Reklama

Reklama

Když během prohlídky tajné podzemní věznice dojde k výpadku proudu, agenti Toria Boon (Cortney Palm) a Jae Novak (Cody Longo) skončí v ohrožení života ze strany armády uprchlých trestanců. Jedinou nadějí na cestu ven je sestup do nejnižšího patra, přezdívaného Peklo, jež obývá tzv. Pět ďáblů – nejhorších zabijáků, potenciálně vládnoucích nadpřirozenými schopnostmi. Pouze oni jim teď ale mohou pomoci přežít. (Raziel_cz)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (23)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

"Death House" predviedol takmer k dokonalosti dotiahnutú ukážku klamlivej reklamy, keď sa prezentoval ako ultimátny hororový projekt drsného názvu (ha-ha), so scenárom Gunnara Hansena (ktorému ale stvárnenie Leatherfacea automaticky nedalo kreatívny patent) a s plejádou expendables-of-horror mien (z ktorých má však väčšina kvôli rozpočtu len mini-cameo). A komu nebolo jasné, že pôjde o regulérne trashové béčko hneď, stačilo pozrieť na trailer neskôr. Ja ale nemám problém hodnotiť ho pozitívne, pretože som nereálne očakávania k tomu nemal a malým, nedotiahnutým, hororovým nonsensom nepohrdnem. Obzvlášť keď si to v hlavnej úlohe drží Kanea Hoddera a v niektorých momentoch ponúkne šťavnaté hororové výjavy. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Candymana Todda hned v první minutě viděti - v dobrý horror doufati a na něj se těšiti. To jsem ale ještě netušil, o jakou psychedelickou anarchii nakonec půjde. Nebudu to prodlužovat - tohle jsem opravdu, ale opravdu nepobral. Ale i tak jsem na to čuměl vcelku se zájmem, zvědav co z toho pojde... totiž vzejde. Několik záběrů bylo zajímavých, několik ženských pěkných, ale tipuju že scénárista, rejža i střihač byli na tripu. A nebo jsem už fakt vylízaná lopata. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Niekoľko "špičkových" aktérov, na úrovni "céčkového", filmárskeho levelu, sa ocitlo v tomto, vďaka podaktorým gore scénam, (nadnesene povedané) excelentnom exploitation, a tak je naozaj na škodu diváka, že sa "Death House", naplno rozbieha až v záverečnej polhodinke. Tak či onak, toto si aspoň priemerné hodnotenie v rámci subžánru, určite zaslúži .. ()

Trevor odpad!

všechny recenze uživatele

Ak polovicu filmu strávite tým, že sa hráte s mobilným telefónom a pozriete si dokonca radšej sponzorovaný príspevok na Instagrame ako by ste sa sústredili na dej filmu, zrejme to vypovedá veľa o jeho kvalite. Nech si milovníci hororov tvrdia čo chcú a nech sa stretla akákoľvek "guru" zostava hororu, tento výtvor tromfol ešte aj produkciu štúdia Asylum a napriek tomu, že hodnotenie odpad udeľujem sporadicky, prvému tohtoročnému sa nevyhnem, ani keby som sa akokoľvek snažil. Harrison Kováč rovnako ako všetkých svojich filmoch opäť nesklamal a svoju latku drží naďalej vysoko. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Chlápek a ženská jsou na prohlídce jakéhosi zařízení kde se upravují vězni. Během návštěvy, ale dojde k sabotáži a oni se z tama snaží dostat a jelikož to vrchem nejde (nebo nechtějí) musí jít spodem kde jsou jacýsi vězni , kteří mají nadpřirozené schopnost a vypadají jako by si odskočily z Vetřelce. Ten film je divný od začátku do konce kdyby se to drželo jen té vzpoury bylo by to v pořádku, ale režisér tam pak začal dávat takové blbosti jako lidi vyslečené z kůže žeroucí maso, kteří křičí ´´Už nechceme být vysvobozeni,, a tím koncem to pohřbil úplně. Co se zdá dá ocenit je brutalita na, které se režisér vyřádil na to asi padl celý rozpočet takže scénář asi neměly tak, že zabezpečení v případě výpadku proudu spočívá v tom, že je tam zabije plyn opravdu originální, který si sami do sebe pustí dále z 5 vězňů , kteří jsou zde prezentováni jako nějací kingové umřou 2 na počátku vzpoury ostatní dva jsou úplně zbyteční a nic nepředvedou a pouze jeden se dostane až na konec a korunu tomu nasadí to, že vojáci nosí ty zbraně jako postižení a chlápek a ženská mají neomezenou munici do revolveru (pochopil bych kulomet nebo samopal, ale revolver) a v průběhu filmu ani jednou nenabijou a dokonce ani z těch zraní nelétají náboje (asi nějaký jiný typ zbraně). Je to lepší jak Baskin 40 procent . ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu zazní skladba „Looking Down the Barrel of Today“ od metalcorové kapely Hatebreed. (pornogrind)
  • Ranné verze scénáře obsahovaly scény a dějové linie původně určené pro sérii Saw. (Raziel_cz)
  • Spekulovalo se, že by si ve filmu měl zahrát Robert Englund, podle jeho vlastních slov ale nikdy ani nedržel v ruce scénář. (Raziel_cz)

Reklama

Reklama