Reklama

Reklama

Wolverine (Hugh Jackman) se vrací. Jenže je na tom nyní trochu hůř. Jeho schopnost uzdravování pomalu vyprchává a elánem také zrovna nehýří. Navíc je na vše skoro sám. Z X-Menů přežívá ještě Charles Xavier známý také jako Profesor X (Patrick Stewart), který je ale vážně nemocný, ztrácí paměť a trpí nebezpečnými záchvaty ohrožujícími jeho okolí. Společně se ukrývají v opuštěné továrně na americko-mexické hranici. Jejich utajení ale skončí, když se objeví Laura (Dafne Keen), dívka, která má překvapivě stejné schopnosti jako Wolverine a v patách má navíc nelítostné pronásledovatele, kteří se jí snaží zmocnit. Ve chvíli, kdy Wolverine a Profesor X přijmou Lauru „do rodiny", stávají se z nich štvanci, kterým jde po krku velmi brutální a vytrvalý nepřítel. Hrdinové na útěku mají k dispozici jen zbytky sil starých X-menů a Lauřiny schopnosti, které však ona sama těžko zvládá. A tak přichází čas, aby Wolverine v sobě našel zbývající vůli a sílu nejen k boji, ale i k tomu, aby Lauře předal své zkušenosti. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Puxina

V poho... už je kliiiid... utírám si svoje drápy a v klidu si znovu sedám... a rudá se znovu mění na obvyklou zelenou... a modrá... jeeee. :3

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

luka4615

SPOILER!

A ano... dost by to vysvětlovalo.. proč Charlse schovává před světem, když v podstatě byli X-Men pro tento svět hrdinové... že vlastně všichni vymizeli. 

I tak by ležel někde v nemocnici, nebo ve svém centru... a bylo by to zabezpečený jako ta improvizovaná vodní věž... jako Cerebro.

Ostatně, to už Charlse dokázal ve druhém díle, že se zaměřil jen X-Man a naopak jen na lidi... on je právě nechtěně všechny zabil. Což nám ve finále mělo asi dojít... 

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

luka4615

Lidská kostra taky nechrání všechny orgány v těle... Takže prostě dojel na ty Játra.. 

Ale je fakt že je to blbost.. on prostě umřel na vykrvácení.. a rozsáhlá zranění, protože se předtím moc nadopoval a to ho oslabilo... Též jsem třeba nepochopil, proč 24 stačila jen jedna uni kulka ze silou magnumu... :D

upřímně jsem těch posledních 15 minut bral jako záplatu pro hatery kterým vadila ta sterilizace faktoru super power man... 

Každopádně, celí kino se dost slušně bavilo když stařík chytil rapl olympijského běžce co se nadopoval litrem endorfinu. :D

ArsenalEagle

ArsenalEagle (hodnocení, recenze)

luka4615 , dragon94

Jde o to, že si musel vzít ten zelenej blivajs, který ale konci už přestal účinkovat. Kromě zmíněného pařezu v sobě měl na tucet kulek a z celého filmu vyplývalo, že už má celkem problém i s menším počtem, takže bych řekl, že to bylo už i nad Loganovo síly. Pokud se vezme věk +- 150 a otrava adamantiem, tak se to dá pochopit. Ale co my můžem vědět, třeba se ještě probere úplně zdravej, i když to už by bylo asi moc.

Uživatel ArsenalEagle smazal svůj příspěvek.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Myslíte si, že Loganovi buňky přestali léčit otravu adamantiem ve filmu Wolverine, když přišel o schopnosti? Protože od toho filmu začalo být viditelné jeho stárnutí.

na příspěvěk reagoval ArsenalEagle, Prometheus69

luka4615

luka4615 (hodnocení, recenze)

Demonn

Přesně má slova. Na filmu jsem byl včera v kině podruhé a pořád mám dojem, že tohle je vážně něco výjimečného, co by nemělo ujít pozornosti.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

A další takové drobné fópa.. Takže Laura nemá celou adamantiovou kostru... 

Nic méně, ty její drápy mi přišli dost malé, takže jakmile poroste budou pořád stejně. 

Když Logan dojel na to co 85% lidské poulace a to.. na játra. :)

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

SPOILER..

Pochopil jsem to správně že Charlse... zabil všechny X-Men ve škole nechtěně tím šokem? 

A Logan a Kaliban zůstali v podstatě jediní X-Men a proto se vlastně z Charlsem schovávají v tom improvizovaným Cerebru z té vodné věže.. v Mexiku mimo zákony USA? :)

Jak mluvily v tom rádiu o tom prvním případů co se udál... (místo už si nepamatuju)

na příspěvěk reagoval luka4615

Demonn

Demonn (hodnocení, recenze)

luka4615

Tak Doctor Strange byl nominován za vizuální efekty, což je kategorie, kde nehraje roli obsahová stránka filmu ale opravdu jen efekty. Nicméně bych si přál, aby to byla první vlaštovka, jak říkáš protože Logan si zaslouží minimálně nominaci v nejprestižnější kategorii. Tedy zatím...ještě nevíme, co vše nám tento rok nabídne ale pokud pánové z akademie nejsou slepí a hluší, měli by o Loganovi minimálně hodně přemýšlet.

na příspěvěk reagoval luka4615

Puxina

Puxina (hodnocení, recenze)

Je to čudné, ale nenaděláš s tím nic no :). Prostě takové věci byly, jsou a budou. 

 

Mě třeba taky vadí, že Dicaprio dostal oscara za Revenant a nedostal ho za Vlka z Wall Street, za kterého by si ho zasloužil víc, ale co už  *krčí rameny* .

 

Osobně si myslím, že Logan je super, ale na nominacích na Oscara nebude.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

jednou černoši nedostanou oscara, tak je to špatně, pak ho dostanou a zase špatně, ty vole normálně demence na téhle planetě ne ? 

 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Vieš čo je najhoršie? Že máš zrejme pravdu. Keby bol Logan černoch, tak by to Oscara možno aj dostalo :( Na druhej strane sú herci ako Denzel Washington, Samuel L Jackson, Morgan Freeman, Laurence Fishburne, Wesley Snipes, Forest Whitaker, Will Smith, Chiwetel Ejiofor, Idris Elba, ktorí dokazujú, že toto čierno-biele divadlo je na smiech. Ak je herec dobrý, nepotrebuje privilégiá. POchybujem, že ktorýkoľvek z toho zoznamu o to stojí..

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Ratemus

ale prosím tě, Logan ani vlastně neni moc komiksový film, jako spíš lidský příběh o rodině, o lásce a tak vůbec, když Oscara může vyhrát Birdman což je vlastně artová komiksárna, tak proč né nejvíc depresivní film tohle roku, toť jest Logan 

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Oscara to nedostane, tam se komiksové filmy nedostávají z principu...možná kdyby byl Logan černej....jj jinak já vím, samozřejmě o hororech dokáže mluvit ale jen monolog :-D

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, luka4615

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

já o jeho odpověd nestojím, je mi uplně u prdele....člověk co kritizuje film co neviděl není nic jiného než idiot a to on je....no a samozřejmě ho sere že ty jeho horory pořádně nedosáhnou ani na 70 % :-D

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

nedokáže vymyslet vlastní argument, recykluje pořád  dokola pár komentářů které má naučené a používá je všude....vždyt je to nějakej zoufalec

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Jediný co mně mrzí je že Pierce, nebyl plně automatizován, ale jasně tohle se dá ještě pochopit. Takže spíš mně mrzí že tam nebyla pod titulková scéna, kdy tam přichází Mr Sinister nebo nějaký jeho pomocník a nedá mu dávku, která z něho udělá mutantského terminátora. Takže asi tak 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Zek

aha tak to potom jo, no ještě že mi to nedokáže znechutit, ale docela mně mrzí že mi nedokáže odpovědět :)) 

na příspěvěk reagoval Ratemus

Zek

Zek (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Štve ho, že ten film má hned 90%. Ty jeho horory s nejvíce propracovaným příběhem většinou začínaj na 50% a končí na 40%. :) :)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Související novinky

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Guillermo Del Toro málem natočil Star Wars

Guillermo Del Toro málem natočil Star Wars

23.09.2023

Scenárista David S. Goyer (Muž z oceli, Terminátor: Temný osud) čerstvě dělal rozhovor v podcastu Happy Sad Confused a kromě jiného taky potvrdil jednu dlouholetou Star Wars spekulaci. Totiž že v… (více)

Mangold píše Star Wars i Swamp Thing

Mangold píše Star Wars i Swamp Thing

08.04.2023

Včera bylo během úvodního ceremoniálu Star Wars Celebration oznámeno, že režisér Logana či Ford vs. Ferrari James Mangold natočí vlastní Star Wars. Snímek s názvem Dawn of the Jedi bude vyprávět o… (více)

Hercule Poirot bude řešit zločin v Benátkách

Hercule Poirot bude řešit zločin v Benátkách

11.10.2022

Kenneth Branagh (Vražda v Orient expresu, Smrt na Nilu) má nejenže hotový scénář ke třetímu filmu z jeho detektivní série na motivy knih Agathy Christie, ale navíc už i plné obsazení. Hercule Poirot… (více)

Reklama

Reklama