Reklama

Reklama

Jessica Jones

(seriál)
  • USA Jessica Jones (více)
Trailer
USA, (2015–2019), 33 h 35 min (Minutáž: 44–56 min)

Hrají:

Krysten Ritter, Rachael Taylor, Eka Darville, David Tennant, Carrie-Anne Moss, Mike Colter, Wil Traval, Erin Moriarty, Michael Siberry, Rosario Dawson (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(39)

Jessica Jones, pronásledovaná traumatickou minulostí, využívá své nadání jako soukromé očko, aby našla svého mučitele dřív, než v Hell's Kitchen ublíží ještě někomu. (Netflix)

Videa (4)

Trailer

Recenze (244)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

už s daredevilem netflix ukázal,že nám Marvelovky naservíruje trošku jinak a půjde mu hlavně o postavy,než o nějakou bombastickou akci.Jessica je na tom hodně podobně a minimálně polovinu řady to celkem funguje.Bohužel potom začně hodně přešlapovat na místě a ani zdaleka nedokže tolik vtáhnout jako Daredevil.Bohužel se díl co díl opakuje stejné schéma okolo Killgravea a to je ke konci už celkem únavné.Potenciál tu je,ale pokud by se druhá řada měla opakovat,asi bych neviděl důvod sledovat dál...60% ()

Jango_Fett 

všechny recenze uživatele

Další Marvelácký seriál který následuje šlépěje Daredevila a ještě více propouští uzdu násilí a sexu (a to jsem měl pocit že to víc nejde). Takže žádnou sluníčkovou rodinou věc jako jsou MCU filmy nečekejte. Sice mi chvíli trvalo než jsem si na hlavní hrdinku zvykl, protože její sockoidní život a chování je krapet rozporu s mým životním stylem, ale po druhé epizodě to už bylo lepší. Dosti pomůže znát její historii a herečka je celkem i sympatická. Ostatní postavy jsou fajn, dokonce čerpají opět z Marvelu a tak se tu objeví například Simmons v komiksech známý též jako "Nuke" a otevřou se nám zde vrátka pro další zápletky do filmů a seriálů. Luke Cage je taky bezva. Na to že jsem nějak nikdy jeho postavu v komiksech nemusel, tak tady je fakt sympaťák a těším se na jeho samostatný seriál. Takhle bych mohl pokračovat dál, protože jak říkám všechny charaktery jsou zde výborně zahrané a propracované. Dalším největším tahounem seriálu je ale Kilgrave (David Tennant), který opět potvrzuje pravidlo, že pokud dáte záporákům prostor, necháte diváka podívat více do jejich minulosti a seznámit se s ním, uděláte skvělou postavu. Takže Kilgrave se může hrdě zařadit vedle Kingpina a Lokiho mezi "best off" záporné postavy MCU. Hmm najednou se na svůj fialový oblek dívám úplně jinak... Tam kde se filmům nedaří Netflixové série excelují. Možná kdyby záporné charaktery nenechávali zabít hned v prvním filmu co se objeví, taky by za něco stály. Opět je zde pár odkazů na MCU aby se divák ujistil že je to stále "propojené" a ke konci i na samotného Daredevila. Mimochodem všimli jste si jak Marvel začíná Doktory Who obsazovat do záporných rolí? Nejprve Eccleston a teď Tennant...asi už vím kdo bude další :D. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Po pilotním díle Daredevila jsem byl odvařen a bez váhání střelil 5*, za to Jessica Jones mě zatím nechala velmi chladným. Hodně Krimi, málo Thriller, žádná akce, žádná krev a vtipné ani inteligentní dialogy zde bohužel nejsou, navíc se to nese ve velmi vlažném tempu a Jessica zatím nepředvedla nic, čímž by vykazovala znaky superhrdiny, takže za mě prozatimní zklamání, ale třeba se to rozjede (Doufám). Zatím však není důvod k radosti. Po třetím díle končím se sledováním !! Nezáživná nuda, vůbec nic se neděje, žádná akce, pouze spousta sexu bez NAHOTY! Fuck it. 40% ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Ne. Marvel sice rozjel své univerzum a ukázal ostatním, kde získat diváctvo a šanci, ale asi nejsem cílová skupina až na dřeň hnaných komiksových vesmírů. Pár prvních filmů s hrdiny a jejich první společné avantýry, možná tak ještě Agenti a Carterové, které se právě tohoto dění hodně blízko dotýkají, ale to ostatní je jen pokus na tom vytřískat co nejvíc a těch různých hrdinů a zlounů už je hrozně moc a přespříliš. A Jess mi to celé jen podtrhuje - lacině vypadající a prezentující hrdinská komiksovka s někým v depce, která mohla celý příběh zfouknout za nějakých pět dílů max a místo toho dělá jednu pitomost za druhou a každou šanci zazdí. Do toho se prdí další zbytečné postavy, zloun se ke konci zachová jak idiot, moc se toho neukáže, aby to nebylo drahé a přemíra násilného konce některých postav a lidí už mi šla krkem, nehledě na to, kdo za to nesl vinu. A když se v posdledním díle nakousne možné propojení s někým dalším a konečně by to mohlo dostávat nějaký smysl, tak se to utne, k ničemu nedojde a 13 dílů jakéhosi originu s miliontým prvním prďolou s nadlidskými schopnostmi zase vyzní do prázdna. A jak koukám, takových seriálů má Marvel naplánovanou další tunu. Prostě mi to, bohužel, přijde všechno na jedno laciný a nezajímavý brdo. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Opravdu velmi dívčí seriál. Témata jako znásilnění nebo emancipace hrají v Jessice Jones velmi důležitou roli, i když jde samozřejmě především o bitky a klasické chytání záporáka, který je obzvlášť vydařený. Kilgrave (slizký David Tennant) má schopnost ovlivňovat lidské touhy a co vám přikáže, to chcete splnit (usmát se na něj, přinést mu kafe, skočit z okna). Co se samotné Jessicy týče, ta svou super sílou moc nestrhne, ale Krysten Ritter se daří pomocí hromady chlastu a hory nepořádku získávat sympatie. Úvodní detektivní a špehovací pod-zápletky, představení Luka Cage posunují seriál skrze téměř noirovou atmosférou se špetkou hororu až do poměrně překvapivě akčního finále. Samozřejmě dostaneme i řádnou porci (zvrácené) romantiky. Propojovačky s Daredevilem potěší, začíná se nám to pěkně profilovat. ()

Galerie (334)

Zajímavosti (45)

  • Krysten Ritter, ktorá v seriáli stvárnila súkromnú detektívku Jessicu Jones, sa už v seriáli o súkromnej detektívke objavila v minulosti. Bolo to v seriáli Veronika Marsová (od r. 2004), kde účinkovala v 8 epizódach 2. série ako Gia Goodman. (tomo41)

Související novinky

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

24.02.2022

Před pár týdny přišla zpráva, že Netflix stahuje své marvelovské seriály jako Daredevil nebo Punisher ze svých serveru. To samozřejmě rozjelo spekulace o tom, kde asi seriály, jež se teprve nedávno… (více)

Dostane Daredevil novou řadu na Disney+?

Dostane Daredevil novou řadu na Disney+?

05.10.2021

Pár dní zpátky sociální sítě obletěla spekulace, že by se Charlie Cox mohl vrátit do role Daredevila v nové řadě stejnojmenného seriálu na streamovací službě Disney+. Ještě předtím nás ale údajně… (více)

Punisher oficiálně zrušen

Punisher oficiálně zrušen

19.02.2019

A je to oficiální. Měsíc po premiéře druhé řady Punishera s Jonem Bernthalem v hlavní roli se streamovací gigant Netflix rozhodl definitivně zavřít dveře za marvelovskými seriály a oficiálně tak… (více)

Netflix ruší Iron Fista

Netflix ruší Iron Fista

13.10.2018

Iron Fist je prvním hrdinou od Marvelu, kterého se Netflix rozhodnul samostatně zrušit po dvou řadách. Zpráva přichází trochu jako šok, jelikož druhá řada byla vnímána jako podstatné zlepšení oproti… (více)

Reklama

Reklama