Reklama

Reklama

Daredevil - Season 3

(série)
Trailer 2
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, 2018, 11 h 9 min (Minutáž: 46–55 min)

Tvůrci:

Drew Goddard

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Wilson Bethel, Vincent D'Onofrio, Joanne Whalley, Geoffrey Cantor, Jay Ali, Peter McRobbie, Danny Johnson (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Zatímco Wilson Fisk získává čím dál větší moc, zničený Matt Murdock se zvedá z životního dna a je připraven udělat pro ochranu Hell's Kitchen cokoli. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (87)

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

9/10. - A takhle končí jedna dokonalá seriálová trilogie! I přesto, že jsem při prvních dílech měl furt tu pachuť po ne až tak povedeném spin offu Defenders, který se odehráva mezi dvojkou a trojkou. Tak po pár epizodách mi pachuť opadla a nehorázně jsem se do seriálu opět zažral. Zničený Matthew Murdock hledající smysl života. Záporák Bullseye tu výborně šlape jako namazaný stroj a baví mě ho nenávidět jaká to je mnohdy svině. Wilson Fisk se vrací na plné obrátky. Hodně se mi líbilo prokreslování a agenta FBI Nadeema, a jak se jeho příběh vyvrcholí mě opravdu překvapilo. Celý zakončení Daredevila bylo důstojný, dechberoucí až emotivní. Otevřený konec či ne? Mě tento seriál takto bohatě postačil! Mistrkus na entou! ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál, který si drží svůj luxusní standart ve všech svých řadách. To se často nevídá, notabene televizní série o hrdinovi z Marvelu. Vždy mě na Daredevilovi fascinovalo, že nesází na nějaké superschopnosti, které z hlavního hrdiny nedělají nějakou nepřemožitelnou osobu, prostě je to normální chlápek, co má vybroušené smysly kromě zraku. Rány ho bolí, musí se dávat dlouho dohromady, únava se po pár minutách boje projevuje. Celkově na mě seriál v tomto ohledu působí nesmírně lidsky, ne přehnaně. Návrat Fiska potěšil, jeden z nejlepších záporáků, co jsem kdy mohl vidět. A Bullseye také zafungoval, pokud se dostaví čtvrtá série, tak bych ocenil nějaký propracovanější origin o jeho minulém životě (dostal podle mě minimum prostoru). Akční sekvence opět bezkonkurenční, ta bitka ve věznici, no, v rámci televizní tvorby absolutní TOP. Ale za nelepší postavu stejně považuji agenta Raye Nadeema z FBI, tu postavu jsem si oblíbil :( Konec opět epicky vyhrocený, už to chce další sérii. Jinak budu mít absťák. Za mě dávám 93 % ()

Reklama

Deyw

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

uz asi 6dilu se tam neco deje a kazdej se na neco pta a ten mu odpovida odpovedi typu: "kdyz sem byl malej tak jsem meli..." kecani o picovinach ktery by se veslo do 1-2dilu, nic zasadniho se nestane..jediny co si ztoho clovek zapamatuje je skvela one shot prison bitka + ta bitka v kanclu..jinak je to bida a des...a uz sem pekne nasranej ale uvidime dal..vse v puvodnim komentari. asi nejslabsi serka/ stejne dobra jako prvni - takze nic moc 3/5 - neni tu nic extra ()

Lexonka97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak já tento seriál miluji! Třetí série Daredevila je skvělé pokračování a ještě lepší ukončení seriálu. Poslední série si drží laťku stále stejně vysoko jako dvě předchozí a není pro mě nejlehčí určit, která z nich se mi líbila nejvíce a která nejméně. Zničený Matt Murdock hledající smysl života je perfektní! Foggy, Karen, Fisk a spousta dalších jsou výborně napsané postavy pozvedávající sérii a vlastně i celý seriál čím dál výš. Co se týče Dextera, měl jsem s ním chvíli problém, ale někdy po třetině série jsem si ho oblíbil a chci ho někdy vidět znovu. To samé platí i o Nadeemovi. Akce znovu perfektní, hudba znovu perfektní, scénář znovu perfektní,... prostě vše tu šlape tak, jak má. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Očekávaná třetí série je odlišná než ty dvě předtím, ale pořád vynikající. Spíš než typický Marvel, má seriál blízko k temným 90-tkovým Thrillerům, kde vládnou záporáci ( Kingpin má všechny pod palcem neskutečně) a potěší i nový záporák Bullseye. Matt Murdock je opravdu zničený v téhle sérii, přišel o vše, učí se znova bojovat, trénovat a získává zpět své schopnosti. Svůj oblek za celý seriál ani nenavlékne a po akční stránce nejsem až tak spokojen ( Krom scény z vězení mě nic moc nenadchlo), ale dávka zvratů, emocí, hutné atmosféry a působivých dialogů je zde dostatek, abych byl se třetí řadou nadmíru spokojen. 85% ()

Galerie (62)

Zajímavosti (22)

  • V jedné ze scén dá Vanessa (Ayelet Zurer) Wilsonu Fiskovi (Vincent D'Onofrio) do klopy saka růži (v angličtině „rose“). V komiksech je jejich syn známý jako kriminální lord s přezdívkou The Rose. (NiWi)
  • Wilson Fisk (Vincent D'Onofrio) v Mattových vizích nosí stejný bílý oblek jako nosí jeho komiksové alter ego Kingpin. (NiWi)
  • 11 a půl minuty dlouhá scéna bez střihu byla opravdu natočena na jeden zátah. Showrunner Erik Oleson prozradil, že tvůrci udělali pár skrytých střihů kdyby bylo potřeba, nakonec však nebyl žádný z nich potřeba. Charlie Cox a jeho dublér Chris Brewster se během scény několikrát tajně prohodily, nicméně i tak Oleson velmi ocenil výkon Coxe, který zvládnul natočit svoje akční scény, poté přejít do dramatického rozhovoru a poté opět do akční scény. (NiWi)

Reklama

Reklama