Reklama

Reklama

Kate Abbottová pracuje jako bezpečnostní expert na americké ambasádě v Londýně. Její kolegové se stanou obětí pumového atentátu v restauraci, kde se konala oslava narozenin jednoho z nich. Ona měla štěstí, protože ve chvíli výbuchu byla v obchodě naproti restauraci. To, že se nejednalo o náhodu, ale že jí jde o život, pochopí ve chvíli, kdy na ni zaútočí neznámý muž. Stopy teroristického spiknutí vedou k jednomu z jejích kolegů z ambasády. Když ho vyhledá, muž se ji pokusí zabít. Dojde k potyčce a Kate ho zastřelí. Teď má v patách americké úřady, které ji považují za teroristku a vražedkyni i najatého chladnokrevného zabijáka. Začíná honička po celém Londýně. Kate musí dokázat svou nevinu a zmařit plánovaný teroristický útok na náměstí Time Square v New Yorku. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (188)

Trustme 

všechny recenze uživatele

Agentka bez minulosti pronásledována agentem s bohatou minulostí. Brosnan se příjemně na stará kolena vymaňuje ze škatulky uhlazených klaďasů do podoby uhlazeného záporáka. Milla opět na pohyb zaměřené roli, což jí jde stále k pleti. Šakalovitý terorista, hrátky anglofonních agentů, kdo má větší vliv a pěkné detonace. Slušný průměrný thriller s happy endem. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Je to dosť podarený snímok, ktorý rýchlo odsýpa a nenudí. Herecké obsadenie je presne podľa môjho gusta a teda to isté platí aj o samotných hereckých výkonoch. Pierce Brosnan a Milla Jovovich k sebe poriadne pasujú. Príbeh a scenár je v skutku kvalitný a rovnako tak dialógy. Hudba nehrá druhé husle a zaznejú veľmi známe a pekné piesne. Môžem konštatovať, že táto snímka bola pre mňa naozaj príjemné prekvapenie a to možno aj preto, že som od toho tak veľa nečakal. Rozhodne ma ale nenapadá žiadna skupina ľudí, ktorej by som tento snímok nemal odporučiť, myslím že ho ocení každý fanúšik filmu, pokiaľ nehľadá niečo náročné, nad čím by musel premýšľať. ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Boj proti terorismu je kurevsky sysifovská práce a specialisté z USA jsou žádaní po celé zeměkouli. A tak Mila Jovovich nastoupí do Londýna, aby zde chránila zájmy své země. Samozřejmě ihned narazí na podezřelé indície vedoucí na vyšší místa. Propletenec příbuzných a známých (jak už je v Evropě zvykem) nespí na vavřínech a zareaguje rychle- pod Milou se zatřese židle. Jelikož to ale ustojí, padouši povolají specialistu likvidátora Pierce Brosnana. Ten to má vyřídit po stavovsku. Tak se také snaží učinit, ale Mila stále uniká. Zvítězí nechutní padouši připravení zničit Ameriku, když už proti nim stojí jen samotná Mila? Ta otázka je jen řečnická. Samozřejmě že nemají šanci. 60% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Trailer nalákal na víc, i tak se jedná o přijatelnou žánrovku. Milla Jovovich je jedna z mála akčních ženských hrdinek, která mě baví, Pierce Brosnan jako terorista působí profesionálně, film si drží slušné tempo, nenudí a má fajn old school look, ale nenabízí už nic jiného. Film se snaží tvářit vážně a inteligentně, to se mu příliš nedaří, po akční stránce spíše průměr ( Souboj 1 a nevýrazný) přestřelky ujdou, ale chybí krev, efekty spíše na škodu. Ve výsledku tedy stravitelný průměr, ovšem oproti Asii až příliš nevýrazné. 60% ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Akční instant s hloupým scénářem, avšak naštěstí s poměrně svižnou dynamikou, díky které jsem se dokázal urdžovat v jakž takž bavícím se módu. Také elektronický soundtrack je mou krevní skupinou. Pierce Brosnan se zde sice čvachtá v béčkovém filmovém světě, ale jako hlavní záporák je zde dobrý a šarmantní. Naopak Milla Jovovich se zde ocitla v roli, ve které musí občas použít hereckou mimiku, což ji opravdu nejde - je to velmi špatná herečka, její fanoušci snad prominou. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Špionážní mimozemská invaze

Špionážní mimozemská invaze

06.09.2014

Režisér James McTeigue asistoval sourozencům Wachowským u Matrixu nebo Speed Racera, po comicsovém debutu V jako Vendeta ale příliš štěstí neměl. Sci-fi remake Invaze, mlátička Ninja Assassin ani… (více)

Reklama

Reklama