Reklama

Reklama

Jigsaw

  • Česko Příchozí (více)
Trailer 1

Zohavená těla se začnou objevovat na různých místech ve městě. V průběhu vyšetřování všechny důkazy jednoznačně ukazují na jednoho muže: Johna Kramera. Jak to jen může být možné? Muž zvaný Jigsaw je totiž více než 10 let po smrti. Pokračování známé hororové série SAW je tu znovu.... Těšte se, budete se bát. (Vertical Entertainment)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (377)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Další Skládačka v nekonečné řadě nepřináší samozřejmě opět nic nového, jelikož celá série je postavená na tom, že několik obětí se snaží dostat z nastražených pastí, což se jim většinou nepovede. A to je dobře, jinak by si toho divák moc neužil. Objektivně tedy šedý průměr, co by si zasloužil 2*. Pokud vás ale baví, jak hříšníci bojují o život, pak si tuhle oddechovku užijete i s tím, že je koneckonců jedno, kdo za smrtící hrou stojí. Řetězy, pily, kyselina, ocelové struny, sýpka a jedna patrona pro dva. Řemeslně je film na skvělé úrovni, byť gore není nijak extrémní. Samostatnou hvězdu si ovšem zaslouží závěrečný laserový květ. Ano, je to stále dokola a těžko asi už bude jiné i do budoucna. Mně to ale nevadilo, páč jsem věděl, do čeho jdu. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Vizuál prvý krát od jednotky vyzerá sviežo a nie ako direct-to-dvd pokračovanie. Scenár je síce uhladenejší a prehľadnejší ako predošlé pokračovania, ktoré vždy pokračovali, kde skončil diel predtým, stále je to ale o tom istom a tú záverečnú vysvetľovačku sme v menších obmenách videli už minimálne tri krát. Za mňa je celá séria azda s výnimkou jednotky iba zbytočným torture pornom a nechápem, ako si čosi také získalo takú popularitu. Som zvedavý, čo nám o tom o 20 rokov povedia sociológovia a filmoví vedci. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

"Spravodlivosť neexistuje." - "Odteraz bude. Lebo budeme hovoriť v mene mŕtvych." Saw nikdy nebola moja obľúbená séria. Najlepšia bola jednotka a aj tú vnímam ako snaživý, ale priemerný krvák. Nasledujúce diely ponúkli nechutné, presvedčivo naturalistické gore, ale nesedel mi afektovaný, alibistický Jigsaw a celkovo mi to pripadalo proste len ako zámienka pre gore festival, čo ma moc nevzrušuje. 7-ročná prestávka však sérii zjavne prospela (aspoň v mojich očiach). Je to taká „Saw klasika“, ale jednotlivé pasce ma bavili, postavy boli celkom fajn (obete, policajti, zamestnanci márnice), gore nechutné a značne ma potešil prekvapivý (a drsný, ale to je samozrejmé) koniec. Dokonca aj Tobin Bell sa mi tentokrát páčil. Ale palec dole za neuveriteľné náhody (aká je šanca, že by sa predmety zabodávali všade naokolo, len nie – až na pár neškodných drobností - do nich?), obdivuhodnú neschopnosť postáv (pochopil som to správne, že boli celý čas zavretí v stodole, kde stačilo vylomiť dve tri trápne laty a ujsť?) a nelogické správanie (tínedžer nemá výčitky svedomia hodiť na svojich mŕtvych kamošov najväčšie svinstvá, ale kvôli neznámym ľuďom, ktorých nikdy v živote nevidel, riskuje vykrvácanie). A neprestáva ma fascinovať predstava, ako ten týpek stále majstroval všelijaké pasce. „Tááák a teraz sem dám klinec a keď chlapík padne, zabodne sa mu to do oka.“ ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Miluju tuhle sérii už od prvního dílu. Když se dostalo ven, že bude i 8. díl, nemohl jsem tomu uvěřit a těšil jsem se jak malej pičus. Po 7 letech tu tedy máme konečně další skládačku, ale po skončení cítím obrovské zklamání. Čekal jsem opět vraždy, při kterých budu zase přizavírat oči, pasti nejsou vůbec tak super, jako v předešlých dílech, Gore prostě slabé, postavy mi byly u prdele. Byl jsem si téměř jist, že po 7 dlouhých letech čekání, nám naservírují brutální podívanou a ono nic. NEJSLABŠÍ DÍL ZE SÉRIE. Škoda, tohle asi pro mě zůstane jako největší zklamání pro rok 2018 !!! ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Z Pily je teď Vykružovací pila, ale kruh se ještě evidentně zdaleka neuzavřel a mačkání dávno vyšťaveného citrónu urputně pokračuje. Ne, že by to bylo úplně na kyselé xichty, ale připadalo mi to, jako by se scénárista snažil deseticentimetrovým šulínkem umrdat dvoumetrovou babu. Dělal sice rutinérsky ramena, ze všech sil se stavěl na špičky a vypínal srolovanýma ponožkama vycpaný rozkrok, avšak když došlo na věc, holka se jen soucitně usmála a řekla, že esteticky proti tomu vcelku nic neměla, ale ať už jí příště nevolá, protože se teď musí skáknout dorazit salátovkou. Já se musel dorazit jedničkou. Prostě takové pěkně vypadající a vcelku odsejpající ždímání dávno suchého hadru s nedostatečně doPilovaným zvratem pro mongololidi, málo syrové, s až směšnou digitální brutalitou v nenápaditých nástrahách, nedomrlé a krátké, takže to o géčko ani neštrajchlo a z takto mohutné značky se jen tak povrchně vylízat nelze. Je to přesně na 2,500012474156289 hvězdy. ()

Galerie (118)

Zajímavosti (14)

  • Pred uvedením do kín spoločnosť Lionsgate začala kampaň, v ktorej za darovanie krvi človek dostane lístok do kina na tento horor zdarma. Spoločnosť sa chcela postaviť za LGBT osoby (lesbická, gay, bisexuálna a transrodová komunita), ktoré majú v Amerike vo väčšine prípadov zakázané darovanie krvi. (Marceloo)
  • Celosvětová premiéra proběhla 25. října 2017 v Moskvě. (Varan)
  • Scénář k filmu byl dokončen v únoru 2016. (ČSFD)

Související novinky

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Na třetí Cloverfield si počkáme

Na třetí Cloverfield si počkáme

09.12.2016

Filmy z thrillerové antologie Cloverfield (Monstrum a Ulice Cloverfield 10) měly v únoru dostat nového kamaráda. Ze sci-fi God Particle, v níž se posádka vesmírné stanice potýká se zmizením Země, se… (více)

Kdo natočí osmý díl Saw?

Kdo natočí osmý díl Saw?

15.07.2016

Velké značky v Hollywoodu prakticky neumírají. Dokud na něco diváci slyší, točí se další a další díly, takže vás asi nepřekvapí, že bude pokračovat i Saw. Hororová série, jíž nastartoval James Wan (V… (více)

Reklama

Reklama