Reklama

Reklama

Evan (Lou Taylor Pucci) se nachází v životní krizi. Během krátké doby přišel o oba rodiče, se kterými si byl velmi blízký. V den pohřbu své matky se zaplete do rvačky v baru, kde pracuje, což ho připraví o práci a navíc ho čekají oplétačky se zákonem. Evan se rozhodne před svými problémy utéct a tak odletí do Itálie, kde si po pár dnech začne románek s atraktivní Louise (Nadia Hilker), která ovšem skrývá své temné starodávné tajemství. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (115)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem hodně zvláštně zajímavej počin. Romantickej "horor", od kterýho jsem vůbec nic nečekal a nabídl mi fajn podívanou na večer. Vedl tu rozhodně scénář, díky kterýmu vhodně za sebou následovaly podstatný momenty. A díky kterýmu to všechno fungovalo. Dokonce i ta zamilovaná dvojka tu působila nenásilně. Ženská představitelka měla něco do sebe, teda až na těch pár chvilek. Toho frajera uznávám, že když ji viděl v celý svý kráse, tak nevzal roha. A jak to skončilo, v tomhle případě vůbec nevadí. Lepší průměr. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Já to říkám furt, že nejdůležitější je nadšení, kvalitní scénář a inteligentní vize. A tvůrci tohoto filmu to všechno mají. Dost se divím, že to na hodnocení není moc znát, ale tenhle lehce hororový a lehce romantický film si mě naprosto získal a to zejména svojí vyspělostí a neopakovatelnou atmosférou italského maloměstečka u moře. Dost možná největší překvapení roku na poli hororových subžánrů. 90% ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Krásná, lehce Hororová romanťárna s nádhernou italskou atmosférou (zavzpomínal jsem si na Itálii, to byla Evropa ještě v pořádku). Velkým plusem je sympatická hlavní dvojice (herec z Evil Dead). Má to hloubku a jsem rád, že jsem na Spring narazil, tohle zakotví v mé hlavě na dlouhou dobu. Pizza a láhev vína se správnou osobou, zlepší i ten nejposranější den ... ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Impresionistické obrazy doprovází relaxační hudba a mladý Američan si v Itálii užívá života. Seznámení s atraktivní dívkou je třešinkou na šlehačkovém dortu a zde by zřejmě končil příběh podle Rosamundy Pilcherové. Symboly, věštící cosi temného, na sebe nenechají dlouho čekat - štír, pavouk, gekon, vosa, housenky, had...vodní příboj tříštící se o skály. Co skrývá tajemná dívka a jakou nemocí trpí? Debaty o smyslu života, jeho konečnosti, o nesmrtelnosti a evoluci. Mysteriozní příběh, který napětí dávkuje na lékařských váhách. Více evropský, než americký film nebude pro každého. Jednu hvězdu z pěti strhávám za nejasný konec. Hodit řešení na diváka bylo zbabělé... ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale mě to teda moc nebavilo. Přitom potenciál tu byl, ale prostě ne a ne to zabrat. Úvod byl zbytečně dlouhý (ona ta stopáž je sama o sobě zbytečně dlouhá), objeví se zde spousta postav, které tady buď vůbec nemusely být (ti dva chlapy z Walesu, co potkal hnedka při příjezdu do Itálie) a nebo ty, jejichž osudy zde nejsou vůbec dovyprávěné (ten italský farmář), oba hlavní představitelé mě sice nijak neštvali, ale nějaké sympatie jsem k ním taky neměl a v podstatě mi jejich osud byl ukradený, horor to skoro ani není, potvora sice vypadala slušně, ale (téměř) v plné podobě ji uvidíme jen jednou a celkem mě zklamal i ten divně utnutý konec. Prostředí je ale pěkné, herecké výkony ujdou a ten příběh sám o sobě není špatný, jenom prostě... často nudí. Potěšila mě i nějaká občasná podařená hláška, ale to je tak všechno. Lepší 2* ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Část filmu se natáčela v americkém Los Angeles v Kalifornii. Dalšímí lokace našli filmaři v Itálii, konkrétně ve městech Bari, Polignano a Mare a Conversano. (hansel97)

Reklama

Reklama