Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fait je šéf skupiny nejlepších lupičů a neexistuje nic, co by nedokázal se svým gangem ukrást. Jednoho dne je jeho dcera Vanessa unesena. Únosce Ling požaduje za její vydání vyplacení odměny v černých diamantech, které Fait ukradl z trezoru diamantové burzy. Černé kameny též hledá tchajwanský tajný agent Su. Nemá políčeno jen na drahokamy, ale i na nelítostného Linga. Fait postupně zjišťuje, že Su je jeho jedinou nadějí při záchraně dcery. Spojí proto své síly, Su pro pomstu vůči člověku, který usiloval o jeho život a Fait pro záchranu Vanessy. Během pátrání se Fait dozví, že diamanty jsou ve skutečnosti uměle vytvořené plutonium a mohou být využity při sestavení nebezpečné nukleární zbraně. Cesta oba muže nakonec přivede na letiště, kde se rozpoutá boj na život a na smrt. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (212)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Obě hvězdy jsou za komediální stránku tohodle kousku, byť žánrem komedie není označen. Spousta (až legendárních) neuvěřitelně tupých hlášek, které táhnou film až do finále, co se pravděpodobně odehrává v nějaké meteorologické anomálii. Dějově je to brak bez špetky příběhu, chybí základní logika, akce je díky Jetovi jakžtakž snesitelná, ale bizardní hlášky to prostě drží nad vodou. Zajímalo by mě, jestli šlo o úmysl, nebo byli tvůrci až tak blbí. ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

No asi se mnou cely CSFD nebude souhlasit ale me se to libilo a hodne. Jet je borec a na nej muzu koukat porad, a co se DMXe tyce, to je taky spravnej frajer, no a tahle cerno-zluta dvojka to ve filmu pekne rozbalila takze sem se ani minutu nenudil. Navic extremne tezky Anderson zase vynikl ve vedlejsi roli. 75% ()

Reklama

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Haleluja! Asi ešte úplne nestrácam súdnosť. Akčné filmy sú pre mňa vody, v ktorých som ochotný odpustiť naozaj veľa. Ale toto bola sračka na entú, v ktorej mi vadili aj logické, či príbehové nonsensy. Jednu dávam za Jeta, ktorý je mi proste vždy sympatický, ale zvyšok strhávam za 1) DMX s charizmou = 0. 2) akčné scény s ním a zvlášť za epileptický strih, ktorý mal neskrývane vzbudzovať dojem, že starý dobrý DMX je bohovský parkourista 3) rappohiphopgangstanadupaný hudobný poodmaz - nasilu 4) Ten otravný večne nevtipný tragéd s medzerou medzi zubami 5) Outro scénka trápne zneužívajúca pojem cameo 5) akože HOT taneček tej černej zrúdy, čo sa tvári ako najsexy telo pod slnkom 6) Čistá tupota, ale v tak nefunkčne nariedenom pomere, že to nebolo ani tupo zábavné (s jedinou výnimkou liliputána v klietke, ktorý bravúrne ovládal karate). ()

haj 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč si Jet Li trošku líp nevybírá scénáře a lidi, s kterýma na filmu pracuje. Přece ani on sám nemůže být s bojovýma scénama (a s ničím jiným) spokojen, ani jedna aspoň trochu průměrná, způsob natočení a rychlost střihu tradičně hrůza jako v jiných amerických filmech. Škoda že se k hongkongským filmům nevrací častěji. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Motherfucka´ nigga verze Křižovatky smrti, po které konečně vím, jak je to s těžbou diamantů. Nejdřív je Tryskáč Li dokonalou technikou kopu vykope z hlubin afrického dolu a poté je o DMXe obrousí do požadovaného tvaru.. I když po tom možná budete chvíli trpět alergií na slovo "kameny", není od věci si čas od času u něčeho podobného odfrknout.. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (17)

  • Členy UFC Tita Ortize, Randyho Couturea a Chucka Liddella vybral do boje v kleci s Jet Lim osobně producent filmu Joel Silver. (POMO)
  • V momentě, kdy se Daria (Gabrielle Union) dostává z vlaku a kráčí po kolejích, má na nohou lodičky. Avšak o chvíli později, kdy prochází vraty, jsou podpatky pryč. (Conspi)

Související novinky

Návrat Street Fightera

Návrat Street Fightera

10.09.2007

Ne, teď nemáme na mysli filmovou sérii se Sonnym Chibou, kterou proslavili hlavně Tarantino a Tony Scott, když v úvodu Pravdivé romance nechali Patricii Arquette obsypat Christiana Slatera popcornem… (více)

Reklama

Reklama