Reklama

Reklama

We Are Still Here

Trailer 1

Paul a Annie sú zdrvení zo smrti ich syna, ku ktorej došlo pri autonehode pred dvoma mesiacmi. Odsťahujú sa do nového domu, ktorý sa nachádza na pokojnom mieste, aby tam začali nový život. Onedlho však zistia, že si nevybrali dobre, lebo dom má temnú minulosť a v jeho pivnici striehne temnota. Oni ako aj ich blízki priatelia, ktorí ich prišli navštíviť, sa ocitnú vo veľkom nebezpečí. Nie je to ale iba temnota, ktorá ich naozaj ohrozuje... (Astaroth12)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (178)

verbal 

všechny recenze uživatele

Když nám ten trapný ťaman v Inshitdiousech standardizoval do strašidelných baráků jen bandu vyteplených, úděsně nudných až otravných skřípopantů, vrzdveřníků a trubkohuků, co se během filmu objeví pouze jako rozmazaná šmouha v koutě, mastná, tlemící se skvrna na stropě či bordel ve dřezu a vyděsí akorát tak nešikovné, sexuálně dezorientované instalatéry a malíře pokojů, všichni se začali na téhle homobubací vlně vozit a zdálo se, že je tento žánr kompletně v prdeli. Pardon, chtěl jsem říct „vyčpělý“. Naštěstí není. Pořád existují mačo heteráci, co to umějí udělat s hnusnýma, do křupava propečenýma mrtvolama, které se nebojí naprudko a dlouze ukázat a tu odpudivou blondýnu přinutí ječet ne proto, že „hrůzyplně“ ukápla špatně těsnící baterie nebo se esoterickým průvanem pohnulo s „příšerným“ to zaskřípáním houpací křeslo, ale proto, že nějaký opravdu strašidelný humusák nejprve pořádně bafnul a pak žhavýma rukama vyprstil jejímu kolíkovi oči a vyrval střeva. Jsem rád! ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Teda Geoghegan toho za sebou moc nemá, nebo aspoň nic, čím by se mohl chlubit, ale tímhle filmem se to docela mění a je to opravdu změna k lepšímu ? Rozhodně ano, moc se mi na filmu líbilo, že vlastně až na dvě postavy v tomhle hráli samí herci po čtyřicítce. Jak noví nájemníci, tak i jejich přátele a jejich syn s přítelkyní, mi přišli ohromně sympatičtí, což se u hororů nestává moc často. Za pochvalu stojí, také retro oblečení, muzika, šaty a auta. Atmosféra od začátku až do poloviny byla naprosto zničující, níčili mně ty dlouhé záběry, to pomalé vyprávění a od poloviny kdy nastává obrat o tři sta šedesát stupňů, sem už měl nervy totálně v háji a jen odevzdaně koukal. Ten obrat, který je tu docela dost vytýkán, na mně působil až nečekaně dobře, je fakt že se tímhle pečlivě budovaná atmosféra v první polovině vytrácí, ale jedině takhle to mohlo celé skončit. Masky, gore a efekty místy sice působili lacině, ale možná to byl záměr, takže to lze i odpustit. Jak řekla jedna z postav staré domy občas vržou, nedovírají se dveře, padají obrázky a občas, ale jen občas někoho slyšíte, ale staré domy tohle přece dělávají, takže se neni čeho obávat že ? ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Manželský pár sa po smrti syna nasťahuje do prekliateho domu, v ktorom nie sú celkom sami, v pivnici totiž číha rodinka spálených duchov. Čakal som skôr, že to bude o atmosfére alebo o ľakačkách, ale napokon som sa splietol. Takže mierne atypická duchárinka, v ktorej prekvapivo zohraje dôležitejšiu úlohu gore ako nejaké strašenie - veď pohľad na nejaké zadymené spálené mŕtvoly už sotva niekoho vyvedie z miery. No na to si treba pekne dlhú chvíľu počkať, napriek tomu, už len pre ten sympatický masakrálny rozstrel v závere, sa to pozrieť oplatí. Je však z toho cítiť poriadne obmedzený rozpočet. Ďalší problém - herci / postavy. Ja osobne som k nim nenadobudol žiadny vzťah, max. negatívny, lebo neviem, ktorá z nich bola protivnejšia. Slabé tri - 5/10. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Těžká stará škola tenhle film.Precizní masky a hutnou atmosféru sklepa, kde straší a hlavně vraždí opravdu hutní bubáci bohužel strašně kazí laciná kamera, příšerně vybraní herci a celkově hrozně amatérsky působící look.Je sice úctyhodné, že s tak mizerným produkčním zázemým dokázali tvůrci natočit poměrně děsivý a průměrný horor, ale já ten mizerný vizuál víc jak na 3* nepřekousnu a finále bylo zase totálně na vyliž prdel.Dejte Geogheganovi víc peněz, digitální kameru a strčí 90% dnešních hororů do kapsy.59%. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Kto sa v tom nevyzná, pomyslí si, že ide o zabudnutý klenot z roku 1977 a až dodatočne zistí, že toto retro vzniklo v r. 2015. Po vizuálnej (a inej) stránke je to ale skutočne (až desivo) presná kópia filmových postupov zo 70. rokov. A originálna. Vskutku. Už tým, koľko hororových pod-žánrov stihne za hodinu a dvadsať minút vystriedať. Duchov! Prízraky! Temné entity! Fanatické mestečko túžiace po krvi nevinných! Posadnutie diablom! Ponožku v ústach! Proste hardcore. Strašne krvavé a nekompromisné k postavám. Taktiež však silno atmosférické. Za mňa superšupa, nepochybne za plné 4*. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (6)

  • Vytvoření make-upu pro duchy Dagmarovy rodiny trvalo 2 hodiny. Hodinu jej pak odstraňovali. (hladass)
  • Paul Burgess, který hraje Billyho Dee, je pastorem v kostele ve městě, ve kterém se film natáčel. Navíc jeho dcera, Zorah Burress, hraje ducha dívka Fiony Dagmarové. (hladass)

Reklama

Reklama