Reklama

Reklama

Když už si Arthur Bishop myslel, že nechal svou vražednou minulost daleko za sebou, unesl jeho nejobávanější nepřítel jeho životní lásku. Nyní je nucen cestovat po celém světě, aby spáchal tři naprosto nemožné atentáty a udělal to, co umí nejlépe: spáchat je tak, aby vypadaly jako nehody. (Freeman Ent.)

Videa (13)

Trailer 4

Recenze (292)

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Áčkově se tvářící béčko, které si vás absolutně ničím nezíská. A to ještě navíc většina těch super áčkových scén byla už v traileru. Akce není špatná, Statham se snaží, ale stupidní scénář ani řadu nelogičností nemůže nijak zachránit. Tommy Lee potěší, ale všeho všudy je ve filmu jen pár minut - zřejmě nějaký nový trend. O třídu horší než jednička a o dvě třídy slabší než většina stathamovek. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ani druhý zabijácký Mechanik se nevyhnul zbytečnému žvanění, ale nebylo ho tolik, jako v předchozím díle. Jakmile se film přes ty hluchá místa s konečnou platností přenesl, navázal na výbornou úvodní sekvenci a nabídl klasickou stathamovku se vším, co k tomu patří. Jen tu Jessicu bych vyměnil. Hezká holka to sice je, ale tady to její hraní nestačilo ani na akční béčko. 70% ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Pokud chce Bishop (Jason Statham) zachránit Ginu (Jessica Alba), musí pro Craina zabít tři lidi, aby to vypadalo jako nehoda... Ve filmu jsou k vidění atraktivní lokace (Rio de Janeiro, Thajsko, Malajsie, Sydney a Bulharsko), Statham má stále charisma i fyzičku, příběh je plný logických chyb a akce není dobře nasnímaná a je špatně sestříhaná. Tommy Lee Jones a Michelle Yeoh jsou docela nevyužití. Zajímavý thajský herec Vithaya Pansringarm se objeví ve třech scénách pouze na pár vteřin jako dozorce v malajské věznici. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Obrovská škoda s obsazením Albi, pač nebýt té její směšné úvodní scénky a vlastně celkově jejího vstupu do děje akčňáku, dám pět hvězd! Pro mě mnohem lepší zážitek než u jedničky. Jason je nekompromisní, mnohem nasranější a drsnější než jak jsme si ho pamatovali... Akční scénky nadupaný! Myslím si, že dnešní mladí kluci, kteří v sobě mají ještě něco málo z té naší osmdesatkové devadesátkové krve musí slintat blahem, stejně jako já tenkrát u pecek Van Damma, pač já si mechanikovo vzkříšení vychutnal podobně třeba jako kdysi Dvojitý zásah! Obrovská spokojenost, jen trochu smíchu za Jessicu... 80% ()

choze 

všechny recenze uživatele

Jednička mě k smrti nudila, dvojce aspoň uznám nápaditou choreografii akčních scén s několika cool momenty. Obvykle když Statham někam zpomaleně skáče, ale i ten úvodní atentát v bazéně nad městem byl cool, samozřejmě se to neobejde bez nějaké té ohavně digi exploze... Všechno mezi tím je vata bez byť jen špetky napětí a Tommy Lee Jones nastoupí příliš pozdě. ()

Galerie (135)

Zajímavosti (6)

  • Sovietsky pamätník v Bulharsku sa nenachádza neďaleko prístavného mesta Varna, ale v horách, zhruba 300 kilometrov od pobrežia Čierneho mora. (MikaelSVK)
  • Kredit režisér druhého natáčecího štábu sdílí Vic Armstrong a Allan Poppleton, který na filmu ještě pracoval jako koordinátor kaskadérů a soubojů. (Rominator)

Reklama

Reklama