Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elizabeth pracuje ako testujúca užívateľka novej "web chat" siete The Den. Počiatočná nuda spojená s komunikáciou s akýmkoľvek užívateľom alebo užívateľkou z celého sveta sa razom mení po zmiznutí jej priateľa Damiena. Keďže polícia je bezradná, Elizabeth sa púšťa do hľadania svojho partnera za pomoci kohokoľvek, online pripojeného na novovytvorenej sieti. S odstupom času si však začína uvedomovať, že to ona sama sa ocitla v pasci. Je skutočne pripravená postaviť sa tvárou v tvár narušenému psychopatovi? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

A.Fish 

všechny recenze uživatele

Tak takhle nějak vypadá stoprocentě využitá stopáž, která je nejenom blahodárná ale taky po celou dobu nenechá vydechnout a ještě se stupňuje. Nejsou tu žádný zbytečný kecy ani hluchá - zívací místa. The Den je již několikátý takto zpracovaný film, který jsem viděl a musím říct, že mě toto zpracování stále baví a vůbec tu nehodlám šetřit hvězdama a remcat. Konec ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Nevím. Chatovací forma už byla jen úniková cesta z celého toho found footage bludiště, kde si každý udělal nějaký zářez se svým vlastním "originálním" pojetím. The Den nabízí již zmíněnou formu chatu přes stránku ve stylu Chatroulette, s níž si vytvořil pár možností, jak zapůsobit. Ovšem něco podobného už jsme tu měli a to právě v Megan Is Missing a těžko se mi říká, který snímek byl lepší nebo horší. Je pravda, že tento měl atmosféru možná o trošku mrazivější a frekventovanější. I přes neustálé vyjadřování se na webkameru s podivem příběh tolik neztrácí na srozumitelnosti a pořád se má co dít. Tím si určitě u každého polepší. ()

Reklama

stration 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavá a příjemná jednohubka. Web kamera nepůsobí tak hrozně jak jsem čekal, herci celkem ujdou a o napětí taky není nouze. Mám akorát lehčí problém s koncem, který je hodně přepísknutý, o pravděpodobnosti radši psát nebudu vůbec. Pointa je potom celkem úderná, ale jak říkám, dost na hraně reality. Jako alarm a varování snímek ale působí dostatečně a nejednoho diváka určitě napadnou myšlenky, co právě dělá jeho dítě, které se právě vrátilo ze školy domů a zapnulo notebook s tím, že si jenom pokecá s kamarády a možná najde i nějaké nové... ()

tron 

všechny recenze uživatele

Pozoruhodné vizuálne spracovanie (pre každého, kto nevidel napr. Odobrať z priateľov). Ľahký nadpriemer: relatívne sympatická hlavná hrdinka, spomínaná originálna „četová stránka veci“, občas znepokojivý krvavý výjav (je toho málo, ale to, čo tu je, stojí za to, je to intenzívne a naturalistické), nekompromisný koniec a viacero tvrďáckych nápadov. Za mínus by som označil rôzne dramaturgické naschvály od scenáristov, ktorí si evidentne radi uľahčujú robotu (takže v celom meste všetko rieši jeden jediný policajt a niečo zlé sa stane práve v tej sekunde, čo hrdinka na dve sekundy odvráti zrak od monitora) ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Videl som viacero filmov,ktoré sa odohrávajú na sociálnej sieti a internete.A práve tento radím za jeden z najlepších vo Found footage hororoch.Naozaj som sa bavil,celé to bolo točené cez web cameru a aj preto to bolo zaujímavé a myslím že aj super spracované.Vraždy boli krvavé a gore bolo využité v dostatočnom množstve.Atmosféra hustla každou scénou a aj napatie naberalo na obrátkach.A na ústrednú postavu sa velmi dobre pozeralo a aj bola sympatická aj ako herečka bola dobrá.Len jediné čo ma troška nasieralo bola v niektorých miestach neskutočne roztrasená kamera až ma to znervozňovalo. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • V súbore, do ktorého si Elizabeth (Melanie Papalia) zapisuje vykonané videochaty, je zapísaná aj osoba z Českej republiky. (Marceloo)

Reklama

Reklama