Reklama

Reklama

Poté, co teroristé sestřelí letadlo Air Force One, prezident Spojených států (Samuel L. Jackson) zůstává napospas divočině. Je tu jediný člověk, který ho může zachránit – 13letý kluk jménem Oskari z domorodého kmene, který se chystá složit zkoušku dospělosti. Jeho úkol spočívá v přežití v nehostinné krajině Laponska. Chystá se vystopovat jelena, ale místo toho narazí na nejmocnějšího muže planety v dosti prekérní situaci. S teroristy v patách se musí nesourodé duo Oskariho a prezidenta USA spojit a uniknout svým lovcům. Je jen na prezidentovi a jeho novém pomocníkovi, aby přežili nejvypjatějších 24 hodin svého života. Hon na prezidenta právě začal... (Indigo Film)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (250)

klerik 

všechny recenze uživatele

Už z princípu hovadina, ale ak si dobre pamätám, tak hudbu nahral Bratislavský orchester :-) Neskutočný zlepenec všetkého, čo sme vo filmoch o prezidentoch a prežití v divočine už videli. Ale s krásnymi zábermi na prírodu. Dôkaz, že CLIFFHANGER je skrátka niečo viac ako len obyčajný akčňák... Ako sa Misia: Prezident dostala do kín, mi je záhadou... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kde byla nadsázka? V tom mrazáku? Když renomovaný britský herec Jim Broadbent učinil s hubou mastnou od svačiny promptní analýzu teroristické hrozby, věděl jsem, že bude veselo. Zajímalo by mě, kolik týdnů saunování s panem Koskenkorvou trvalo, než tu roli přijmul.. Pokud by se sestavoval žebříček filmů, které by kvůli své demenci měly být uznány nesvéprávnými, toto pojednání o hrdinném synovi vzešlém z lásky muže a sobí samice by bylo hodně vysoko.. ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Jako je dobré se v životním období, kdy se nudíte jako spermie na kníru úlisného enderáka a máte pocit, že už na vás zapomněl i ten poslední intervijůk z Cuku, pustit do objevných výprav v oblasti cizozemských kinematografií. Ty vaše pocity zmaru to tak nějak dokreslí, řekl bych. V tomto veledíle Fin bouchnul pár akcií krachující nokie a zakoupil herce, co umí i hrát. Nasadil přírodu, která jej moc nestála, protože jí má venku po kokot, pak vyhlásil soutěž miss laponské bezpohlavní děcko, vítězi dal do batohu parohy - a bylo. Ah, málem bych vynechal to klíčové - k točbě použil scénář, dílem vyvěštěný z útrob vyvrhlého losa, dílem sepsaný nějakým retardovaným nerdem na houbičkách, co většinu života věnoval sledování pecek od studia Asylum. Pokud tedy jste v situaci, kdy máte kupříkladu bebí a vaše snížená pohyblivost vedla ku společenské exkluzi, neváhejte a směle vpřed. Nebudu spoilerovat, nechci vám kazit ten milý pocit, plynoucí ze zvýšeného množství oxidu uhličitého v krvi, až se budete houpat na kšandách. Vyražte za světlem. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Helander je ten největší zabiják výtečných námětů na světě.Svůj první film o mega velkém a ještě zlejším Santovi totálně vodesral a teď se mu úspěšně povedlo zabít námět na film, který se mohl stát doslova parádním a svěžím akčním dvd béčkem.Nečekám od těhle filmů, že u nich budete mrtě drtit své KvíKvé, ale když napíšete scénář, který by neďál problém ani dawnovi po lobotomii, máte zaděláno fakt na slušný průser.Postava prezidenta je tady zbytečně zdegenerovaná na úplného debila, retardovaný klučina s lukem vás co repliku přívádí k šílenství a celé to má vypravěčský um poloslepého dyslektika, co předčítá Babičku v domově důchodců a nevšímá si, že půlka jeho posluchačů už umřela.Akce je totálně fádní a jsou tu vlastně asi jen tři scény, které stojí za to, děj se prakticky neposune víc jak o pár metrů, kdy jde prezident s malým dawnem pár stovek metrů lesem, potkaj mrazák, potkaj zlý hošany, udělaj parkrát pif-paf a je konec.Čekal jsem průser, ale ne dementní sračku.Každý akčnák se Segalem za posledních 15 let má větší koule.Helander je prostě debil a kdyby natočil nabušenou honičku po drsný přírodě, kde prezident hází padouchy ze skály a klučina (spíš holčina) lukem provrtá hlavu nejednoho proradného agenta, mohlo tu být skvělé béčko.Bohužel jak jsem napsal asi už třikrát, Helander je prostě debil a každej, kdo jde na tohle do kina za dvě čenta je ještě větší debil.20%. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Ne, ne, prosím už ne, ne, prosím, nééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé..................! Samueli, Samueli, Samueli, Samueli !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ty jsi prostě děvka prodejná! Příště už tě čekám v další epizodě oblíbeného německého TV seroše Doktor z hor, nebo v reklamě na dámské tampóny. Jak jenom jsi se proboha svatýho mohl ocitnout v tomhle dětském zvěrstvu? Tohle je prostě film pro desetiletý caparty a to jsem možná ještě přestřelil! Maximálně! Nebudu tu rozepisovat už nic dalšího. Tohle bylo prostě blbé, pitomé, idiotské, debilní a zhovadilé. Naříkal jsem u toho bolestí a ty bolesti přetrvávají i po titulcích. Helander by zasloužil aby mu řiť nabral pěkně rozzuřenej sob a to bez anestézie. Pak bych ho vypreparoval a vystavil veřejně na nějakém náměstí v mrazáku pro výstrahu všem filmařům, kteří by někdy chtěli ještě točit akčně-dobrodružný film o únosu prezidenta USA. Divím se, za tohle Finsku, GB a Německunevyhlásily patriotické USA válku. Já jsem přesně ten případ co popisuje Malarkey. Nevěřím, že to bylo míněno ze srandy. Jsem nasranej! Brutální! Opravdu brutální jdu si dát panáka... * ()

Galerie (123)

Zajímavosti (9)

  • Vonkajšie zábery sa natáčali v Alpách. (megajalec)
  • Heslo k otevření záchranného modulu je „1492“. 12. října 1492 objevil Kryštof Kolumbus Ameriku. Jde tedy o odkaz na tuto událost. (Illuminare)
  • Keď pilot zahlási, že budú pristávať, nachádzajú sa nad Laponskom, čo je približne 1000 km od Helsiniek, kam letia. (megajalec)

Související novinky

Samuel L. Jackson jako prezident

Samuel L. Jackson jako prezident

07.09.2023

Akčních filmů není nikdy dost, zejména těch, ve kterých hraje Samuel L. Jackson prezidenty, kteří se musí pomocí zbraní uvnitř luxusní limuzíny bránit proti útočníkům, kteří se je snaží zabít. Přesně… (více)

Reklama

Reklama