Reklama

Reklama

Batman: Útok na Arkham

  • USA Batman: Assault on Arkham (více)
Trailer

Gotham se dostal do velkého nebezpečí, když vláda dala dohromady skupinu zločinců s názvem jednotka Sebevrahů a nutí je, aby se vloupali do Akrhamského nápravného zařízení, kde mají získat tajné informace ukradené Riddlerem. Situace nabere nečekané obrátky, když jeden ze Sebevrahů osvobodí Jokera, který má v plánu zničit Arkham a Gotham. Batman bude muset opět použít všechny své schopnosti, aby zastavil jak Jokera, tak Sebevrahy. (sh3riff)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Nekompromisní řež, která jen co začne, tak rázem i končí. Myšleno ve smyslu, že není čas na vatu a divák nedostane prostor vydechnout. Pro mě pompézní a atrakcemi a akcí narvaný díl, který neskutečně sype a rozhodně se nebojí rozdávat krvavé bullets and scars. Jen tam je pro někoho možná méně Batmana a více party kolem Deadshota, což je naopak pro mě o to zábavnější. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Řízný a brutální animák, kde je dovoleno fandit záporákům a zabíjet stejnou měrou zlé i dobré. Absence Batmana vůbec nevadí, jeho minimální účast aspoň dá zakrýt tomu, že jej tentokrát nedabuje někdo příliš schopný a že jindy vzorný hrdina tu nechá zbytečně zemřít docela dost lidí. Naštěstí u téhle akční zábavy lze vypnout mozek a necítit se přitom provinile. ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Naprosto parádní díl! Použití Suicide Squadu byl skvělý nápad. Amanda Waller si je najme, aby pro ni sejmuli Hádankáře v Arkhamu. To ovšem Batman nemůže dopustit. Potěšila mě hlavně přítomnost Harley Quinn a Deadshota. Taky se tam mihl Tučňák. Joker jim v Arkhamu pěkně zatopil. Propustil všechny vězně a chtěl odpálit špinavou bombu. Batman si ale s nimi poradil. Objevují se tu snad všichni batmanovi hlavní záporáci, nebo tu jsou aspoň zmíněni "Pojď sem, ty můj čumáčku." :D ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Estetika arkhamovských her, kde místo Netopýra sehrávají hlavní roli tým Suicide Squad. Assault on Arkham je hodně vyvedená komiksová jízda, která skvěle vychází z komiksů a zároveň je podobně "hustá" jako slavné videohry s Batmanem. Je to stylové a o něco dospělejší než klasické superhrdinské animáče, a to především díky občasné brutalitě a nějaké - i když jen naznačené - nahotě. Postavy jsou velmi dobře vystihnuté. Především Batman ve vedlejší roli je skvělý, ale i celý tým Sebevražedného oddílu funguje přesně tak, jak by měl. Vyvedený akčňák. (8/10) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Suicide Squad: Assault on Arkham bol zrejme počas produkcie premenovaný na Batman: Assault on Arkham. Respektíve režisér si zle prečítal názov a až časom zistil, že točí film o Batmanovi. Čo vôbec nevadí, ten Batman je tam akosi navyše. Prepadovku som si slušne užíval, bohužiaľ mi tu dosť liezol na nervy Joker a dostal tu teda veľmi slušný priestor. Ak by som nemal problém s animáciou týchto DC animáčov, nemal by som problém ani s hodnotením. Skôr za štyri, ale predsa len Návrat temného rytiera ako celok je o priečku vyššie. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu si můžeme všimnout odkazu na film Batman se vrací (1992). Když Batman zneškodní Victora Zsasze, který drží rukojmí, naprosto stejným způsobem, jakým zneškodnil netopýři hrdina klauna ve snímku Batman se vrací. (TwoFace)
  • Film vychází z populární videoherní série o Batmanovi, která má k dnešnímu dni již čtyři hry (Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City, Batman: Arkham Origins, Batman: Arkham Knight). (Claude Speed)

Související novinky

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (více)

Comicsoví kriminálníci od Ayera

Comicsoví kriminálníci od Ayera

21.09.2014

Režisér David Ayer se doteď soustředil na policejní thrillery. Letos ale tenhle žánr výjimečně opouští, a po Drsných časech, Street Kings, Patrole a Sabotage uvidíme jeho tankový akčňák Železná srdce… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno