Reklama

Reklama

Ve filmu „Zpátky do ringu", hrají Stallone a De Niro Henryho „Razora" Sharpa a Billyho „Kida" McDonnena, dva pittsburské boxery, jejichž zavilá řevnivost na sebe upoutala pozornost celého národa. V době své vrcholné slávy ve vzájemných zápasech jeden druhého porazili, ale v roce 1983, v předvečer jejich rozhodujícího třetího utkání, Razor nečekaně oznámil odchod do penze bez udání důvodů svého rozhodnutí a vlastně tak knokautoval kariéru svou i svého rivala. O třicet let později jim boxerský promotér Dante Slate jr. s vidinou velkého zisku učinil nabídku, kterou nemohli odmítnout: vrátit se do ringu a jednou pro vždy určit vzájemné skóre. Ale možná nebudou muset čekat tak dlouho: během jejich prvního setkání po letech se otevřou staré podebrané rány a propukne bezděky legrační pranice, do které se okamžitě zapojí i ostatní. Okamžité šílenství na sociálních sítích promění místní zápas z nevraživosti na hlavní událost kanálu HBO, kterou si nikdo nesmí nechat ujít. A tak když dokáží přežít trénink, možná se nového zápasu skutečně dožijí. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (676)

sepp 

všechny recenze uživatele

S prominutím, ale takovou sračku jsem už dlouho neviděl. To není ani komedie, ani snímek o boxerech v důchodu, ani mock mash-up na Zuřícího býka a Rockyho. To je prostě ukecanej paskvil s tak nudnejma scénama a hlavně dialogama tak nudně plynoucíma, jako Botič v pražskejch Nuslích v srpnu. 1/10 would puke. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Zuřící býci Rocky nezastaví.. Nostalgická sešlost, která posbírá pár bodů údery na bránici (vládne kouč Alan Arkin s octovým roztokem), ale když se začne nimrat v rodinných vztazích, ztěžknou jí nohy. Zazní gong posledního kola a ten zápas dvou pelichajících pardálů o zbytky slunce pustíte z hlavy. Vlastně ne, ještě budete chtít tichošlápka Kevina Harta oběsit na provazech ringu, aby to vypadalo jako nehoda.. Když se podívám na Stalloneho, co má při mači kromě rukou už svěšený i obličej či tu figurínu z Madame Tussaud, co měla být Kim Basinger, sám sebe se musím ptát. Bylo to o boxu, nebo o botoxu..?“ ()

Reklama

Peytl 

všechny recenze uživatele

Pokud bych měl hodnotit snůšky patosu a klišé podobnou rétorikou, kterou jsem zaregistroval v dialozích zde slyšených, pak bych musel prohlásit, že mám dokonale sladkobolně nakopanou prdel. Ehm, tedy jasně, i já překvapivě vím, že většina zvedaných pneumatik, tahaných trucků, švihadel s kloboučkem a naslouchadly byly nakonec jen vzpomínky na doby, kdy inkriminovaným borcům ještě vše drželo na svém místě, a že šlo o to, udělat si ze sebe hřbitovní hlínu... to já všechno vím, soudruzi, ale je vám snad jasný, že pokud nám budou druhej den po takovým výcviku padat na huby, že plnění plánu pude kam??? No, pude do prdele!!! Takže je třeba myslet trochu politicky a netlačit tak vehementně na pilu, protože pak už není jisté, kdy se ještě mám De Nirovým kozám smát, a kdy je právě vyráběno morální poselství napříč čtyřmi degeneracemi. Ty degenerace myslím doslova, neboť pokud by nebyl mladej, přemoudřelej harant členem blicího trojbobu, pak bych urval hvězdu dolů i za těch jeho pár nablblých replik... tyhle Mekkulky a Denisy postrachy okolí, ty, my u nás žerem! U svaté Sylvestrovy prostaty, je to tak. Ovšem jinak je to zábava veliká a já přemýšlím, zda bych neměl začít s terapií za pomoci koňských chcanek, neboť trenérský geront vypadal ve finále mnohem lépe, než krvavé transky v ringu... nic proti vám, hoši. Tak trochu se bojím, co bude za pár let, takové frajery nemůžou nahradit v současnosti protěžované homoklony... ach ta prokletá nostalgie, už zase brečím jak macarát. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Komický je už námět. Když se na něm vystaví jednoduchoučký příběh, který má spád a vtipné dialogy (což mít musí, neboť pointa je snadno vytušitelná), vloží se na bedra hereckým hvězdám ochotným dělat si srandu i ze svého stáří a všechno se to udělá s americkou profesionalitou, pak, alespoň pro mne, to vydá na 80%. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Možno na plný to nieje, ale oceňujem ten nápad postaviť do ringu skoro sedemdesiat ročného Rockyho proti sedemdesiat ročnému Zuriacemu býkovi. Fanuškovia a aj nefanušikovia, ktoré videli ich dva boxerské filmy budú nepochybne nadšení. Skvelí príbeh, v ktorom perfektne sedia obe postavy a aj tie vedľajšie (Arkin najlepší a Basinger najkrajšia). Sly hra to čo mu išlo vždy a De Niro presne to čo predvádzal v Zúriacom býkovi. Odkazy na predošlé filmy sa tam nájdu, ale nikdy to nieje prehnané, pretože tento film predovšetkým funguje ako samostatný a nie len ako komédia. Príbeh funguje, postavy majú čo hrať a Arkin hláškuje viac ako Sly vo svojich všetkým filmoch. Pre mňa veľmi milé a príjemne prekvapenie od starých pánov. P.S. počkajte si pár sekúnd, po skončení filmu, čaká na vás milé prekvapenie v podobe Mikea Tysona. 90% - 5* ()

Galerie (54)

Zajímavosti (29)

  • Pred zápasom na konci filmu dáva Louis (Alan Arkin) v šatni Razorovi (Sylvester Stallone) rady, pričom si môžete všimnúť, že má holé ruky. Hneď ako si k Razorovi sadne na lavičku, položí mu ruku na rameno, na ktorej už má ale natiahnutú gumenú rukavicu. Po strihu rukavica opäť zmizne. (Johnny.ARN)
  • Ve filmu se objeví i legenda boxu Roy Jones Junior. (The Viper)

Související novinky

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

06.11.2012

Expendables 2 už v tržbách o několik milionů překonali jedničku a diváci jsou většinou spokojení. Že bude trojka, o tom se mluví už několik měsíců, ale až teď to Sylvester Stallone oficiálně potvrdil… (více)

Reklama

Reklama