Reklama

Reklama

Batman: Útok na Arkham

  • USA Batman: Assault on Arkham (více)
Trailer

Gotham se dostal do velkého nebezpečí, když vláda dala dohromady skupinu zločinců s názvem jednotka Sebevrahů a nutí je, aby se vloupali do Akrhamského nápravného zařízení, kde mají získat tajné informace ukradené Riddlerem. Situace nabere nečekané obrátky, když jeden ze Sebevrahů osvobodí Jokera, který má v plánu zničit Arkham a Gotham. Batman bude muset opět použít všechny své schopnosti, aby zastavil jak Jokera, tak Sebevrahy. (sh3riff)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

A co jako? Klidně tam mrdnu i tu pátou i když čtyři by byly možná objektivnější. Ale když ona je to tak parádní jízda. Je to saprově nakreslené (hlavně teda Batman, Joker a Harley jsou tak špičkově črtnutí jak možná ještě v animáku nikdy). I když všechny postavy šlapou jak mají a v teamu vládně příjemně jiskřivá chemie tak stejně nelze nevypíchnout Harley- to je kapitola sama pro sebe a táhne celý film nahoru neskutečným způsobem..... Po šňůře spíše průměrných animáků se DCčko zase jednou pořádně vytáhlo a přineslo naději, že možná ještě nezapoměli dělat nejlepší komiksové animáky. ()

FloTin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem fakt nečekal! Po War a Son of Batman jsem si myslel, že tohle bude další průměrný animák, ale ukázalo se že je to peckový Rkoví animáč, který by neměli vidět malé děti :D prostě takhle se mají dělat DC animáče. Nejlepší, že hlavní roli měl Deadshot, který se ukázal jako velkej Bad Ass!!! Od začátku do konce akce akce akce!!!!!! 10/10 ()

Reklama

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší animák s Batmanem, co jsem viděl. Ačkoli tady je v hlavní roli Suicide Squad. Ano, ta Suicide Squad, co to nedávno tak pokonila v kinech. Jenže, tady je jak využití postav, tak zápletka a především záporáci na úplně jiné úrovni. Ayer by udělal líp, kdyby tenhle "dospělý" animák, scénu po scéně bezduše okopíroval. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Výtečná Batmanovina, specifická například tím, že v ní Batmana moc nevidno a místo něj dostává prostor banda grázlíků naverbovaných na "sebevražednou misi" ve stylu tuctu špinavců. A jsou tu dva veletucty prostoru pro akci, která je v rámci komiksových animáků až překvapivě brutální a nekompromisní (a schválně jestli budou mít pánové od DC příště koule na to, udělat animák v Rku, včetně řádné krve při ustřelování hlav a bradavek Harley Quinn), jenže problém nastane ke konci, kdy je akce už nějak moc a tam kde se Assault on Arkham ze začátku tvářilo jako záležitost neblbá, stane se nebetyčně tupou a z šlapající týmovky se rázem přetransformuje v něco hrozně blbého a bez nápadu, dokonce tu ani scénáristu nemůžu obvynit z toho, že to napsal ve stavu brutální ožralosti, protože pevně věřím v to, že by to v takovém případě bylo o dva levely lepší. Ale i tak je to výborně fungující záležitost se zábavnou akcí a svěže dospělejším pojetí. " Ty jsi ale zlobivé děvčátko.. " ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Naprosto parádní díl! Použití Suicide Squadu byl skvělý nápad. Amanda Waller si je najme, aby pro ni sejmuli Hádankáře v Arkhamu. To ovšem Batman nemůže dopustit. Potěšila mě hlavně přítomnost Harley Quinn a Deadshota. Taky se tam mihl Tučňák. Joker jim v Arkhamu pěkně zatopil. Propustil všechny vězně a chtěl odpálit špinavou bombu. Batman si ale s nimi poradil. Objevují se tu snad všichni batmanovi hlavní záporáci, nebo tu jsou aspoň zmíněni "Pojď sem, ty můj čumáčku." :D ()

Galerie (70)

Zajímavosti (4)

  • Mezi zabavenými Jokerovými věcmi, kterými se v jedné scéně přehrabuje Harley Quinn, je i klaunská maska z filmu Temný rytíř (2008). (ledzepfan)
  • Film vychází z populární videoherní série o Batmanovi, která má k dnešnímu dni již čtyři hry (Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City, Batman: Arkham Origins, Batman: Arkham Knight). (Claude Speed)

Související novinky

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (více)

Comicsoví kriminálníci od Ayera

Comicsoví kriminálníci od Ayera

21.09.2014

Režisér David Ayer se doteď soustředil na policejní thrillery. Letos ale tenhle žánr výjimečně opouští, a po Drsných časech, Street Kings, Patrole a Sabotage uvidíme jeho tankový akčňák Železná srdce… (více)

Reklama

Reklama