Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vodič nákladného auta medicínskej firmy Mamaroneck prevážajúcej toxický odpad sa sústredil na písanie SMS správy viac ako na riadenie svojho vozidla. Odniesol si to chudák jeleň, ktorý sa rozhodol odpočinúť si práve uprostred cesty. Navyše, jeden zo sudov sa uvoľnil a odkotúľal do neďalekého potoka, ktorý ho odplavil až k hrádzi z dreva a blata, obývanej bobrou rodinou. Krátko na to sa trio dievčat Jenn, Zoe a Mary rozhodlo stráviť víkend na chate neďaleko spomínaného jazera. Mala to byť pôvodne babská jazda, ale ako to už býva, plány sa menia. Na scéne sa objavila trojica mládencov, čo by nemuselo byť vôbec zlé. Čo je oveľa horšie, zelený sliz zo zapotrošeného barelu zmenil bobrov v zombie, ktorí dostali chuť zahryznúť sa do niečoho oveľa šťavnatejšieho ako drevo... (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

dragoliz 

všechny recenze uživatele

Zombeavers nie je vôbec až tak zlý film. Neviem, ako si ho môže niekto pustiť a myslieť si, že ide o horor. Veď to je celkom parádna paródia uťahujúca si práve z tohto žánru. Už len ten absurdný námet ľudožravých zombie bobrov ma celkom pobavil, nehovoriac o dvojici chlapíkov na začiatku a konci filmu. Toto je proste parádna BLBOSŤ na odreagovanie, nie zlý film, ako tu podaktorí píšu. ()

kluk z Na 

všechny recenze uživatele

Barevná ptákovina na sobotní odpoledne. Hezké herečky, jedny kozy, jednoduchý scénář, trashovej nápad. To já vše rád, takže bez problémů dokoukáno, nicméně mě tam trochu otravovala ta práce s těma postavama, menší telenovela v pozadí se tam vůbec nehodila, zvlášť když pak největší hrdinka se sama promění v bobřici. Sorry za spoil, ale prostě překombinováno. ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Je to béčko jako vyšité, možná dokonce i céčko, ale v sobotu v noci si člověk může dovolit i takový druh rozptýlení. Musím se přiznat, že mi připadl velmi zábavný ten prvotní nápad - zmutovaní bobři, to by mě asi nenapadlo a to jsem všelijakých hororů už viděl opravdu hodně. Ale tohle byla vlastně spíše asi komedie s hororovými prvky, nebo každopádně u mě vítězí ta komediální stránka, ta hororová mě místy štvala a byla až neuvěřitelně amatérská. Rádoby vztahovou linku raději vůbec nehodnotím. Nebudu moc přísný a švihnu tam dvě hvězdičky, ale od hororů o zmutovaných zvířatech mám na nějakou dobu svatý pokoj. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Amatérská taškařice Zombeavers je blbá asi jako dotaz pro pana Uzla do někdejšího časopisu Bravo: Můj otec sa často visemení do ručníku v kópelně. Do něj si ja utírám ruce, kterími si pak šaham na pošťaka. Můžu tuto cestou otěhótnět? Nerada bysem, abi se mi narodil další retard. Aranka, 26 let. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Zhruba hodinu je to celkem nuda, skoro bez vtipu (i když se to o něj ne zrovna povedeně snaží) a prostě to vypadá jako normální teen slasher, akorát se zombie bobry. Ti jsou dost amatérsky udělaní - záměrně, samozřejmě. Žádné další šílené nápady tam nebyly a postavit humor jen na tom nestačí. Naštěstí to celé zachránilo posledních 20 minut, kde konečně přišlo to, na co jsem celou dobu čekal - začalo to být správně ujeté a šílené, trošku jak Sharknado, ale Rubin asi neměl moc nápadů a nebo je nedokázal rozvrhnout na celý film, protože si člověk musí hodinu pronudit, aby se dostal k té povedené části. Je to škoda, mohla z toho vypadnout celkem zábavná blbost, jenže takhle ale víc jak lepší 2* nedám. SPOILER A dvojka se včelkami a apokalypsou asi nebude. KONEC SPOILERU ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Herec John Mayer (Luke) investoval 30 000 dolárov do hereckých kurzov, aby ho pripravili na tento film. (Marceloo)
  • Příběh začíná v pátek 14. června 2013. Blonďatá Jenn (Lexi Atkins) to má na svém mobilu. (ČSFD)
  • Herečky Rachel Melvin (Mary) a Cortney Palm (Zoe) namiesto používania toaliet v budovách chodili radšej do blízkeho lesa. Pri jednej z týchto ciest raz našli v lese lebku mŕtveho zvieraťa. Z lesa si ju priniesli a využili na výrobu náhrdelníkov. (Marceloo)

Reklama

Reklama