Reklama

Reklama

Na návštěvě

  • Česko The Visit (více)
Trailer 1

Becca a Tyler jedou na týden k prarodičům na odlehlou pensylvánskou farmu, kde brzy zjistí, že se staršími příbuznými něco není v pořádku. V domě platí podivná pravidla a jejich chování je stále děsivější. Děti musí vzít rozum do hrsti, aby se vrátily domů živé. (Magic Box)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (600)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $5miliónovTržby USA $65,206,105Tržby Celosvetovo $98,450,062Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,660,934Tržby za predaj DVD v USA $3,256,132║ domáce video od Shyamalana, ktoré je ďaleko pozerateľnejšie než x ďalších, čo ročne vzniká, hlavne s tou hororovou tématikou, tu sa pekne pohral z očakávaniami a ponúkol, príbeh s pevnými nohami na zemi, z časti aj uveriteľný, dejom ktorý na daný druh filmu neponúka nejaké zbytočné nudné pasáže a necháva diváka v napätí a očakávaniach, v pohode priemer /60%/ ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Rozhodně zajímavý. Přeci jen ta zápletka jak dvě děti s kamerou dokumentují týdenní návštěvu u neznámých, narušených prarodičů je nevšední, přičemž nikdo z ústřední čtyřky (plus matka) není herecký dřevo a Shyamalan už je prostě dost zkušený režisér na to pravidelně krmit diváka znepokojením z mála. Logicky pak ale čekáte na nějaký velký odtajnění, zadostiučinění, děs a masakr, což podle mě moc nepřišlo. ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Ano, je zpět. A ano, dělá to radost větší, než u kohokoliv jiného. Found footage kocept vydřený do poslední kapky, mistrovská práce se stupňovaným napětím a epesní double finále, kde to ložnicové téměř hledí do očí tomu z [REC]. Ale především (a o tom to, jak to obvykle u kvalitních hororů bývá) fantastická ústřední dětská herecká dvojka. Nepamatuju hrdiny, na kterých by mi tak záleželo, tak moc jim držel palce a tak silně si to s nimi prožil. Příště houšť a bude to za čistou spokojenou palbu. 4 a ½. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Udělal jsem chybu, že jsem nemrknul do komentů. Vědět, že jde o FF, neztrácel bych s touhle ptákovinou čas. To ale byla blbost! Celý film sledovat dva spratky, jak plkají o ničem a vyslýchají nebo šmírují prarodiče, co jsou evidentně na hlavu. K čemu tam sakra byla ona báječná trouba na pečení? Já bych věděl, tvůrci filmu ne. Hloupý film, u kterého jsem se sice v poslední čtvrtině vydatně zasmál, jenže jsem čekal strašení. Naprostá ztráta času a 1* z milosti, i když je to spíš odpad. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi to poměrně dost, hlavně obě děti fantasticky hrály a holka navíc byla velmi symaptická, starší ségra, jakou by si přál každý kluk. Zvrat před koncem sice nebyl nijak překvapivý, ale to vůbec nevadí, důležitá je atmosféra a to, aby divákovi na postavách záleželo. "Zlato, budeš tak hodná, vlezla bys do trouby a vydrhla ji?" ()

Galerie (20)

Zajímavosti (14)

  • Když Tyler (Ed Oxenbould) mluví o své hudbě, nazývá sám sebe Tyler the Creator. Tyler the Creator je ve skutečnosti černošský rapper, jehož texty písní lze označit za lyrické hororové příběhy. (Alfréda)
  • Fotoaparát, který zústane v obývacím pokoji, aby sledoval přes noc babičku, je typu 60D. Ten se ovšem sám bez jakékoliv akce vypíná po 12 minutách nahrávání. Nahrávat s ním je tedy nemožné. (hansel97)

Související novinky

M. Night Shyamalan zažívá malý comeback

M. Night Shyamalan zažívá malý comeback

20.02.2023

Jakkoli to po tragické sérii ještě tragičtějších filmů Stalo se (2008), Poslední vládce větru (2010) a Po zániku Země (2013) nevypadalo, známý režisér M. Night Shyamalan (Šestý smysl, Vyvolený) přece… (více)

Shymalan se vrací k hororům

Shymalan se vrací k hororům

27.08.2015

M. Night Shyamalan (Šestý smysl, Vyvolený) se pokusil o výlet do blockbusterových vod a moc se mu tam nedařilo. Poslední vládce větru a Po zániku Země sice nelze označit za propadáky, což je v… (více)

Reklama

Reklama