Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtrnáctiletá fashion bloggerka Viktorie si musí po smrti matky vybrat, zda žít v dětském domově nebo na malé vesnici s otcem, kterého nikdy neviděla. Venkovské prostředí na ni zpočátku působí jako zoo plné exotů, kteří jsou sice zajímavou náplní pro její blog, ale žít se s nimi nedá. Její otec navíc úspěšně vzdoruje všem pokusům o převýchovu a raději se věnuje své praxi zvěrolékaře a poklidnému popíjení s kamarády. Do rodinného souboje je postupně zatažena celá vesnice i sociální pracovnice, která hrozí násilným rozdělením nově vzniklé rodiny. A to právě ve chvíli, kdy Viktorie kromě vztahu k otci nachází i první lásku... (Indigo Film)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (270)

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

Anna Kadeřávková je zkrátka exkluzivní zbožíčko, o tom žádná. Ostatně už v klipu Čechomoru byla kouzelná. Ale tady navíc dokázala, že umí zahrát stejně dobře hodnou holku jako otravnou rozmazlenou fiflenku. Bohužel na celý film to nevystačí a ani ty náznaky komedie jsem nikde nenašel, tak šup s tim do průměru. Ne do čistého průměru, ty do očí a uší práskající reklamy a účast Dominiky Myslivcové (kterou jsem nejdřív považoval za Pornellu Kaprovou což je podobná sorta), jo ta to zabila definitivně. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Příběh o měšťácké fifleně, kterak k rozumu přišla a svého manekýna i na venkově našla. Námět hledání cesty a vzájemného porozumění mezi dcerou a otcem by byl fajn. Jenže je to takové uspěchané a přehnaně přidrzlé. Zpočátku je "Ví" tak na facku, až mne vytáčelo, že ji pořádně za svou drzost neschytala. Potom se najednou časové období střídá po pár minutách a režisér diváka nechává jen tápat a domýšlet si, jak postupně se vztahy vyvíjejí. V tom to mělo dle mého největší slabinu. ()

Reklama

troufalka 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že podle plakátu a názvu jsem čekala další romantickou slátaninu, ale nakonec jsem byla příjemně překvapená. Byť se dá příběh označit za současnou červenou knihovnu s jasným scénářem a předvídatelným koncem, má film zajímavé momenty, které vnímám jako přísliby lepších časů. Povedlo se výstižně vykreslit jak Viky, tak i jejího tátu a tetu starostku, pobavila mě figura ztvárněná Kateřinou Hrachovcovou (bavila jsem se, jak jí Viky utřela ...) Byť je mi svět blonďatých bloggerek s umělými řasy na hony vzdálený, nebyl Andílek film nepříjemný, dokonce jsem se bavila. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

No... i když jsem při tomto "pokusu" o ultra moderní řachandu vybalovala kufry z dovolené, skoro všechno jsem pochytila. Bohužel. Se zaujetím jsem pak sledovala především titulky, abych se dozvěděla, kdo je za tím skvělým a veskrze vtipným scénářem. Překvapili: dokonce čtyři jména; tak snad mají dohromady IQ aspoň do stovky. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Já mám Annu Kadeřávkovou rád, je sympatická, hezká a má tuze příjemný hlas. Roli namyšlené husičky zvládla slušně, Pavel Řezníček podává rovněž vždy sympatický výkon. Nenásilná a nenáročná oddechovka, jež obsahuje jen pramálo trapností aneb další pohádka na téma napravení zlobivé dcery/zkrocení zlé ženy apod. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Anna Kadeřávková (Viktorie) na své instagramovém účtu prozradila, že během natáčení byla nemocná a některé scény natáčela v horečkách. [Zdroj: cervenykoberec.cz] (SONY_)
  • Adam Mišík (Tomáš) se kvůli roli musel naučit řídit traktor. (ČSFD)

Reklama

Reklama