Reklama

Reklama

Úspěšný armádní inženýr (Bradley Cooper) se vrací na rodný ostrov na Hawai, na místo svých největších kariérních úspěchů. Znovu se zde setkává se svoji dávnou láskou Tracy (Rachel McAdams), ale zároveň se postupně zamilovává do své nové kolegyně (Emma Stone). (Cinemart)

Videa (1)

Trailer

Recenze (186)

Mr.Dogman 

všechny recenze uživatele

Nebýt té tragické zápletky o SPOILER vesmírném satelitu nabitém zbraněmi (WTF) SPOILER KONEC by to byla velice příjemná konverzačka. A přitom se dalo to mezikulturní napětí zobrazit mnohem méně WTF způsobem (pro začátek by stačilo více lidským) a Aloha mohla aspirovat i na pár ocenění. Tak trochu promarněná šance, kterou sice Crowe vycítil, ale naprosto pohřbil. ()

Michi88 

všechny recenze uživatele

2,5* Pane bože to se nemohli Emma, Bradley, Rachel, ten skvělý kluk z Miluj souseda svého, Krasinski a Murray sejít u něčeho lepšího? Téměř skoro celý film, jsem netušil, o čem to pořádně je. Takový film, který neurazí, ale ani nenadchne. Navíc Emma a Bradley se mi jako pár k sobě nehodili. Hrát tam neznámí herci, tak bych šel s hodnocením níž. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Filmy o návratech do rodnej míst,nebo do míst,kde člověk zanechá nějakou stopu,neni moc,a hlavně ne těch lepších.Bohužel film Crowa je z kategorie horších,hlavně co se týče scénáře.Je to strašně nemastný,neslaný.A to si myslim,že kromě Coopera(můj oblíbenec)hrajou všichni solidně,a leccos zachraňujou,ale ten příběh je hrůza.40%. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Ten film měl všechno. Měl dobré herecké obsazení, měl jímavý příběh, měl potenciál. Tak proč se to režisérovi zcela rozpadlo pod rukama? Aloha je ve výsledku jen nudnou konverzační reklamou na Havaj, u které světlé momenty spočítáte na prstech jedné ruky. Je velká škoda, že režisér Cameron Crowe s tak slibného obsazení a zajímavé látky vykřesal tak zoufale málo. A nejzajímavější, potažmo i nejvtipnější scéna? Neverbální výměna názorů mezi Bradleym Cooperem a Johnem Krasinskim! ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Film bez přesahu a po shlédnutí jsem měl pocit, že jsem na něj koukal zbytečně. Táhlo mě k němu široké a výtečné obsazení, které nemá slabý článek a bez nich by snad ani nemělo pro běžného diváka smysl koukat. Bohužel se čím dál tim častěji stává, že se naláká na známé tváře, kterých je pro podobnou slabotu škoda...50% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (8)

  • Film je možné nájsť aj pod viacerými alternatívnymi názvami, ako napr. Deep Tiki, Hawaii, Untitled Cameron Crowe Project, Welcome Back či Volcano Romance. (MikaelSVK)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama