Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fait je šéf skupiny nejlepších lupičů a neexistuje nic, co by nedokázal se svým gangem ukrást. Jednoho dne je jeho dcera Vanessa unesena. Únosce Ling požaduje za její vydání vyplacení odměny v černých diamantech, které Fait ukradl z trezoru diamantové burzy. Černé kameny též hledá tchajwanský tajný agent Su. Nemá políčeno jen na drahokamy, ale i na nelítostného Linga. Fait postupně zjišťuje, že Su je jeho jedinou nadějí při záchraně dcery. Spojí proto své síly, Su pro pomstu vůči člověku, který usiloval o jeho život a Fait pro záchranu Vanessy. Během pátrání se Fait dozví, že diamanty jsou ve skutečnosti uměle vytvořené plutonium a mohou být využity při sestavení nebezpečné nukleární zbraně. Cesta oba muže nakonec přivede na letiště, kde se rozpoutá boj na život a na smrt. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (212)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Jet Li může být charismatický jak chce a může předvádět své vrcholné kousky se vší parádou,ale aby to vše klaplo,musí k tomu dostat i prostor.Zde charismatický sice byl,ale ostatní mu tedy moc nepomáhali,navíc přihlouplý,neoriginální děj,a hlavně mu zde nebylo ani příliš umožněno ukázat své bojové umění.Všichni se snažili být neuvěřitelně cool,ale to nebyl ani režisér,ani scénarista,ani herci.Nuda ()

castor 

všechny recenze uživatele

Přeci jenom je to už nějaký ten pátek, kdy jsem tenhle národnostní mišmaš viděl, přesto si vybavuji mnohé – slušná choreografie soubojů, drsné pohledy většiny zúčastněných, červená krajka na těle Gabrielle Union nebo Jet Li skákající po balkonech hotelu. Není to moc, ale ani úplně málo. Samozřejmě když začne divák o ději jen malinko přemýšlet nebo zapojí logiku, bude ho to nepříjemně pálit. Na druhou stranu tenhle kousek od uznávaného kameramana Andrzeje Bartkowiaka asi nebudou vyhledávat ti, kteří po večerech recitují Hamleta. ()

Reklama

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Nebyla to žádná sláva. Jet se krom úvodního seskoku ze střechy budovy dooolů po patrech ani moc nenadře, protože o rovnocenného protivníka do konce filmu ani nezakopne, a DMX je tak uvědomělý zloděj, že na konci prohlásí, že si musí jít na pár let sednout do lochu... Občas to mělo i nějaké světlejší momenty, ale rychloposuv byl hlavně ve střední části můj nejlepší kamarád. *** Nevýrazné, zapomenutelné... ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Trochu to nadhodnocuji čtyřmi hvězdami a to čistě kvůli Tomu Arnoldovi, který by si za tuto roličku zasloužil opět další spin off. Jinak vše ostatní, krom elementů průměrného ryze akčního filmu, stojí za vyližpepu. Etnický film, kdy se mezi sebou vražděj za rytmu hiphaphopu černoši a žluťoši, na sebe vrší neskutečně mnoho patosu a nelogických kravinek, že to nelze brát jinak, než komedii. Ale bavil jsem se výborně. Některé akce také docela ušly. Za nejlepší považuji asi tu na zápasech v podzemních garážích. ()

Attta 

všechny recenze uživatele

Hoši v Hollywoodu to už pěkně přepískli. V podstatě jsem chtěl dát odpad, ale když jsem se zamyslel, tak jsem se u toho dost pobavil a tak dávám alespoň jednu hvězdu. Nevím jak vy, ale já si prostě detailů všímám, a tak když vidím, že v jedné scéně leje jako z konve tak moc, že plešky tuctových herců jsou jako zrcadla a hned po střihu je všude sucho a herci jsou suší jak pepř, tak není něco vpořádku. No abych to zkrátil, takových seků a zbytečných filmových chyb by se nikdo nedopočítal, protože ji je tam jako much a z té spousty amerického klišé je mi už pomalu nablití. Místo toho abych si kousal nehty, tak jsem se jen prostě smál přitrouble udělaným scénám a dialogům. Takový film je škoda točit a ještě větší škoda je ho sledovat! Totálně Nedoporučuju! Jednu ironickou hvězdu tedy dávám za to jak jsem se nasmál. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (17)

  • Obsazení Marka Dacascose bylo podníceno výsledky hlasování fanoušků na webu Jeta Liho, kde se jich ptali, koho by chtěli vidět v souboji s Jetem. (POMO)
  • V momentě, kdy se Daria (Gabrielle Union) dostává z vlaku a kráčí po kolejích, má na nohou lodičky. Avšak o chvíli později, kdy prochází vraty, jsou podpatky pryč. (Conspi)

Související novinky

Návrat Street Fightera

Návrat Street Fightera

10.09.2007

Ne, teď nemáme na mysli filmovou sérii se Sonnym Chibou, kterou proslavili hlavně Tarantino a Tony Scott, když v úvodu Pravdivé romance nechali Patricii Arquette obsypat Christiana Slatera popcornem… (více)

Reklama

Reklama