane bože to se nemohli Emma, Bradley, Rachel, ten skvělý kluk z Miluj souseda svého, Krasinski a Murray sejít u něčeho lepšího? Téměř skoro celý film, jsem netušil, o čem to pořádně je. Takový film, který neurazí, ale ani nenadchne. Navíc Emma a Bradley se mi jako pár k sobě nehodili. Hrát tam neznámí herci, tak bych šel s hodnocením níž. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Filmy o návratech do rodnej míst,nebo do míst,kde člověk zanechá nějakou stopu,neni moc,a hlavně ne těch lepších.Bohužel film Crowa je z kategorie horších,hlavně co se týče scénáře.Je to strašně nemastný,neslaný.A to si myslim,že kromě Coopera(můj oblíbenec)hrajou všichni solidně,a leccos zachraňujou,ale ten příběh je hrůza.40%. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Toto je veľmi slabá snímka, ktorá neponúka vlastne vôbec nič. Herci sa veľmi nepredviedli a o nejakých hereckých výkonoch sa nedá ani polemizovať. A cez to všetko, aké hviezdy tu hrajú. Na hudbu si už absolútne neviem spomenúť a to tempo bolo neskutočne vlečúce. Aj dialógy boli absolútne nezáživné a celkovo scenár a príbeh boli jedno veľké sklamanie.. Neviem čomu to prisudzovať, ale ja som sa len a len nudil. Nenapadá ma jediná skupina divákov, ktorá by túto snímku ocenila. Režiséra tohto slabého filmu veľmi nepoznám, ale jeho ostatné snímky budem brať už s rezervou. Neviem čo by tejto snímke prospelo najviac a či existuje niečo, čo by túto snímku pozdvihlo až na ako taký priemer. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Cameron Crowe si neukousl jedno velké sousto, ale snad tři najednou. Marně jsem se snažil vyznat v situaci, kdy na mě scénář chrlil dávné lásky, nové lásky, armádu, mezilidskou komunikaci, satelity, miliardáře, duševní traumata, havajské mýty nebo tamní tradice. Nějakou záhadou se ale ta nesourodá změť v poslední třetině semkne a díky excelentnímu castingu v čele s Bradleym i zcela přesně poslepuje. Chci Alohu brát jako poselství, že i ten největší životní zmatek se dá úspěšně a šťastně spravit a díky tomu jsou jednotlivé povedené scény (chlapský rozhovor beze slov, pohled přes sklo) opravdovými drahokamy, kterým se nemám jak ubránit. 70% překvapeně zaokrouhlených nahoru nejen za silnou antipatii od okolních hodnotících. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (8)

  • Film je možné nájsť aj pod viacerými alternatívnymi názvami, ako napr. Deep Tiki, Hawaii, Untitled Cameron Crowe Project, Welcome Back či Volcano Romance. (MikaelSVK)
  • Obsazení Emmy Stone způsobilo kontroverzi kvůli whitewashing. Její postava je v předloze na čtvrt Číňanka a na čtvrt Havajanka, což herečka ani zdaleka nepřipomíná, ani nesplňuje. Crowe se za její nepovedené obsazení následně omluvil. (hansel97)
  • Filmovanie snímky prebiehalo na havajskom ostrove Oahu, kde sa nachádza hlavné mesto Honolulu a tiež vojenská základňa amerického námorníctva Pearl Harbor. (MikaelSVK)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama