Reklama

Reklama

Ve filmu „Zpátky do ringu", hrají Stallone a De Niro Henryho „Razora" Sharpa a Billyho „Kida" McDonnena, dva pittsburské boxery, jejichž zavilá řevnivost na sebe upoutala pozornost celého národa. V době své vrcholné slávy ve vzájemných zápasech jeden druhého porazili, ale v roce 1983, v předvečer jejich rozhodujícího třetího utkání, Razor nečekaně oznámil odchod do penze bez udání důvodů svého rozhodnutí a vlastně tak knokautoval kariéru svou i svého rivala. O třicet let později jim boxerský promotér Dante Slate jr. s vidinou velkého zisku učinil nabídku, kterou nemohli odmítnout: vrátit se do ringu a jednou pro vždy určit vzájemné skóre. Ale možná nebudou muset čekat tak dlouho: během jejich prvního setkání po letech se otevřou staré podebrané rány a propukne bezděky legrační pranice, do které se okamžitě zapojí i ostatní. Okamžité šílenství na sociálních sítích promění místní zápas z nevraživosti na hlavní událost kanálu HBO, kterou si nikdo nesmí nechat ujít. A tak když dokáží přežít trénink, možná se nového zápasu skutečně dožijí. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (676)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Příjemnej film, kde oba pardálové parafrázují své slavné boxerské hrdiny z dřívějších a o mnoho lepších filmů. Odkazy jako když se Stallone chystá mlátit do masa a De Niro dělá trapnýho baviče ve svý vlastní hospodě jsou fajn, ale prostě už to je jen ohlížení se za starejma dobrejma časama, bez invence. Prostě přesně víte, co se tam bude dít a i když se na to vlastně kouká docela dobře, tak už mi to nějak nestačilo. A ten malej chlapeček byl jednoznačně nejotravnější dítě tisíciletí. Tím jeho pisklavym hlasem bych mučil vězně. Kdybych to ale náhodou někdy naladil v telce, tak bych se zaradoval a dočuměl to. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Sylvester Stallone v šestašedesáti a Robert De Niro v devětašedesáti? Proti sobě? V jednom ringu? Což o to, Sly si fyzičku a role akčních hrdinů udržuje stále, ale Bobbymu od Zuřícího býka poněkud narostlo něco jiného než svalová hmota. Očekával jsem tedy komedii, kde se sešlo pár přátel a všichni zavzpomínali na stará léta. Nostalgie se opravdu dostavila, ale tím nejlepším možným způsobem. Zpátky do ringu se naštěstí nebere vůbec vážně a všichni působí, že jsou strašně nad věcí a ve velké pohodě. Já měl po filmu úplně stejný pocit. Až jednou budu (pokud se toho vůbec některá z dnešních mladších generací dožije) v důchodu, budu si Zpátky do ringu pouštět alespoň jednou měsíčně, protože Kid i Razor dělají z důchodu fantastickou oddechovku (a i přesto je Alan Arkin hravě strčí do kapsy pokaždé, když se objeví na scéně). ()

Reklama

cukorek 

všechny recenze uživatele

Aj keď bolo v tomto filme pár humorných momentov ako komédia mi to teda neprišlo. Skôr by som to definoval životopisný /športový žáner. K hviezdnemu obsadeniu nie je čo dodať obaja dôchodcovia Stallone aj De Niro ukázali, že ich bohatá filmová historia ďalej pokračuje. Filmom riadne otrasia rozpolčitosť, ktorá sa kolíše sympatiami raz k nevlastnému otcovi a jeho emóciám medzi synom a vnukom a raz k skromnému dobrákovi. Ja som mal od začiatku jasno, veril som vo víťazstvo Razora Sharpa a tak sa aj stalo. Všetko navyše dobre doplňoval aj hudobný výber a keď cestou do ringu môjho favorita som začul AC/DC bolo rozhodnuté. Za mňa 100%. Navyše bonus do života : ak raz doma zabudnem detskú sedačku do auta, určite použijem krabicu s pivom : ) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

To je tak, když se Vám splní jeden dost nemožný sen, který byste se ani za dvacet let nehodlali vyslovit, natož pak ho vůbec vidět, jako se mi vlastně stalo skutečností, když jsem před nedávnem šel do kina. A dopadlo to přesně tak, jak jsem si představoval a jak jsem sám chtěl. Zuřící býk se potkal s Rocky v ringu a vzešla z toho naprosto boží komedie se vším všudy. Kdo by to vlastně čekal, že se tyhle dva pardálové spolu sejdou. To, že z toho vyjde komedie snad nikomu ani jasnější být nemohlo. A pokud někdo očekával něco jinýho, měl by se jít vyplácat na cecek Roberta DeNira. V tu chvíli, kdy se Robert DeNiro postavil Slyovi v ringu, tak mi bylo jasný, kdo bude mít na vrh. Postava je postava, ale film je film a tady musím říct, že tvůrci odvedli naprosto skvělou práci. Udělali z toho přesně to, co z toho mělo být. Časem ošlehaný příběh života, který stojí za to odvyprávět, třeba i několikrát za život. Krásné splnění jednoho malého snu. Kdo by kdy čekal, že se takové legendy sejdou ve filmu...a že se sejdou v boxérském ringu? To už mohl tušit snad jenom blázen. Podle mě tady prostě každý filmový nadšenec musí skákat radostí. Jo a mimochodem...Alan Arkin tady předvedl něco, na co jakživ nezapomenu. Tolik hlášek pro jednu postavu? S tím jsem se dlouho nesetkal. Klobouk dolů! ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Kdyby mi ještě včera někdo řekl, že někdy uvidím, jak atrofovaný Rocky dává na držku prostatickému Zuřícímu býkovi, bude jim u toho kundovat šedesátiletá Basinžerka, na kterou by jeden vlezl i v tomhle věku bez zoufalé přemíry třtinového extraktu z Božkova a natočí to mistr fekálních komedií, vychrchlám mu smíchy do xichtu celý obsah svých prohulených průdušek. Takhle jsem jen udiveně zahlenil podlahu v předsilvestrovském Sinestáru. Dva dokonale hláškující geronti doplněni genitálním Arkinem mi opravdu přivodili akutní záchvaty lekrace a zaplať Satan za Postradatelné, kteří odstartovali tu exhumaci a družení akčních mumií, nad níž může každý obstarožní otyloň jen plesat! Už se těším, až v roce 2028 uvidím při tomhle trendu WCJD, jak mlátí v Thajsku francouzskou holí dýchavičného Bolo Jonga na invalidním vozíku přes kyslíkovou masku. Bude se to jmenovat Krvavý Geriavit. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (29)

  • Sadarias Harrell, který si zahrál jednoho ze členů ochranky, napsal během natáčení texty ke svému debutovému rapovému albu. Když mu při psaní došel papír, psal slova na peníze, co měl v kapsách. (Dr Lizal)
  • Robert De Niro potřeboval shodit nadbytečných 18 kg. Ujal se ho dlouholetý osobní trenér Stalloneho a tvrdým tréninkem se jim vytyčený cíl podařilo splnit. (jenik71)
  • Ve filmu není až na pár výjimek vidět jiný typ telefonu než Nokia Lumia. Není to náhoda, ale záměrné umístění product placement firmy Nokia. (Punisher)

Související novinky

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

06.11.2012

Expendables 2 už v tržbách o několik milionů překonali jedničku a diváci jsou většinou spokojení. Že bude trojka, o tom se mluví už několik měsíců, ale až teď to Sylvester Stallone oficiálně potvrdil… (více)

Reklama

Reklama