Reklama

Reklama

Babovřesky 3

Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh začíná tam, kde druhý díl skončil: Horáčková vybíhá z domu naproti mladé dámě, která přijela do Babovřesek. Místní drbny, které se sběhly na náves, v ní poznaly sestru Glorii. Ta se (po vzoru faráře Petra) rozhodla vystoupit z řádu a zůstat v Babovřeskách. Zápletka se točí okolo pomsty starosty Stehlíka a místních chasníků Horáčkové... do vesnice se vrací kontrolor Dodo. Není sám, přijíždí s ním jeho manželka, která Stehlíkovi zajistí dotaci, díky níž starosta může poslat všech sedm místních drben k moři... Akce „likvidace bab" začíná. A nad tím vší bdí nový farář, který přijel do vesnice nahradit páter Petra.... (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (331)

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

Šmarjá, to byl ale biják. Nebo snad doják? No na prachy určitě. Je vidět, že pan Troška prochází obdobím sebereflexe a uvědomuje si, že na konstrukci příběhu ve své pokračující stařecké senilitě už nějaký ten pátek nemá. Proto ho pro jistotu ve svém dalším kritikou opěvovaném díle Blábolvřísky 3 vynechal. Také si uvědomuje, že trapné přehrávání stálého osazenstva oblíbených telenovel pod jeho vedením není to pravé, takže vynechal i to. A konečně mu též došlo, že už po několikáté za sebou slepit film z řady milión let starých nevtipných vtipů přestává být dostatečně trapné, proto vynechal i oblíbené ruiny humoru. Nakonec tedy nezbylo, než tu páchnoucí beztvarou hroudu vycpat a roztáhnout za hranici soudržnosti a řádně nadopovat průmyslovými barvivy. Výsledkem je předvídatelný mix přesvětlených výjevů, ve kterých jsou tak intenzivní barvy, že zelená tráva má radioaktivní nádech a cikánky s královnou Bílou jsou bílé, že by skoro zaplesal i kdejaký pravý árijec. Před kamerou se plouží a poskakují jakési postavičky, zřejmě neherci, blábolí a vřeští, pitvoří se a směřují odnikud nikam. To ale naštěstí nijak neovlivňuje úspěšnost product placementu a celkovou absurditu představy, že se jedná o film a navíc komedii. Ubohost a sterilnost se podařilo vypilovat tak dokonale, že i největšímu nenávistivci a mudrlantovi (mě) se nedaří vysmívat se pitomosti této kinematografické nehody a jediným pocitem tak je éééh?. Nebo tak něco, protože poslední útržkovité vzpomínky se vypařují rychleji, než ředidlo, který realizační tým při natáčení čuchal. Každopádně to ale bylo horší, než první Kameňák a pan režišér opět překonal jednu laťku. Byla to určitě dřina, gratuluji! ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Mno, je vidět, že místní intelektuálská elita si zas může natrhnout triko, aby pohaněla toho nýmanda Trošku, jehož filmy čpí kýčovitostí a podbízivostí a lacinou sexualitou, zhruba asi tak jako verbalovy komentáře. Jenže mně se mnohé verbalovy komentáře i přes jejich lacinou sexuálně laděnou podbízivost líbí. A stejně tak jsem se u tohoto filmu pobavil. Nechtěl jsem filozofické dílo, nechtěl jsem zkoumat ve své mysli záhady a zákoutí vesmíru a nesmrtelnosti duše. Chtěl jsem se pobavit. A toho se mi dostalo v míře vrchovaté. Padlo zde několik dobrých hlášek, jež jsem všechny nestihl pochytat, ale líbily se mi, do kolen mne dostalo „dobrou noc“ u vchodu do kostela, vtipný byl i záběr „mimo kameru“, ale je zde i pár rýpanců k současným poměrům nejen církevním, ale třeba i demokratickým, kdy opět jsou zakazovány a odsuzovány některé písničky. Celkově pohoda, zábava, klídek. Bez intelektuálních přesahů. ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Větší píčovinu, aby člověk pohledal. U druhého dílu této, doufejme, trilogie bylo jasně vytyčeno, kde se nachází absolutní dno české i světové kinematografie. Tento paskvil toto dno minimálně dorovnal, ba dokonce bych řekl, že jej ještě prohloubil. To je vážně tak těžké vytvořit film, který má alespoň trošku koukatelný děj a člověk se u něj alespoň trošičku zasměje?! Troška už tu nějakých 20 let nevytvořil kvalitní film, tak už ho někdo prosím z té režisérské židle skopněte. Vždyť mu evidentně jeblo. Na každém krůčku je hromada reklam, protože tuhle nesnesitelnou kokotinu zřejmě nikdo seriózní sponzorovat neměl zájem. Zapomeňte však, že by se reklamy nějak snažil skrývat. Každá vás enormně praští mezi oči. Nevím, jestli má smysl se nad touhle trotlovinou nějak hlouběji zamýšlet a rozepisovat. Vážně nevím, o co Zdendovi šlo, ale pevně doufám, že více "filmů" už do světa nevypustí. Stačilo! Měl by se raději věnovat análním hrátkám s podobně orientovanými muži. Věřím, že je v tom o hodně lepší. ()

S.Quentin QUALE odpad!

všechny recenze uživatele

Přislíbil jsem, že se na tento film podívám. Velká chyba. Je to čistočistá reklama na demenci, při které jsem po 30.minutách prosil všecky svatý, aby vyhodili pojistky přinejlepším v celým městě. Do konce se to nedá vydržet. Ohňostroj trapnosti ve své nejvymazlenější podobě. Tohle by měli pouštět pořád dokola ve všech kriminálech a nápravných zařízeních spolu s Dynastií. 0% ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Už se těším na Babovřesky 7, jsou už na to upoutávky. Viděl jsem bilboard v Kameňákově. Trojka se mi zatím líbila z celé dosavadní série nejvíc. Opět příjemná letní komedie od skvělého režiséra Zdeňka Trošky, který si z debilních komentářů nic nedělá a jak je vidět, pro velký úspěch točí neustále další a další pokračování :) ()

Galerie (46)

Zajímavosti (6)

  • Budovatelská píseň, již zakazuje starosta (Pavel Kikinčuk) své dceři pouštět, je „Zpěv svobody“. (rakovnik)
  • Ve scéně, kdy Jarmila Bursová letí na padáku, ve skutečnosti stála na zemi, kameraman ležel pod ní v písku a pomocníci drželi ve vzduchu padák. Ve skutečnosti chtěla opravdu letět, ale tvůrci to kvůli bezpečnosti nedovolili. (Busmart)
  • Tereza Bebarová, jež ztvárnila Drahoslavu Dočistilovou, je v závěrečných titulcích uvedena jako „Nesmysl“. (rakovnik)

Reklama

Reklama