Reklama

Reklama

Osm hrozných

  • USA The Hateful Eight (více)
Trailer 1

Několik let po občanské válce se zasněženými kopci Wyomingu řítí dostavník. Veze se v něm John Ruth (Kurt Russell), lovec lidí, známý také jako „Kat", a Daisy Domergueová (Jennifer Jason Leigh). Jeho čeká odměna, vypsaná na její hlavu, ji soud a oprátka. Po cestě potkají dva muže – majora Marquise Warrena (Samuel L. Jackson), bývalého vojáka, ze kterého se také stal obávaný lovec lidí a Chrise Mannixe (Walton Goggins), jižanského odpadlíka, který o sobě tvrdí, že je novým šerifem ve městě, kam mají všichni namířeno. Když jim silná vichřice zabrání pokračovat v cestě, rozhodnou se hledat útočiště v dřevěnici u Minnie, která je oblíbenou zastávkou dostavníků. Ve dveřích je však nevítá majitelka, ale několik cizinců, kteří se rozhodně netváří přívětivě. Nad horským průsmykem zuří sněhová bouře a osm pocestných začíná tušit, že se do města asi nedostanou... (Forum Film CZ)

(více)

Diskuze

packa

packa (hodnocení, recenze)

Dragovit

Jací lotři? Byli to slušní lidé a otcové od rodin, jež při jeho hanebném vražedném řádění přišly o živitele!

na příspěvěk reagoval Dragovit

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

Snad to zas nebude jen další Tarantinův zdlouhavými dialogy nadupaný film, jako byl Nespoutaný Django, který byl takřka celý o drsném povídání o negrech a konec se zběsilou střílečkou, kde Django oddělal víc lotrů, než božský Leonidas Peršanů v bitvě u Thermopyl ve třístovce. :-P

na příspěvěk reagoval packa, Ainy

x_silver

x_silver (hodnocení, recenze)

historické dokumenty podle Quentina Tarantina. Tohle bude další kvalitní práce. Už se těším

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Slasher

Mikkelsena mám rád, a to hodne, ale do Tarantinovky (minimálne takéhoto rázu) mi príliš nesedí. Mimo toho práve jeden western, ktorého sa snáď čoskoro dočkáme, na konte má. Inak ale súhlasím v plnom  rozsahu.

Slasher

Slasher (hodnocení, recenze)

Affleck, Depp, Mikkelsen, Wahlberg, Statham... Je jasný, že tu každý najdeme svý oblíbence a ty co nás iritují (mě třeba Bale), ale prostě a jednoduše - Quentine chci tam zatím nepoužitou celebritu.

na příspěvěk reagoval Madsbender

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Slasher

Quentin ešte bude mať pár rokov z čoho vyberať... Ale tak nejako cítim, že toto bude osobnejšie (po "westerne-ktorý-vždy-chcel-natočiť-a-muselo-k-tomu-dôjsť" sa trochu vracia k počiatkom mainstreamového westernu, spaghetti westernu a easternu, takže to sná´d inak ako osobne ani nejde).

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Slasher

Dom Hemingway som sic zatiaľ nevidel, ale keď si spomeniem na jeho chladnokrvnú rolu v Road to Perdition alebo elegantný outfit v Sherlockovi s Downeym Juniorom, prečo nie?

na příspěvěk reagoval Slasher

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Ja by som si tam vedel predstaviť aj takého Gylenhaala ako mladé ucho (alebo McAvoya, vo Sviňákovi sa celkom predviedol). Ale ultimátny zmrd pre takú rolu je proste Hardy.

na příspěvěk reagoval Slasher, Martin741

Slasher

Slasher (hodnocení, recenze)

LV.Helter

No to ano, ale to jde pořád mimo moje přání. Jasně, tyhle ksichty uvidím rád, ale jako všechno mi to k nadšení z obsazení nestačí.

LV.Helter

LV.Helter (hodnocení, recenze)

Slasher

V tom súhlasím, ale nie sú úplne až tak neznamý, všetci hrali aspoň v jednom tarantinovom filme a nebol tam nikto, ktorý by ma osobne nejak iritoval. + tam je Roth, Russel, Jackson, Madsen.... to podľa mňa až stačí :-)

na příspěvěk reagoval Slasher

Související novinky

Zemřel Ennio Morricone

Zemřel Ennio Morricone

06.07.2020

Z Říma dnes dorazila velice smutná zpráva pro svět filmu a hudby. Ve věku 91 let nás opustil legendární hudební skladatel Ennio Morricone. Zemřel v římské klinice v noci z neděle na pondělí na… (více)

Kino Světozor slaví Patnáct let

Kino Světozor slaví Patnáct let

14.05.2019

Čeká vás velká nádhera a trochu i melancholie. Kino Světozor dostane občanku a oslaví to filmovou přehlídkou Patnáct. Během týdne od 24. do 30. května uvede 15 největších hitů i srdcovek týmu, který… (více)

Tarantino ulovil další hvězdy

Tarantino ulovil další hvězdy

09.05.2018

Jak určitě víte, v srpnu 2019 jde do kin devátá tarantinovka. Once Upon a Time In Hollywood se točí kolem televizního herce a jeho kaskadéra, kteří v roce 1969 zachraňují svoje kariéry. Ve vedlejším… (více)

TOP filmy 2016 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2016 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2016

Výběr tří nejlepších filmů roku dle jednotlivých TOP uživatelů ČSFD.cz je každoročně oblíbeným čtením. Adepti měli za úkol vybrat tři pro ně nejlepší filmy, uvedené v roce 2016 do českých nebo… (více)

Reklama

Reklama