Reklama

Reklama

VOD (1)

Zeki Müller nemá na vybranou. Někdo totiž postavil školní tělocvičnu přímo nad jeho „úsporami". Tedy nad místem se zakopanými ukradenými penězi, které tam pro něj ukryla jeho přítelkyně. A tak, aby se po propuštění z basy dostal ke své kořisti, musí se vydávat za suplujícího učitele na Götheho gymnáziu, čímž vznikne už tak sužovanému vzdělávacímu systému další problém, protože od toho okamžiku zaměstnává nejbláznivějšího učitele všech dob. V noci se Zeki snaží tajně prokopat ke své uloupené kořisti a během dne používá sice drastické, ale účinné metody, aby zkrotil neukázněné teenagery ve třídě 10. B. Jeho upjatá, korektní kolegyně, učitelka Lisi Schnabelstedtová (Karoline Herfurthová), sice odsuzuje jeho neortodoxní pedagogické metody, ale nemůže si pomoct a do nového „kolegy" se zamiluje. Dokonce mu pomůže vykopat něco cennějšího než je hotovost – zbytky jeho vlastní morální integrity. (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (908)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Naprosto šílená německá komedie. V jednoduchosti je krása a tento film si zřejmě najde své cílové diváky. Když opomenu ten přeslazený glückliches Ende, tak není téměř nic k vytknutí. Snímek si na nic závratného nehraje a sype jednu parádní hlášku za druhou. Nasmál jsem se vážně do sytosti. Herecky mě snímek taky nijak neiritoval. Nevybavím si lepší německou komedii. Tohle se vážně extrémně vydařilo. Navíc jsem si mohl vyzkoušet, co všechno z němčiny už se mi podařilo zapomenout. Naštěstí tu byly čobolácké titulky, bez kterých bych se rozhodně neobešel. Docela mě udivuje, že se zde nashromáždilo tolik negativních ohlasů. Každému muselo být jasné do čeho jde. Typický německý humor. Buď ho máte rádi, nebo ho rádi nemáte. Je to stejné jako s německým pornem. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Německá odpověď filmu Zkažená úča se celkem vydařila. Jen místo sexy učitelky tady máme sexy učitele, takže tentokrát si pošmáknou hlavně holky. Humorná složka filmu nepostrádá sexismy a vulgrasimy, které dokážou rozesmát a přitom nepůsobit trapně a křečovitě. Možná je škoda, že příběh má až příliš dějových podlinek a tudíž pár hluchých míst, celou tu romantickou větev příběhu bych prostě uříznul. No, ale co, podstatný je že jsem docela zasmál a o to tu jde v první řadě. Jenom nevím co kluky a holky ze CinemArtu vedlo k dabingu, protože v kinech je fakt víc sexy původní znění. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jakmile vidím stoprocentně pozitivní komedii, musím s hodnocením nahoru. A nebudu se tajit tím, že tady za to může Elyas M'Barek, kterej hraje přesně tu postavu, co si musí oblíbit úplně každej. Dokonce i ty uťáplý, jako třeba zrovna Karoline Herfurth, která se tady taky předvedla a bylo mi hned několikrát radostí na ní koukat. V rámci komedií si tak myslím, že tahle bude u mě hodně vysoko. Ty dvě hodiny bych klidně zopakoval i do příště hned několikrát. Tak pozitivní náladu jsem v komedii dlouho neviděl. ()

mat.ilda odpad!

všechny recenze uživatele

Nebezpečné euromyšlenky v sranda konceptu a ocením jen jednu z nich - zaměstnávat ve školství propuštěné mukly, podmínkou dokončená základka, víc netřeba, protože kdo se chce při současné úrovni skutečně něco naučit, pak jedině samostudiem... 42 minut - můj strop, s jedinou možnou reakcí na děj, dialogy a herecké výkony - fakjů, pane učiteli! A jako bych několikrát zahlídla Sagvana Tofiho, hergot! ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Německá hovadina, kterou jsem nechtěl nikdy vidět. A ejhle. Smálo se celý kino a lidi byli nadšený, to jsem si nemohl nechat ujít. Trefa do černého...správná komedie jak má bejt. Sympatickej hlavní hrdina (hodně sexi btw, ale to mně je fuk, žejo :D) a ostatní němčouři se vůbec nechovaj skopčácky, takže je to fajn. Na první pohled by se sice mohlo zdát, že je film plný náhodně hozených, povětšinou sprostých, hlášek, ale vlastně to tak není. Humor je citlivě vložen do sice nicneříkajích, o to víc však vtipných, dialogů a prostě to funguje jako celek. Na podobně laděnou komedii bych rozhodně zašel znovu. Btw : Fakt se mi páčil ten divně barevný vizuál, který tomu celému dodává šťávu a na mě toto funguje...90%...[31.8.2014_Cinestar_Černý most] ()

Galerie (52)

Zajímavosti (23)

  • Zeki (Elyas M'Barek) hledá zakopané peníze podle signálu, který vysílá GPS navigace schovaná spolu s nimi, signál GPS však není schopen se šířit pod zemí. Žádný signál tedy správně chytit neměl. (hansel97)
  • Elyas M'Barek (Zeki) dostal měsíc před natáčením snímku osobního trenéra, aby spolu zapracovali na hrudi. Herec musel přibrat 8 kg. (Terva)
  • Natáčelo se v Berlíně a Mnichově. Vězeňské scény byly filmovány v bývalé věznici NDR v berlínském Keibelstraße. Natáčení zabralo pouhých 41 dní. (Cheeker)

Reklama

Reklama