Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fait je šéf skupiny nejlepších lupičů a neexistuje nic, co by nedokázal se svým gangem ukrást. Jednoho dne je jeho dcera Vanessa unesena. Únosce Ling požaduje za její vydání vyplacení odměny v černých diamantech, které Fait ukradl z trezoru diamantové burzy. Černé kameny též hledá tchajwanský tajný agent Su. Nemá políčeno jen na drahokamy, ale i na nelítostného Linga. Fait postupně zjišťuje, že Su je jeho jedinou nadějí při záchraně dcery. Spojí proto své síly, Su pro pomstu vůči člověku, který usiloval o jeho život a Fait pro záchranu Vanessy. Během pátrání se Fait dozví, že diamanty jsou ve skutečnosti uměle vytvořené plutonium a mohou být využity při sestavení nebezpečné nukleární zbraně. Cesta oba muže nakonec přivede na letiště, kde se rozpoutá boj na život a na smrt. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (212)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Motherfucka´ nigga verze Křižovatky smrti, po které konečně vím, jak je to s těžbou diamantů. Nejdřív je Tryskáč Li dokonalou technikou kopu vykope z hlubin afrického dolu a poté je o DMXe obrousí do požadovaného tvaru.. I když po tom možná budete chvíli trpět alergií na slovo "kameny", není od věci si čas od času u něčeho podobného odfrknout.. ()

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Typické americké akční béčko, které rozhodně mělo na víc. Průměrné akční scény, průměrný scénář, sem tam nějaká ta hláška, ale to je tak nějak všechno. Fanoušky žánru potěší snad jenom závěrečná bitka Jet Li vs. Mark Dacascos, na kterou jsem se já těšil celý film. Jinak opravdu nijak výjiměčný kousek na jedno podívání. Vzhledem k hereckému obsazení a s ním spojeným potenciálem, jaký film mohl mít ještě jednu hvězdičku srážím... ()

Reklama

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

No asi se mnou cely CSFD nebude souhlasit ale me se to libilo a hodne. Jet je borec a na nej muzu koukat porad, a co se DMXe tyce, to je taky spravnej frajer, no a tahle cerno-zluta dvojka to ve filmu pekne rozbalila takze sem se ani minutu nenudil. Navic extremne tezky Anderson zase vynikl ve vedlejsi roli. 75% ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Obě hvězdy jsou za komediální stránku tohodle kousku, byť žánrem komedie není označen. Spousta (až legendárních) neuvěřitelně tupých hlášek, které táhnou film až do finále, co se pravděpodobně odehrává v nějaké meteorologické anomálii. Dějově je to brak bez špetky příběhu, chybí základní logika, akce je díky Jetovi jakžtakž snesitelná, ale bizardní hlášky to prostě drží nad vodou. Zajímalo by mě, jestli šlo o úmysl, nebo byli tvůrci až tak blbí. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Původně jsem dal tři hvězdy, ale po další projekci jednu přidávám. Akční porce zábavy je pro mě více než dostačující. Jet Liho hmaty mě baví a když přitom vyplodí i nějakou fajn hlášku, tak proč ne. Navíc, kdyby u nás vznikl podobný film a jen by místo černochů obsadili cikány, tak by to bylo celý rasistický. :-D Zlatá Amerika, země svobody a vzor demokracie. :-D 75% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (17)

  • Obsazení Marka Dacascose bylo podníceno výsledky hlasování fanoušků na webu Jeta Liho, kde se jich ptali, koho by chtěli vidět v souboji s Jetem. (POMO)
  • Obklad kolem vstupu do klubu je inspirován obkladem domu Ennis House od Franka Lloyda Wrighta, domu známého z filmů Blade Runner (1982), Dům hrůzy (1999) a dalších. (viso.rex)

Související novinky

Návrat Street Fightera

Návrat Street Fightera

10.09.2007

Ne, teď nemáme na mysli filmovou sérii se Sonnym Chibou, kterou proslavili hlavně Tarantino a Tony Scott, když v úvodu Pravdivé romance nechali Patricii Arquette obsypat Christiana Slatera popcornem… (více)

Reklama

Reklama