Reklama

Reklama

Babovřesky 3

Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh začíná tam, kde druhý díl skončil: Horáčková vybíhá z domu naproti mladé dámě, která přijela do Babovřesek. Místní drbny, které se sběhly na náves, v ní poznaly sestru Glorii. Ta se (po vzoru faráře Petra) rozhodla vystoupit z řádu a zůstat v Babovřeskách. Zápletka se točí okolo pomsty starosty Stehlíka a místních chasníků Horáčkové... do vesnice se vrací kontrolor Dodo. Není sám, přijíždí s ním jeho manželka, která Stehlíkovi zajistí dotaci, díky níž starosta může poslat všech sedm místních drben k moři... Akce „likvidace bab" začíná. A nad tím vší bdí nový farář, který přijel do vesnice nahradit páter Petra.... (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (332)

Magika82 

všechny recenze uživatele

Plivání na osobu ad persona pana Trošky, zde okomentuji jednou větou z Bible: "Třísku v oku bližního vidíte, ale trám ve vlastním oku nikoli." Že pan Troška v zahraničí získává za pohádky, komedie i filmy ocenění, o tom tady média drží tlamu. Že jen při zaslechnutí jeho jména, se představenstvo pro financování a podporu České kinematografie dá téměř zapírat, je svatá pravda! Co film Bota jménem Melichar? Pohádky jako O princezně Jasněnce a létajícím ševci, či Princezna ze mlejna? Co nesmrtelná trilogie Sluce, seno,... . Krátkou paměť máte, a je mi za to za vs stydno. Nicméně, pravdou je, že až na pár "seků" Babovřevsky jsou točeny a psány poněkud z donucení. A proč tomu tak je, na to se ptejte již zmíněného představenstva a České televize... Z úcty k panu Troškovi, a částečného vědění, jak se věci skutečně mají, hodnotím se skřípajícími zuby a zavřenýma očima 99%. ()

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

Hodně sem bojoval se sebou samým,jestli se koukat i na vřesky 3,ale nakonec sem to pojal jako třetí pokus,když se to u jedničky ani dvojky nepovedlo,napálit tomu filmu odpad.A jo,povedlo se.První dva filmy byly taky pěkný chujoviny,ale byl sem schovívavej,a i lehce oba nadhodnotil.Trojka je ale snad too nejhorší,co se na plátně může odehrát.Ne film pro hloupý,to vůbec ne,ale pro debily.0%. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Mno, je vidět, že místní intelektuálská elita si zas může natrhnout triko, aby pohaněla toho nýmanda Trošku, jehož filmy čpí kýčovitostí a podbízivostí a lacinou sexualitou, zhruba asi tak jako verbalovy komentáře. Jenže mně se mnohé verbalovy komentáře i přes jejich lacinou sexuálně laděnou podbízivost líbí. A stejně tak jsem se u tohoto filmu pobavil. Nechtěl jsem filozofické dílo, nechtěl jsem zkoumat ve své mysli záhady a zákoutí vesmíru a nesmrtelnosti duše. Chtěl jsem se pobavit. A toho se mi dostalo v míře vrchovaté. Padlo zde několik dobrých hlášek, jež jsem všechny nestihl pochytat, ale líbily se mi, do kolen mne dostalo „dobrou noc“ u vchodu do kostela, vtipný byl i záběr „mimo kameru“, ale je zde i pár rýpanců k současným poměrům nejen církevním, ale třeba i demokratickým, kdy opět jsou zakazovány a odsuzovány některé písničky. Celkově pohoda, zábava, klídek. Bez intelektuálních přesahů. ()

ghatos odpad!

všechny recenze uživatele

Víte co? Pojďme se všichni ojet navzájem. Můžeme si u toho pustit třeba Babovřesky 3. Anální otvor má každý a dobrých lidí se vejde... . -100% (přetékající SEPTIK českého krále antikinematografie Zdeňka "Hovňáka" Trošky). PS1: Co vy jste za lidi, kterým se to líbí? Jste skuteční? Uvědomujete si svou existenci? Máte přece humanoidní základ ne? PS2: Pejsek byl katolík - zemřel. Troška nebyl katolík a také jednou zemře, tedy jako tvůrce... . PS3: Plesnivé babky u moře, naprcané slepice v dědině, č*rák se štábem přímo za kamerou ve filmu...ach. ()

lardko odpad!

všechny recenze uživatele

haaaaah sem fakt DEBIL :D ... Viděl jsem BABOVŘESKY 1 a BABOVŘESKY 2 a můj názor na to byl ten že oba dva díly jsou pí*oviny s debilnim dějem , a s herci/ herečky který vůbec neumý hrát , ale očividně si myslí kdoví jak jsou dobrý... A na 100% jsem věděl že i tato 3 bude blbost. Nevim proč ale i přesto jsem šel na tohle do kina. Už od začátku se mi s těch babek chtělo blít. A ten děj byl tak nesmyslný , tupý , prostě pro úplný vypatlance bez vkusu , vtipu a s nulovou inteligencí. Po tomhle jsem se rozhodl , že když uvidim nějakou sračku jako je tahle , tak se rozhodně nebudu koukat na pokračování ! UŽ NIKDY ! ACH JO TROŠKA ZASE SKLAMAL ... ()

Galerie (46)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy Ivana (Lucie Vondráčková) telefonuje s Adamem (Jan Dolanský), vidíme, že je noc a tma, ale přitom je pod Ivanou vidět stín, jako by byl den. V další scéně vidíme, že záběr byl natáčen přes den a byl později pouze upraven, bohužel stín postavy nikdo neodstranil. (Nalas)
  • Budovatelská píseň, již zakazuje starosta (Pavel Kikinčuk) své dceři pouštět, je „Zpěv svobody“. (rakovnik)
  • Ve scéně, kdy Jarmila Bursová letí na padáku, ve skutečnosti stála na zemi, kameraman ležel pod ní v písku a pomocníci drželi ve vzduchu padák. Ve skutečnosti chtěla opravdu letět, ale tvůrci to kvůli bezpečnosti nedovolili. (Busmart)

Reklama

Reklama