Reklama

Reklama

Daredevil

(seriál)
  • USA Marvel's Daredevil (více)
Trailer 4
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, (2015–2018), 34 h 56 min (Minutáž: 46–61 min)

Tvůrci:

Drew Goddard

Předloha:

Stan Lee (komiks)

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Vincent D'Onofrio, Jon Bernthal, Elodie Yung, Geoffrey Cantor, Toby Leonard Moore, Vondie Curtis-Hall (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(39)

Matt Murdock přišel jako malý kluk o zrak. Teď bojuje s nespravedlností ve dne coby právník a v noci jako superhrdina Daredevil v newyorkské čtvrti Hell’s Kitchen. (Netflix)

Diskuze

Pavka5

Pavka5 (hodnocení, recenze)

Wade W.

Myslím, že letos dostaneme tak maximálně Jessicu Jones.. a příští rok  Luke Cage a Iron Fist, pak The Defenders..no ti budou tak 2016/2017.. a pak tepvre bychom mohli dostat 2. sérii DD, jestli vůbec??? Takže souhlasím cca za 2 roky..

na příspěvěk reagoval Beckett51, Henk123

Uživatel Larrysbride smazal svůj příspěvek.

FaceMan

FaceMan (hodnocení, recenze)

Spoiler: V siedmej časti Stick vs Matt bol asi najkrajší fight zatiaľ, veľmi sa mi páčilo ako to mali nacvičené :)

BarryLyndon

BarryLyndon (hodnocení, recenze)

Já se těch posledních epizod tak bál, až mi přišly uplně nejlepší. :-D S Daviesem víceméně souhlasím ve všem, mimo ten závěr, protože to pro mne od devítky nabralo fakt grády. Který ale měly přijít o pár dílů dřív někde za půlkou jsem se fakt nudil. To ultrapomalé tempo asi není uplně pro každého, s tímhle dějem by se většina filmů vypořádalo za 10 minut, většina seriálů pak za jeden díl.
Ale objektivně podle mne nejde jít pod 8/10, ten seriál má neskutečný kvality, ale co ej boží je casting, jako sorry, ale tohle snad mimo Strážců Galaxie nakopává každej filmovej casting od Iron Mana, až mi přijde líto, že D´Onofria a Coxe takhle odstřelili v televizi, když si vezmu jak byl v tomhle ohledu zoufalej Spiderman, co by tam předváděli tihle 2, škoda mluvit. Upřímně, kterej komiksovej filmovej záporák to zahrál líp jako D´Onofrio, nikdo mne moc nenapadá. Rosario Dawson podle mne nej osudová žena pro superhrdinu taky za hodně dlouhou dobu, škoda že jí tam bylo tak málo, srovnejte si jí s takovou Portmankou, to je nebe a dudy (OK, na Hayley Atwell by to bylo asi vtipnější přirovnání). I Elden Henson a Scott Glenn skvělí, stejně jako černý reportér (ten z nemocnice Chicago Hope) tam sednul jak prdel na mísu. Viděl jsem nějaký debaty, jestli byla víc hot Deborah Ann Woll nebo Rosario Dawson, podle mne teda Ayelet Zurer! To ej podle mne prostě parádní SMILF (Supermans mom i like...)
Osobně mi mrzí, že mi až tak nesedlo to pomalejí tempo a některé díly jsem skoro jen poslouchal, ale celkově je to boží dílko, jenom tomu trochu chyběla ta lehkost Banshee. Panebože představte si Balla u komiksů, to by bylo žrádlo!!!

na příspěvěk reagoval pabulator

canucks333

canucks333 (hodnocení, recenze)

Šiesty diel bomba (začleňuje sa spolu s druhoua  prvou epizódou k tým najlepším) zataiľ je Daredevil jedna absolútne dokonalá jazda s prerpacovanými postavami a výborným dejom. Polka za mnou, polka ma čaká. Som napätý jak hovado...

na příspěvěk reagoval pabulator

Cech

Cech (hodnocení, recenze)

Už chápu to úžasné hodnocení, ten seriál je prostě parádní. Hlavně choreografie soubojů je propracovaná. Postava Matta Murdocka je neuvěřitelně sympatická a Kingpin prostě jedinečný záporák. Postava Fiska je ale opravdu opravdu hodně dobře vykreslená. Můj dojem po 5 zhlédnutých dílech.

na příspěvěk reagoval Henk123

pabulator

pabulator (hodnocení, recenze)

Starouš Stick zatím vypadá na jedinou postavu ke které bych si mohl vytvořit  nějaký vztah hned jak se objevil na scéně vybavil se mi  zesnulý David Carradine tomu by ta role sedla jak hrnec na prdel.

canucks333

canucks333 (hodnocení, recenze)

Ďalej diem pozerať zase zajtra,dúfam, že prijde aj na nejakú epizódu ktorá nám torchu zhrnie fakty a pretriedi postavy 

canucks333

canucks333 (hodnocení, recenze)

Štvrtý diel teda poriadne drsný, ale dobrý stále mi tam chýba viac priestoru pre Karen.. ale čaosm s ato hádam zlepší :) Zatiaľ bomba seriál teším sa na ďalšie diely

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

pabulator

jo v tom máš pravdu, tam je to umocněné hudbou, na rozdíl od Daredevila kde z té hlavy respektive ze zbytků hlavy jde větší část vidět

canucks333

canucks333 (hodnocení, recenze)

Tretí diel trochu málo vygradovaný, drsnosti tam bolo dosť ako aj myšlienok SPOILER objavil sa Fisk KONEIC SPOILERU a nástup Uricha je tiež clekom zaujímavý (aj keď mi tá postava úplne nešmakuje) 

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

LokiZombie

Na internetu je té scény (nebo byla) plná prdel.. Navíc sem řekl, jen co se mi z té scény líbilo nejvíc, ale pro někoho to může být problém uznávám, taky sem rád překvapený, co sem tam objeví dalšího.. a stalo se, že sem si to tu už náhodou přečetl SPOILER co udělal Kingpin tomu Rusovi, jak mu rozsekal hlavu o auto KONEC SPOILERU. Pokud to canucks333 vadilo, tak se omlouvám

na příspěvěk reagoval canucks333

canucks333

canucks333 (hodnocení, recenze)

Druhý diel krása, na jednej strane menej Karen :((( ale zato slušná dávka flashbackov a napätia, na konci som mal slzy an krajíčku, je to výborne vypointované, bitka s Rusmi úchvatne a zručne natočená.. zataiľ je to neskutočne dobrý seriál :)

pabulator

pabulator (hodnocení, recenze)

canucks333

Mě dialogy nevadí mnohdy jim dávám přednost před akčními sekvencemi,ale tady prostě nějak nedokážou vtáhnout jak bych si představoval seriál samozřejmě dosleduju sem zvědav jakým směrem se to bude ubírat.Dneska  je běžné,že první série  jen tak kokotuje (pardon koketuje) s divákem  až na hranu únosnosti buď přistoupíte na tu hru v očekávání něčeho skvělého a zklamání  nebere konce nebo a to málo kdy se postavy komplexně vyvíjejí  to mám  nejradši a v to vždy i naivně doufám. Jinak koho pohoršil tenhle můj zvratek dobře vám tak.

na příspěvěk reagoval canucks333

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

canucks333

Já mám za sebou zatím 5 dílů, hodnocení i komentář si nechávám až po celé sérii, ale zatím můžu říct, že to má dost dobře sepsaný scénář. Bojové sekvence sou perfektné to se musí uznat.. a hlavně vcelku realistické. Upřímně fight, kde Daredevil vymlátí chodbu těch Rusů je dost dobrý. Už jenom kvůli tomu, že On sám tam kolísá. Nejvíc mě rozsekalo v ten moment, jak tam uzemnil toho jednoho grázla a zároveň proletěl těma dveřma a rozbil tam něco v té místnosti. Pak se z tama vykolébal a kosil je dál. Ještě jak to bylo udělané bez střihu, na jeden zátah, to bylo mňamka.

na příspěvěk reagoval LokiZombie

Uživatel movieband smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Daredevil a Kingpin se vrátí

Daredevil a Kingpin se vrátí

08.07.2022

Dobré zprávy pro fanoušky Daredevila s tváří Charlieho Coxe (Hvězdný prach, Teorie všeho), první větší návrat populárního superhrdiny, ale i jeho úhlavní nemesis Kingpina v podání Vincenta D’Onofria … (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Netflix přichází o předplatitele

Netflix přichází o předplatitele

20.04.2022

Poprvé za poslední dekádu přichází streamovací gigant Netflix o své předplatitele. Důvodem je i nástup Disney+. Netflix ztrátu platících zákazníků přiznal ve své čtvrtletní zprávě, místo aby přidal 2… (více)

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

12.03.2022

Těšili jste se coby fanoušci Daredevila nebo Punishera ze zprávy, že studio Disney ve spolupráci s Marvelem přidalo tyto netflixovské seriály na streamovací službu Disney+? Pak zjevně nejste součástí… (více)

Reklama

Reklama